Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Tudjuk már , hogy milyen új ólak és fák lesznek ?

semmirevaló és peter1022 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon extra értékesek lesznek? vagy csak egy lesz mindegyik a sok közül?:music:

3. HéricsBáró

És mit fognak enni ?

4. -Holdfeny-.

Szokás szerint eleinte szupertápot:music:

5. HéricsBáró

Holnap megtudjuk , hogy mi lesz a party pöri legújabb nyereményének a tulajdonsága .
    Tudjuk már , hogy jobb vagy rosszabb lesz ?

-gyöngy-581, semmirevaló és peter1022 kedveli ezt.
  6. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Kedves Merilin! Azt lehetne tudni, hogy melyik területekre jönnek új fák (titok fák) Szeptemberben? Köszönöm szépen!

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Ha megfigyelted, a titokfák mindkét területre egyszerre jönnek, ellentétben a titokólakkal, amik felváltva érkeznek, így a kérdésből csak a jönnek-e marad.

peter1022 és semmirevaló kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen tudjuk, jönnek a bahára is és a farmra is. Már évek óta így megy, hogy minkét területet érintik a csomagok ( a titokállatoknál van elkülönülve a farmos és a bahás külön-külön alkalmakra)
    Sajnos ebben nagy a titkolódzás, nem tudjuk a csak azt, hogy hogyan néz ki és hogy a cicás vonulatot követi, de ma kapunk két ismertetőt is azokból az egyik az 2/3-as event ismertetője, a másik az új főnyeremény ismertetője lesz. Kitartás bírd ki addig.
    Ízelítőnek itt van a képe:

Aranyos lesz és ha máshová nem felhőtölteléknek örülni fogok neki :)

PS:Kertész macska kuckója
    Érési idő : 20:00 óra
    Amit ad :
    - 5.850 TP / BTP
    - 15%-kal több TP/BTP ólak esetén 2 órán keresztül
    Kihelyezhető : minden területre (kivétel: Teliholdas terület, Gombaerdő, Kísértetjárta kúria)
    Mérte : 1x2
    Elérhető : 3. szinttől

Szóval ez nem csak felhőtöltelék lesz nálam :)

Utoljára szerkesztett: 31.8.22
  9. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!
    Melyik is az a 2 a 3-ból tematikájú event? Biztos csináltam már sokat, de most nem emlékszem rá. :)

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Amikor 3 oszlopból kettőt kell választani;) De kis türelem és hozzák majd a linket is... vagy ha van kedved itt vissza olvasva is megtalálod;)

peter1022 és milanzs kedveli ezt.
  11. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Az idézőkönyvemet lapozgatva azt láttam, hogy a városi malom pörgetéséhez szerezhetünk jegyeket a hét második felében. Láttam érkezni színesedő állatbabákat a szokásos tápos, valamint extraüvegcsés csomagokkal, némi farmboltos fizetőeszköz-szerzési lehetőséggel.; és aratás közben boldogok is lehetünk.

GA-BI-O-Farm, maszilva, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia!

Egy kérdésem lenne... Mostanság olyan sűrűn van tenyésztéses akció... Van valami különleges oka a jövőre nézve?
    Ja közben látom a naptárban az eventhet kötődő aktualitást... De csak ennyi lenne?:music: Vagy készül valami....;?:music:

GA-BI-O-Farm és peter1022 kedveli ezt.
  13. peter1022

peter1022 Rutinos

Persze hogy van. Többet kell majd tápcsomagot vennünkxDxD

Hát ezért sem kell elpörgetni pár ezer partitxDxD

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Pár ezret? Ha én annyit pörgetek akkor nem egy-két dekor a célom, hanem annál sokkal többet és komolyabbat várok a keréktől. A dekorok mindig csak másodlagos szerepet játszottak a PP-s pörgetéseim között.

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Drága Szomszéd Úr.... !
    Ugye nem mondod komolyan, hogy egy dekorért elpörgettél valaha több 1000 partyt:music::eek:o_O:wuerg:
    No mondjuk ebből is lesz pár tucat tök feleslegesen:( anélkül, hogy e dekor miatt pörgetnénk....
    Csendben megjegyzem.. én max pár százat vagyok hajlandó elpörgetni egy egy egyéb cél érdekében...:music: több ezret NEM!
    Bár ki tudja mit hoz a jövő;)

Most azt mondom már a FA fáért sem pörgetnék ezer számra .... :wuerg:

16. peter1022

peter1022 Rutinos

Kb 2800 pörgetésem van úgy, hogy függő vagyokxDxD(Szeretek napi 1-2-öt elpörgetni, ha látok rózsaszín ólat, vagy 100%-os betakarítási bónuszt):oops::oops:xDxD de eddig csak a hóember és a galaxis hozott lázba. Azokért kicsit belelendültem. Az új dekorokért szoktam kb 100at pörgetni, mert muszáj, hogy meglegyen.:p:p Amúgy próbálom gyűjteni minden évben a TOP eventre. Ott megéri 1000-ret pörgetni a sok 100-as 200-as bónuszért. Persze ott sem az aji hoz lázba, hanem a hagyomány:p:p
    Fa fám van pár, de nem jók... azért találták ki, hogy még több aranyat vegyünkxDxD

17. -Holdfeny-.

Ügyesen gyűjtöd;) Én csak gyűjtenémxDxDxD Venni ritkán veszek...:music: A hóember jó volt, kár hogy már nem lehet kipörgetni... a galaxisnak lassan már nincs hely:wuerg: Vajon mikor jön olyan ami ezeket felül múlja?:music:

18. HéricsBáró

Sziasztok
    A teliholdas karakter etetős eventben milyen fajta étket kell legyártani , csak eventes dolgokat , vagy kerül bele egy kis teliholdas növény/fatermés ?
    És lehet végtelenszer etetni ? És lesz eső ? És lesz bolt ?
    Miből fog jönni a felröppenő ?

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Horror faterméssel jó lenne etetni őket... de gyanítom eventgazt és felreppenőt kívánnak majd;)

20. HéricsBáró

Örülnél egy felhő vásárnak ? :inlove:

Üdv! Menjen a szalonba, és vegyél egy új üres felhősort.
    Töltsd meg őket tetszőleges ajándéktárgyakkal, hogy kapj különleges jutalmakat a teljes sorból!

PZoli64, GA-BI-O-Farm, Samborg és 4 más kedveli ezt.