Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam ládát adóknak nincs is hely:oops: Bónuszos is kb fél területnyi figyel a menübe...
    De ettől még kíváncsian várom szomszédajándékozást:music:

peter1022 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia!
    Tele lesz az, ha nem a pénztárcámon fog múlni :D Bár az javatokra szól hog régebb óta vagytok játékban (ezt sose vitatnám!), máshogy nem tudnám ezt kompenzálni csak ha vennék, de nem fogok. Nem stílusom a tp, majd ha a pajta rendben lesz egyszer, talán érdekel a lehetetlen küldetés :D

Arra próbáltam utalni, hogy minden event felhője TP-ről szól, közben 1db dekort lehet mindenből szerezni ami veri a felhő tp szintjét, ezért sose kerülnek felhőre. Legalább lehetne választani, felhő ami ad is valamit vagy dekor ami tolja a csíkot, de itt ugyanazt tudja mind a kettő. Zárkózni csak TP-ben tudnék, pajtában nem, ezért nem tartom ezt a fejlesztést se olyan nagyra :(

peter1022 kedveli ezt.
  3. peter1022

peter1022 Rutinos

Nekem is minden terület csak ilyenekkel van tele. A mostani újjal már sakkoznom kellett, hogy hova szorítsam be. Egy új terület pont jókor érkezik ehhez.:p:p:):)
    :p:pxDxD

Mondhatni szerencsés vagy, hogy még nem vagy rákényszerülve a maximális terület kihasználtságra.;);)

Szerintem is ezek lesznek, én is erre tippelnék.;);):):)

Kuzdern és feki13 kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most akkor színt vallok.
    fekete :D :p