Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én bevállalom. Mondjuk a jövőbe nem látok, csak néha képzelődöm. :)
    Még jó, hogy az 5-6- ban van Paáros is. :D

zsoxxya, T.Annie23, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

A nagy szülinapi bulit így elrontani a Gyopárral xDxD

maszilva, zsoxxya, bogisaci60 és 6 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Ó Baby! Baby!
    Vigyázzunk a túl nagy képekkel. Majd kikapunk, azt mehetünk másik topikba. Köszike a celluxot, látom érted amit mondtam.;)

zsoxxya, peter1022, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Még az is lehet, hogy annyira rossz lesz a buli, hogy a gyopár sem tudna rajta rontani.
    Egyébként a gyopárra semmi nem utal, szerencsére a naptár sem tartalmaz semmit sem vele kapcsolatban, ami nekem nagyon jó.
    Jó munkához idő kell, ezen a gyopáron meg semmi nem tud javítani, így ráérnek előjönni a fejlesztéssel sohanapján is.
    Az nem tudom, hogy éppen mikorra esik.
    A szülinapi buli úgy néz ki, pihentető lesz, kis farmra nem kell miatta rohangálni, eleve laphiányosak leszünk, mire ideér.
    Ez is jó így.
    Meló azonban így is lesz, mert ismét jön a kalendáriumos nyitogatás, így egy-két nap lehet, hogy húzósra sikerül.

zsoxxya, Kincső52, -sanele- és 5 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Még 25 ezer + 1 egész 49!xD hiányzik az 50-hez és még a Városi kéregetőst is elfelejtem a teli Napraforgó után.:mad:
    A Gyopár egy rémálom és jó lenne már belőle felébredni.xD
    Nincs az a jutalom, ami 50 után rávenne az 53-ra és még azutánra is:cry:Ma is pá-pát intettem az egyik kéregetőnek, mert nem érdekel a 40 pontja, ha kevés van abból, én meg nem gyorsítok. Kérjen olyat, ami van vagy mehet xD

A szülinapnál már megszoktuk, hogy nem a BP ajándékoz meg minket, hanem nekünk kell(ene) őket.
    Az idei évre se várok csodát, max. meglepődökxD + vagy - irányba:)

zsoxxya, Samborg, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  6. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Szia,

Szerintem az univerzum összes játékosa közül csak egyetlen olyan létezik (Holdfény), aki türelmetlenül várja a gyopár tovább bővülését.
    Én most tartok ott, hogy mióta elértem az 53-as szintet, azóta legyártottam minden jelvényt, növényt, még a fahasábokat kell fullra pakolnom, aztán elfelejthetem a gyopárt. Jó lenne örökre. xDxD
    De amúgy most kivételesen vettem cukorkát, hogyha mégis jönne a bővülés, akkor ne érjen felkészületlenül.:p:p:D:D
    Merilin pacáját azóta megpróbáltam felnagyítani, bevizsgáltatni a mesterséges intelligenciával, de egyik sem járt sikerrel. AI szerint ez egy fogaskerék. Én meg maradok az első tippemnél.:p:pxDxD

Negedi, bogisaci60, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

A gyopárt meg kell csinálni végig, mert hátha majd ott lepődünk meg és adnak vele valami jót.
    Ha így lenne, ne hiányozzon az a 3 további szint.
    Sietned nem kell, jöttöd ráér dél felől bármikor, a bp sehová nem siet.
    Ha a városi kéregető a projektes disznó, akkor annak a megléte is arra utal, hogy erőltetik mindenkinek a gyopárra járást.
    A szülinapi eventek szoktak a leginkább lehúzósabbak lenni, az ünnepelt tartja a markát.
    Hátha egyszer ismét beraknak egy olyan eventet, amikor korlátlanul lehet kiszedni a kitehetőket, mint amilyen a Maus és a szülcsi-napi lufik voltak, talán a 10. születésnapi eventen.
    Kis farm egy percig nem kellene, annyi melót adna egy olyan jó kis event.
    Nem is értem, hogy tehették akkor azt be... biztos elszúrták. :)

Szerintem kitűnt a soraimból, hogy én is rá gondoltam.
    A gyopáron telepakoltam magam értékesebb fákkal és szedem ki az ingyen cukorkákat.
    Továbbra sem akarok költeni olyan játékelemre, ami bosszantó, felesleges és oda nem illő.
    Régebben a külföldi játékosok jártak hozzánk figyelgetni a korábbi 2 jósunk írásait, mostanra már mi járunk hozzájuk.
    Néha én is benézek a németekhez, hátha van valami, de általában valaki által hamar átkerül ide is.
    Valószínűleg a bp korlátozhatta a jósok ténykedéseit, azért látni Merilint itt ilyen kevés alkalommal.
    Bár ez a paca megint olyan, amivel én semmit nem tudok kezdeni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.26
    maszilva, Negedi, zsoxxya és 9 más kedveli ezt.
  8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nekem hód is, polip is van már neon.

zsoxxya és peter1022 kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Csak holnap kezdődik a neonosodás.

zsoxxya, Swartsch, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Szia!

Polip csak rózsa van még a játékban, a hódnál pedig a terményese fog neonosodni.

zsoxxya, Baby72, peter1022 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Jó Reggelt :)

Amit tudok kiszedek ingyen én is, a gyopáros véleményeddel teljesen egyetértek.
    Nekem még a malac is ide tartozik, bár az időt nem vesz el, mert amit ad, azt ad, de nem alakítom miatta a farmot, főleg, mert a legtöbb esetben ráfizetéses.
    A pletyka topik régen tényleg más volt. Szerintem mindenki a németekhez járkál.
    Egy ideig sok ország fórumát figyeltem, de mindig csak a németeknél voltak, vannak egy is rejtvénybe ágyazva a várható eventek, újítások feltüntetve.
    Nem rossz, hogy kaptuk ezt a pacát, mert kicsit megmozgatta ezt a topikot, de amúgy teljesen egyetértek, nem sokat lehet vele kezdeni.

Utoljára szerkesztett: 15.1.26
    zsoxxya, Swartsch, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gyopin idén elérem a 45. szintet, ahogy számolgattam. :D Ma behódolok a polipnak és várom tojás festésről a híreket. ;)

zsoxxya, Samborg, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Jó reggelt !

Te ki tudod számolni ???xDxD
    Már közel 1 hónapja csinálom a 48-at és ahogy hajtom el a kéregetőket, szerintem még legalább ennyi idő ennek a szintnek a végexD
    De így legalább ezen a játékelemen nem idegelem magam: senki se jár jól xD Se én, se a BP, se a megrendelőxD
    Húsvét előtt még farsangolni is fogunkxD, remélem akkor sakkozni kell majdxD. Ott legalább ismerek 1-2 figurát:)

zsoxxya, peter1022, nagymami2 és 5 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia!
    Én gyerek koromban az öcsémet tanítottam sakkozni, úgy láttam, hogy érti...rá pár napra ismét előkerült a sakk tábla, elég hamar rámondtam, hogy sakk....ő csak ennyit mondott bamba fejjel melyiknek...elég is volt xD

zsoxxya, rencsike982, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  15. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szia.
    "rá pár napra ismét előkerült a sakk tábla, elég hamar rámondtam, hogy sakk....ő csak ennyit mondott bamba fejjel melyiknek...elég is volt"
    Egyszer leültél vele sakkozni tanítani majd pár nap múlva azt vártad el, hogy tudjon belőle bármit?!o_O Nos, a sakk nem ezek közé tartozik.....:)

zsoxxya, Arrah, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Nem, már napokat sakkoztunk, de vagy 2-3 napra ment pihenni a sakk tábla :p
    Magyaráztam neki a király mattolását, mi a sakk-matt, és ő rávágta, hogy értem...rá pár napra kérdezte, hogy melyiknek :p
    Én sem vagyok profi, csak ez akkor így jött le neki :)

zsoxxya, kutyaszálló, Arrah és 8 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Én vettem:p még mindig nincs 1000 db...:D
    DE ezzel nem leszek előnyben szerintem most...;)
    ÓÓÓÓ Túl nagyot szoktak koppintani az óvatlankodók orrára... :oops: ritkán volt... de hatásos.. mert nem is jöttek többet...:oops:
    Hír is nagyon ritkán van... egyik országban sem pörög ez a topik...:wuerg: Kár érte... de még életben van.. 8)

peter1022, nagymami2 és Baby72 kedveli ezt.
  18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A polipnál csak az ól neonosodik?

zsoxxya és peter1022 kedveli ezt.
  19. peter1022

peter1022 Fórum hercege

A sokkarú polip fogja festeni a húsvéti tojásokat. :p:pxDxD

zsoxxya, Baby72, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Igen.

zsoxxya, Baby72 és peter1022 kedveli ezt.