Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kíváncsian várom az aranyállatos láda ráncfelvarrását...:music: akkor még több lesz filléres:wuerg:

peter1022 kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Itt ez szokott lenni.
    Olyan árak vannak a piacon, hogy egyszerűen venni kell.
    Alig van már játékos, nagyon ideje lenne egy piacösszevonásnak.
    Más piacokon csak a helye van az újdonságoknak, itt meg el sem tudjuk őket adni, pedig állandó az alálicitálás, annyi van belőlük.

peter1022, zsoxxya és PalMa kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Én nem várom.
    A bp öli a saját játékát.
    Gyorsan ki is szórtam egy csomó hapci kaméleont, ügynök kutyát, arany szalamandrát meg ilyeneket, hogy több kárt a bp ne csináljon nekem.
    Egyáltalán nem értik a saját játékukat és egyre gyakrabban gondolok arra, hogy ez a játék már nem is olyan jó.

peter1022 és zsoxxya kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

ÉN gyűjtögetem az arany állatokat... A piacra sohasem tenném őket:music:
    Jó lenne ha egyéb funkciót találnának nekik...;)
    Kárt csinál....:eek:o_O Ez játék... a pajta tartalmának értéke folyamatosan változik...;) s igazából nem is a miénk... mert virtuális...:p
    Most hogy jön ez a mesésen szép ól... muszáj lesz megint titok ólat vennemxDxDxD
    Valamit napon jól csinál a játékmester mert spórolok... aztán a Dzinn csak úgy dobálja az ajándékaitxD:cry:

peter1022 kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Az a jó játék, aminek értelme van.
    Itt a bp veszi el az értelmét azzal, hogy leakciózza az arany állatait és ezzel a játék egy másik, nagyon fontos elemét teszi tönkre, a piacot és vele együtt elveszi a tenyésztés örömét is.
    Át sem látja, hogy mennyi kárt okoz, hiszen játszani nem játszik vele és mindenféle elgondolás nélkül nyúlkál bele hol ebbe, hol abba, rombolva azt, ami jó.
    Ez kihat a cserére is, értékét vesztette a rózsa terményes és mivel minden rombolás öngerjesztő, ideért a neon terményesek ideje.
    A bp-nál nem játékmester van, hanem inkább termékmenedzser és a cél nem a szórakozásod, hanem a pénztárcád.
    Remélem lesz cukorkavásár.

peter1022, zsoxxya és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

xDxDxD remélem majd csak jövőre ér ide az új cukorka adag:p
    Boom és minden akció csökkenti az arany állatok értékét... de nem is az a cél, hogy milliárdokat érjen... hanem, hogy egy idő után mindenkinek elérhető legyen...;)

Merilin talán meg tudja mondani mikor jön az új neon terményes....:music:

peter1022 és Sagittarius69 kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Hátha még idén beraknak egyet.
    Nagyon kellene, mert távolinak érzem az 54-es szintet.
    Egyébként pedig nagy megnyugvás nekem, hogy fél szavakból is megértjük egymást.

peter1022, zsoxxya és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

54-es szint... jaaa a gyopáron...:eek:o_O hát azt talán jövőre... az idén már kb kizártnak tartom...
    De a neon terményest sem várom előbbre mint jövő év...:wuerg: Az idén szeintem a naptár má kimaxolta a pénzköltés előrejelzést...:p
    Fél szavakból is jól el tudunk egymás mellett beszélnixDxDxDxD de hát ezért szeretjük egymást:p

peter1022, zsoxxya és Sagittarius69 kedveli ezt.