Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igen tudom, az előzőbe az eventes felhőért nem kellett fizetni;)
    Akkor már ketten bízunk abban, hogy a következőben sem valós pénzért lesz;)
    Talán egyéb nagy módosítás sem jön;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Halkan megsúgom, hogy már ketten siratjuk az info frissülésének a hiányát....:music::cry:
    Nálam még él a reményhal, talán kapunk új értesítést hétfőn, vagy szó nélküli cserét.... vagy nem tudom.... csak reménykedem...

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Ritkán van hogy egyetértünk jobban mondva hiányolunk ezt azt... Ez egy különleges pillanat...
    A reményhal... hát nem is tudom... Ez elég komoly presztizs veszés szerintem a játék részéről.. S minden részvevő- alkalmazott és önkéntes részéről...
    De legyen úgy... javítsák... A 3 oldalon keresztül keresztül ecselt sajnáljuk... és komoly változások lesznek hírdetményt is szívesen olvasnám;) Bár a hit és a bizalom szerintem nem helyreállítható ha megreped...

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ebben sajnos egyet kell, hogy értsünk :)

PS: Azt hiszem nálam a teljes vegyiparunk ragasztómennyisége is kevés lesz a repedés betömésére :(

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Ez szomorú... de igen...
    Talán jön majd pletyka arról, hogy hibamentes event is jön... - Szóval a reményhalam még nem pusztult el...;)
    Az elmúlt napok hetek hibái miatt azt mondom... a gyopár is maradjon jegelve.. mert ha egyszer újra indul az biztosan nem lesz hiba mentes... Nekünk az meg nem hiányzik...

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azt megnézem én is, hogy valaki bele lát a jövőbe. :D

7. -Holdfeny-.

Hibák lesznek... sőt tagadás is... meg a megértésünket is köszönik majd...
    A jós tehetségem eddig terjed... itt a farmon...

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor ne írd, hogy jön majd hír hibamentes eventről, mert még a végén elhiszed. :D

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

A jóslat vagy be jön vagy nemxDxDxD

zsani_apja kedveli ezt.