Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kannap

kannap Junior szaki

Lehet én értem rosszul, de a mosómedve terményese neonos, titkosügynök-képző neon nekem van.

2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum félistene

Jól érted.
    Emiatt kivételek.
    Teljesen bizonyos vagyok abban, hogy ismételten nem fognak neonosodni. :)

3. kannap

kannap Junior szaki

Elolvastam újra, amit írtál, na mostmár jól értem :D

4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum félistene

A piac hátha meg fog mozdulni.
    Áll minden, bár a most kirakott csonkaujjú béka hátha változtat ezen.

Utoljára szerkesztett: 3.1.26, 18:05
    kannap kedveli ezt.
  5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nullázásról ne is beszéljünk:nekem 2 virágfestés van,már 3 éve nem kaptam egyet sem pedig nemrég nyitottam 60 piccolót :(

inanna11, feki13 és Őzike1969 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Talán majd jön event nyereményként:music:Merilin könyvének lapjain talán majd felsejlik.... egyszer... 8)

semmirevaló kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Figyelem! Játssz a Jégcsodák küldetésekkel minden nap a Farmcsarnokban, és élvezd a klassz szórakozást a jégen. Siess, csak 48 órád van küldetésenként!

[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Száguldj át a jégen Gerryvel és az Arató Csapattal! Teljesíts 3 küldetést, de siess, csak 48 órád van küldetésenként! Használd ezeket az eseményterményeket és a ledobható erőforrásokat a haladáshoz.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] #

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha jól látom minden feladathoz lesz event növény...:music:pedig jó lett volna egy felreppenős alkalom is...