Varázslóinasok farmos pletykapartija

Discussion in 'Pletykaodú' started by Merilin, May 8, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Eljön a tejjel mézzel folyó kánaán ? És minden nap labújhegyen dalolászva öröm ittassan egymás kezét fogva körbeállunk és széles mosollyal nyomkodjuk az enter csapágyasig ?

2. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Természetesen kitettem hiszen csak úgy tudtam véleményt írni róla. :)

3. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. Milyen +8 területről beszélnek? Egy szót sem értek és sehol nem találom. Kérek egy kis segítséget.

4. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

Ha kézzel helyezed ki a bal oldali menüből a földeket, ott van az újfajta föld. Munkásoknál nincs.

5. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Köszönöm.

6. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Hello Jancsika!

Ajánlom figyelmedbe a gyopár területét, ott nyomkodhatod ha nem is öröm ittasan de ittasan az egeret :D Lehetett volna ennyi erővel az is az áprilisi tréfájuk, hogy 1 napra beteszik a működő entert oda...:D

GA-BI-O-Farm likes this.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

8. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Nem Rackó, hanem ez, egy kis újítással:
    "Napi ajándék
    A napi ajándék egy ingyenes jutalom, amelyet bárki átvehet, függetlenül attól, hogy vásárolt-e az esemény ideje alatt csomagot vagy sem.

Minden nap 00:00-kor frissül és nem lehet halmozni, tehát ha az adott napon nem vettük át, akkor a következő nap nem tudjuk pótolni a kimaradt napot.
    Összesen így 8 db-ot lehet átvenni belőle.

A napi ajándék minden esetben egy "Trágyás láda III".

Ha átvettük a napi ajándékot, akkor a begyűjtés gomb eltűnik és egy pipa jelenik meg az ikon mellett
    [​IMG]"

Újítás:
    "Információ

Ezzel az akcióval megszünik a napi bónusz átvételi lehetősége az akció ablakában.
    Mostantól automatikusan kapjuk meg az ajándékot, amint megnyitjuk az event ablakát.
    A jóváírásról felugró ablakban értesülünk:

A napi bónusz ebben az akcióban: 1x Felszereléses láda XII"

Források:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/feketebárány-hét-2025-november.27070/#post-1475022
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tojásos-napok-akció-2026-április.27682/#post-1503493

Kincső52, vihence and -Holdfeny-. like this.
  9. -Holdfeny-.

Szuper
    Köszönöm

Sylja likes this.
  10. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ezt a gondolatot továbbvíve akár érvényes lehetne a naptáras belépésekre is. Sose értettem ezt a vedd át dolgot. (Persze van egy két dolog amiben jól jöhet mint a %-os növelők vagy a plusz terést adók, de ezt általában a naptárak nem adják) Spórolni lehetne a supportnak is, hogy ellenőrizzék átvették e. Bár tudom ezzel kivezetésre kerülne az, hogyha nem vetted át fizesd ki az amúgy is inygenes dolgot :D Úgyis régen lógott már a bilibe a kezem! :D

vihence and -Holdfeny-. like this.
  11. -Holdfeny-.

Nagyon jó lenne:inlove: ha megvalósulna;)

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Találtam pár tenyésztő pletyis képet a német és a cseh fórumon :)

[​IMG] #

és a német fórumon:

Tenyésztési esemény: Műkertészeti határok I-III.
    ​

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Látogass el a tenyészistállóba, és kezdj el ízeltlábúakat, madarakat és kétéltűeket tenyészteni[​IMG][​IMG][​IMG] .
    ​
    Minden tenyésztett állatért kapsz egy megfelelő jelvényt.

Add át a szükséges jelvényeket és eseménytárgyakat a küldetésekben.
    Folytasd, és teljesítsd a küldetéseket az időkorláton belül, hogy megnyerd a felhősort. Jó szórakozást!
    Ügyes Pók Furcsa Pelikán Műkertészeti határok I-III. Hobbi kertészek jelentkezése! Max Hamster vad sövényeket nyír stílusos műkertészeti határokká ebben a hétvégi küldetéssorozatban . Hogy fog sikerülni? Játsszátok el a szerepeket, és derítsétek ki!

Matricák:

[​IMG] #

Ha jól sejtem akkor ilyen evetünk volt már hasonló: https://board-hu.farmerama.com/thre...és-alapú-hétvégi-küldetések-2025-május.26323/

​

13. -Holdfeny-.

Vajon lesz olyan hétvége amikor spórolhatunk:music:

varga1234 likes this.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Erre nemrég is volt lehetőség.
    Biztos nem hagytad üresen a tenyésztereped.

15. -Holdfeny-.

Nem készültem... ;)De ez mindig kérdés... az ilyen elnyújtott eventeknél.. :music: legalább egyszer jó lenne ha betennék a spórolós lehetőséget... akkoa kis farmok is könnyebben tenyésztenének...;)

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Erre az akcióra munkás ember nem nagyon tudott készülni. ;) Egész finoman fogalmaztam. :D

17. -Holdfeny-.

Bánja a kánya ha rövid... de legyen hetente 5*8) egyszer csak tudunk élni vele:p

18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Nekem is ment.
    Elég, ha egy kis ideig online tudsz lenni.
    A bp nem szokott azzal foglalkozni, hogy ez nem mindenkinek sikerül.

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Amikor dolgozok nem tudok belépni. Nincs gond, majd amikor jön a tenyésztés megcsinálom akció nélkül is. Ki tudja mivel foglalkoznak ők, azt is megkockáztatom, hogy nem tudatosan lett az az időpont. :D
    Egyébként engem már nem hatnak meg semmivel. :)

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az időgép.

Traktor? Szörnyeteg teherautó? Nem, ez Lenny Lepus továbbfejlesztett időgépe! De tényleg utazni fog az időben? Ugorj fel és derítsd ki!

[​IMG]Elem az [​IMG]ébresztőórához? [​IMG]Vagy egy fényforráshoz? [​IMG]És ez a "kikapcsoló"?

És ez is [​IMG]? Bioenergia?

Utazz az időben, nevelj elektromos csillagokat, és gyűjts elemeket aratás közben. Ezután készíts digitális órákat és fluxuskompresszorokat a malomban.

Már találtam ott egy fél használati útmutatót.

Teljesíts egy feladatot, hogy többet megtudj a meglátogatott időszakról, és jutalmakat nyerj. Amikor egy feladat teljesítve van, itt az ideje folytatni az utazást. Tipp: Teljesítsd az összes feladatot, hogy megnyerd a fődíjat!

Használj időkapcsolót, hogy kiválaszd, melyik időszakot szeretnéd legközelebb meglátogatni! Szerezd meg őket időutazó kosarakon vagy tenyésztési folyamatokon keresztül. Jó szórakozást!
    Most vettem észre az autót, lakókocsit, vagy bármi mást a névjegykártyán. Úgy néz ki, mint valami képeslapon
    vagy bélyegen! #​