Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,
    Azt hiszem, nagyon lemaradtam :-( Melyik az a "a korábban már megbeszélt fogas állatunk"? :wuerg::sleepy::oops:

2. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.
    1 tápos szuper akciós nap van, vajon milyen kategóriával (emlős, hüllő stb.) érdemes készülni?

3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Sziasztok !

Bahás fogasunk a kroki.;)

A naptárban 31-re az van írva, hogy előkészület új állat tenyésztésére, így én nem pakolok be most semmit.
    Kell a szupi táp az új színesítésére.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszi:inlove: szeretem mikor igazam van... de azért az erdei kirádulásokról a tudósításokat is szívesen olvasom.
    Fa válogatást jelent:music:

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Merilin:)

Köszönjük szépen az augusztusi pletyis előrejelzéseket :)

Azt hiszem kívánom magamnak, és mindenkinek, hogy az álkroki legyen életünk legnagyobb tévedése. Jóval egyszerűbb és könnyebb dolgunk lesz a bahás fogassal, mint az állal.

Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy a ritka gyöngy mennyire lesz ritka, kell-e annyit várnunk rá, mint az elődjeire?

Vízilabda és foci is lesz a következő időkben? (vagy csak megtréfált a fordító és a képes pletyik?)

A léghajót nem látod véletlenül belibegni? Esedékes lenne, ha jól számolom :)

PS: a 0,1,2,3,...... 27-es jóslat még mindig homályos vagy már tisztult egy picit?

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  6. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Bahás fogas milyen állat ?

Meg van kroki:p