Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Az új ólak grafikája is jó , a kakadu meg a jaguár az elsőre is tiszta volt. A gorilla meglepett mivel már van, de mivel a grafikus ilyenkor segítségre siet, azért látni, hogy Kong koponya szigetére utal. Kong meg elvileg Hegyi Gorilla volt. Na nem mondom, hogy Hegyi Gorilla ólat kapunk, mert ez az elnevezéstől meg a magyar fordítástól függ.

Swartsch, -ágianyu33-, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

legalább fogyni fog az aranybanán:D
    vajon az új terület kiváltásához termelni is kell:music: vagy banán- farmpengő és arany kombináció elég lesz:eek:o_O

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  3. alex0824

Bocsi! A 0-27 az helytelen megközelítés volt tőlem , mivel olyan, hogy 0 szekció nem létezik, szóval 1-27 szekciós.
    Ha a tipp jó, akkor akár megmozgathatnak mindent. nem emlékszem már a farmos kigazolások miből álltak konkrétan. De amit felsoroltál beleférhet és még gazdakörik is, meg kitudja mit agyalnak még ki. Előre szólók, hogy nem hiszem, hogy gyopáros feladat is lesz. (bááár)
    :):D

4. -Holdfeny-.

A 0 talán a kiváltott új dologra utalhat... ha nincs banán 0 újdonság kerül a saját farmra...
    A gyopáros kiválthatóság azért erős lenne:wuerg: de nekem tetszene:pxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 11:27
    peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  5. alex0824

A 0 az alapra értendő és az 1-27 ig a kitakarítandó területekre. Persze lehet az 1 is az alap, ez már csak leírás (ismertető) kérdése. Ha a farmos mintára készül a bahás tojástartó terület is, akkor a terület megjelenésekor "alanyi " jogon kapjuk az alap területet, ami itt is lehet olyan 35 darab 1x1-es kocka, amennyiben lesz legalább akkora az egész, mint a farmos változat összességében. Mivel a kép (mint mindig) plakátból metszett, így akár biztosra is vehető az új terület.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. peter1022

peter1022 Rutinos

Remélem nem gyopárhoz kötik majd a kiváltását. Durva lenne. Persze erre semmi infó nincs. Ha tippelnem kellene, akkor lesz benne aranybanános, farmárudabolt, és feladatsor is. Persze, ha hozzá kötnék a gyopárhoz az megizzasztana mindenkit.
    A grafika tetszik nekem is. Már várom, hogy olvashassam a leírást. Egyetlen kérdés, ami most motoszkál bennem: Vajon mindent rakhatunk majd oda, vagy csak meghatározott elemeket?
    Igen, ez kicsit talán beindítja.:p:p;);):):)

Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  7. alex0824

Megtudnák oldani, hogy gyopár vagy esetleg a matricázáshoz is kössék, de ez eléggé megkérdőjelezné a játék tisztességét azok körében, akik nem nagyon kaptak kedvet se ehhez , se ahhoz.
    Szerintem mint a farmos társánál, tojás és bónuszadó dekorok. Gondolom nem lesz kitétel, hogy csak a bahára ható ilyen elemek, hiszen értelmetlen a bahán pl a btp-t nyomni, idétlen időkig egy helyben álló, max baha szintek mellett.

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 15:03
    feki13, Swartsch, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  8. peter1022

peter1022 Rutinos

Én sem tartom valószínűnek, hacsak nem így akarnák a gyopárt előtérbe helyezni. De erre nem látok esélyt.

-Holdfeny-. és alex0824 kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Nekem annyira hiányzik a baha fejlesztése, mint 1000- hez a 200.

farmeres53, -Holdfeny-. és alex0824 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Ha tojástartó lesz... akkor csak bónuszos dolgokat...
    Szintemelés eddig nem volt a pletykák között... de jót tenne a résznek;)
    Azért érdekes lenne...:inlove: de a népharag túl magasra csapna:oops:
    27 részre osztott KITAKARÍTANDÓ terület:eek:o_O khm...

Utoljára szerkesztett: 31.8.25, 14:26
    zsani_apja és alex0824 kedveli ezt.
  11. alex0824

Miért? A farmos is pont ennyi volt, és talán egy év alatt megszerezhető volt az egész terület.
    :)
    Vagy a tojásvásárlást! Egy jó nagy 202 kockás területre sok, kis, farmaranyért, Ft-ért vásárolható tojás elfér a jövőben.
    Maxi terület lenne a logikus.
    :D
    Huszadrangú dolog. A fejlesztések jönnek a kamrába 800 alatt is, meg bővítéssel. Banánt több helyről is lehet szerezni. ha így marad bebetonozva a 800, az sem probléma a játékban. Nem nagyon várok szintbővítést.

Swartsch, -ágianyu33-, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

27 rész volt:eek:o_O Az idő elfedte a számot...
    Reméljük a szomszédajándékozásnál lesz olyan ami tojástartóba pakolható;)
    Nekem nem hiányzik... mert így is tonnaszám áll a banán:oops:

Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  13. alex0824

Akkor tippelj arra, hogy mit fogunk tenyészteni!
    A tippem:
    Ha a baha tartalmi bővítés heve inspirálta a játék készítőit, akkor elképzelhetőnek tartok olyan kategóriákat, amik a bahán vannak.
    Ez 4 kategória. Emlősök, halak, madarak, hüllők.
    Ha 3 kategória lesz a három körre, akkor a 3 új bahás állat miatt a madarakat és az emlősöket bevenném a 3 közé. Harmadiknak ha most is 3 kategória lesz, akkor a halakat tenném be. A hüllőket hanyagolnám, mert krokit úgy is tenyészt, aki akar, azért nem biztos, hogy adnának jelvényt az eventet megkönnyítendő, ezeknek a játékosoknak. De ez csak egy tipp, ettől még bármi lehet.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ez túúúúl logikus:D S azt feltételezné, hogy jól elépített játékot játszunk:pxDxDxD
    Szóval simán lehet8)

alex0824 kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én madárra és emlősre tippelek. Remélem a panda súrolja az egyiket, mert azt küldtem be. :D

-Holdfeny-. és alex0824 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia, sziasztok! :)

Számomra ez most meglepetés volt, bíztam én is egy kicsit jobb, hosszabb bővítésbe. Ez a 3-3-3 egy normál baha bővítés lett kb.

Engem csak az szomorít el, hogy egy baha fejlesztés a TP-csíkot fogja tolni, nem gondolnám, hogy korlátoznák csak bahás dolgokra, natúran minden bónuszos mehet rá. Úgy tudom elképzelni ahogy már leírtátok, bolt, AB, feladatok. Valszeg pikk pakk meglesz annak aki ezekkel rendelkezik, egyedül a feladatok tartanak majd ki valameddig. Mondjuk nekem ez semmmi újat nem fog hozni, fele van kiváltva a tojásos területnek mert csak ennyi tojásom van, minek váltsam ki ha nem tudok rá mit tenni? :D
    Ha így lesz ahogy leírtuk (remélem ennél érdekesebb lesz) akkor nekem marad is kiváltatlanul :D

alex0824 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

JÓL tervezett dolog ez... kb borítékolató hogy bónuszos dekort tudunk majd küldeni a szomszédoknak;)

feki13 és alex0824 kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum ezredese

Olálá, erre nem gondoltam :D Mondjuk, pont egyet se fogok ezekből hazaküldeni...:D

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

pedig pl annak idején küldhető majomforgás is jó szolgáltott tett;) most ha csak kicsit is lesz jobb annál...:music: akkor 6 területnyi kellene belőle... :wuerg: de majd a pénztárca leszabályozza;)

alex0824 kedveli ezt.