Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

még szerencse hogy szupertáppat is lehet nullázni... s a bónuszokkal nem is kell sok... hiszen ha ez így lesz akkor az bizony nem lesz piacképes8)

2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Már nem is tudom, hogy melyik lenne a jó !xD

Ha bahás lesz/lenne a kicsike, akkor csak a tenyésztéssel kellene foglalkoznom, mert állat és terményese van bőven a pajtában

Ha viszont horroros lesz, akkor az ólnak előbb be kell kerülnie Jack boltjába és termésekért (növény-fa) kiváltani - felszaporítani, illetve az új fának be kell kerülnie a Majmok szentélyébe, AB-ért kiváltani a szobor/fa helyét.

Sokan nem csinálják ezt az eventet, amiben az ólat/fát most megszerezzük. Viszont akik igen, ennyiből nehezen tudnának pár héten belül sok állatot, a tápjához sok fatermést szerezni.

Ha mégis a horroros lesz/lenne a befutó, akkor a horrorkertnek nagyon sokáig kell még nyitva lennie.xD

Kuzdern, feki13 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok! :)

Pontosan erre gondoltam, szerintem olyan még nem fordult elő, hogy 1db ólat tudjunk szerezni és azzal gazdálkodva kelljen új állatot tenyésztenünk. Viszont, az hogy kap az adott állat egy minimális gazdakörit nem gondolnám, hogy jelentene bármit is tenyésztés szempontjából. Elviekben nem volt róla szó, hogy teliholdas boltból ez kiváltható lenne, márpedig ahogy említetted sokan nem is csinálják az eventet, akkor pedig a következő kinek készülne?

Event állat, ól és fejlesztései
    Az event ól és fejlesztései, illetve az event állat is átváltásra kerül az event végeztével.

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

pont ezen gondolkoztam én is...:music:
    új állat... eventes nyereményóllal... kicsi eséllyel lesz Jacktől kiváltható-....
    izgalmas lenne csak nyeremény óllal tenyészteni:pxDxDxD De ez nagy öngól lenne... s milyen lármás lenne a fórum:D

5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A lárma még csak-csak, de ki tudná több ezer állattal elkezdeni a tenyésztést?

Csak szupertáppal tudnám megszerezni az alap állatokat, és/de akkor alig marad sz.tápom tenyésztésre

Jó lesz nekünk a bahás jószágxD , meg ha bevételt akar a BP, akkor neki meg plánexD

Kuzdern, SnéDóri és feki13 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Átgondoltam én is ezeket amiket írtőál érvként. Gondolom jó pár akciót hozzáraknának a bevezetéshez, ha a rémes lenne a befutó.
    Véleményem szerint AB-re nem feltétlenül lenne szükség elég csak áthelyezni a szúrszopfát oda ahová való a rémes területre.... Én már ott is kerestem, mire rájöttem, hogy hoppá még a bahán van...ami valljuk be nem túl logikus egy rémfa-táp esetében.

Gondolom, hogy nem véletlenül van bent a naptárban ez:

Új állattenyésztésre előkészület

Az augusztusi eventnaptárt még nem ismerjük lehet, hogy nyitva is lesz a liget, könnyen elképzelhető :)

Persze nekem is könnyebb lenne a normál bahás tenyésztése... Mindenem megvan hozzá, hogy akár holnap bevezetésre kerülve nekiálljak és terepbe tegyem.

De vajon miért ilyen hosszú a mocsári történetek event?

Az augusztusról csak ennyit ismerünk /külföldi forrásból/:

2025.07.31. - ?Retro kisállat-kiárusítás /bónusztojások vására/
    31.07. - 0?.08.(3 eseményből 2 / Y eseményből X)
    31.07. - 0?.08.Renzo
    2025.07.31.Tenyésztés szabadon bocsátás előtt (tenyésztés szabadon bocsátás előtt, új tenyészállat)
    -->

7. -Holdfeny-.

akciók biztosan lesznek... lesz miből válogatni:music:

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-16#post-1457061

Ez a gkör nem eventes állatokat és faterméseket kér, hanem játékban maradókat. Az 5. és 6.- szint időkorlátos lesz. Az 5.-re ad 90 percet, a 6.-ra pedig 110 percet. Két óllal és fával eléggé necces lesz megcsinálni szerintem.

feki13 kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Annyira nem lesz veszélyes. A kroki biztos meglesz. A fát még nem néztem, de gondolom az is teljesíthető. Bónusz biztos kell majd.

feki13 kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Szerintem se lehet gond, még mindig csak abból indulok ki, ha most meg lehetett 1-1 nyerni mint "főnyeremény" nem tudom elképzelni, hogy 2 hét úlva normál teliholdas növényekért és fáért ajd kiválthatóvá tegyék jack boltjában, ezzel igen csak főbe lőnék magukat szerintem.

Sokat olvassuk a kihívást a nagyok számára dolgot, itt lehet egy. :D