Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szuper... ha így lesz a helyes megfejtőnek felkínálok 3 kívánságot...:p bármiből mazsolázhat a farmomon szereplő dolgokból:p hogy ne csak termékekből és tucat árúból válgathasson:D

zsani_apja, bacsi_1977 és peter1022 kedveli ezt.
  2. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia Gyöngy! Oké ez a gazdakör.- de nekem van 2 db. krokim (sárg, narancs) amit sz.táppal etetem nem tudom honnan jöttek. A fáról semmi hír?! Hogy van ez? Csak kérdezem.
    Ez a gkör nem eventes állatokat és faterméseket kér, hanem játékban maradókat. Az 5. és 6.- szint időkorlátos lesz. Az 5.-re ad 90 percet, a 6.-ra pedig 110 percet. Két óllal és fával eléggé necces lesz megcsinálni szerintem.

*idézést javítottam / Dolphin

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt pletykálják... lesz szupertáp akió... és tonna szám lehet szert tenni ilyen olyan bónuszokra...:music: a jövőben is....8) ha eddig nem halmoztál volna fel eleget:p

peter1022 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kálmán!
    A német fórumon a liget zárása nem 30.-a, hanem 31.-e lett. Elhoztam a 31.-i programot.
    1. X az Y-ból 1. esemény
    2. Retro kisállat-kiárusítás
    3. Renzo
    4. Tenyésztés szabadon bocsátás előtt
    5. 2025-ös nyári naptár - 23:59-kor zárul
    6. Teliholdas éjszaka - este 10-kor ér véget.
    7. 4. matricasorozat - 2025. július
    8. Nyári időszak
    Szóval nem kell félteni az üres gazdaköröket, nem maradnak sokáig ott a feladatok :)

peter1022 és Bokalmgazda kedveli ezt.