Visszajelzés Varázslatos emlékek csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 24.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fabatka

fabatka Fórum hercege

Segítenétek? Megcsináltam az első két szobát, elvileg megvannak a fák, de nem tudom hol vannak, mindent kikutattam, de nem találom! Hová rejtették el? Köszi !

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A bahán van a fák között.

3. mercator67

mercator67 Aktív író

Tényleg megéri ez az event a teljes teljesítést? Ha nem vittem volna az édes felhősort eddig..akkor inkább az élő legendába áldoztam volna tovább, hogy 28 szintről feljebb jussak...
    De senki kedvét nem akarom elvenni...

újfarm53, mucus252, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  4. fabatka

fabatka Fórum hercege

Köszi Kakaska, megtaláltam ! :)

újfarm53, Ivibaba54, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!Szerintem nem,én is csak a kitehetőt szedtem ki,kész is vagyok.:DSzép estét mindenkinek.:)

újfarm53, missuzy_53, mucus252 és 8 más kedveli ezt.
  6. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!
    Fák kirakva és ha nem leszek lusta korán kelni reggel akkor elvileg kész is leszek az eventtel vagy ha meg van a 40 db fa termése.;) Tenyésztés mint mindig most is sikertelen mert csak a következőt adja szigorúan de az event befejezve részemről és maradt 107 db szupitápom amihez már gyűjtöm is a többit a malomból és a feladatokból is:pxD

újfarm53, Ivibaba54, erzsike511 és 8 más kedveli ezt.
  7. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Sziasztok!......hol találom az új fát??? .....elvileg van 3 már, gyakorlatilag nincs a fák közt, nincs a "vázában".....akkor??

újfarm53 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. A bahán a fák között.

újfarm53, Gio, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  9. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Köszi!!!! :)

újfarm53, Ivibaba54 és kukori80 kedveli ezt.
  10. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

De ha bent vagy a fák menüjében, ott van a kereső, beírod az első betűit a nevének és már ki is adja... ezt a keresést használhatod bárhol, bárminél. Pl. a piacon is. Ha hagymát szeretnél venni, a keresőbe beírod, hogy ha, vagy hag, vagy hagy és már adja is a kínálatot, nem kell végig lapozni az egészet. Nyugodtan próbálgass ki mindent, elrontani nem rontassz el semmit, csak tanulsz belőle, mint amikor ismerkedsz a telefonoddal, ott is mindent végig zongorázol, mégsem rontod el. Jó játékot és "búvárkodást" :)

újfarm53, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Ez éppen nem igaz ha nem a bahás keresőben van, márpedig nem ott volt. Ha a sima farmos fákhoz írja be akkor meg nem adja ki a bahásat. De nem is a fáknál kereste hanem a vázában. Több sebből is vérzett a keresés. Na de pihenjük ki a mai fáradalmakat. Az a lényeg hogy megtalálta. Cakát.:)

újfarm53, Gio, SzabadEurópa és 9 más kedveli ezt.
  12. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Bocsika, de én a kettőtök irására gondoltam, talán mindkettőt kellet volna idéznem, de végül is sikerrel járt, tényleg ez a lényeg. Jó éjt -- már közeleg a hajnal, kelnek a kakasok-- a tyúkok meg későn fekszenek--
    PÁÁÁÁÁÁ

újfarm53, Gio, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szép késő estét Báró!
    Ilang-ilang fám lesz,bár eventet nem csinálom,mert kicsi vagyok még Én ahhoz,----azt mondta az anyukám.:D:DxD
    Amúgy elefántot, ha lesz bumm,akkor tenyésztek.;) Szegény katicák nálad kilapulnak :music:, bezzeg én égen-földön várhatom és 1 se jön. :pMás állatom minden van pedig.:eek:
    Tiednek hány pöttye van:music:,mert lehet,hogy hiányzik 1-2 és akkor selejtes vagy ennyivel több, akkor meg kanyaros.xD
    xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 26.4.17
    újfarm53, Gio, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

letudtam az event befejezéséhez szükséges minimum tenyésztést,
    kb. 6-8 érmét kaptam pluszként (így lett meg a 125 + 95 db érmém).

A nagy vadász kitehető, a piros lepkeház és illatszertár miatt tenyésztettem végül,
    mert nagyon tetszenek.
    A grafikák megint nagyon aranyosak, a piros ólak és a kitehető is:
    gratula a grafikusoknak!:inlove:8)

Hiányzik az ajándékbontogatás élménye, amit a titoknyeremények adnak,
    és egy kis szupertáp-nyeremény,
    hogy ne érezzem olyan tékozlónak magam, amiért ellőttem több, mint 400 szupertápot.

Számolgattam egy kicsit, hátha valaki hasznát veszi:
    Aki pénzköltés nélkül játszik
    és tervezni szeretné a szupertáp termelését-fölhasználását:

- havonta kb. 80 szupertápot tudunk a malomban legyártani;
    A malomban
    szinte kötelező folyamatosan szupertápot gyártani az ingyenes játékosoknak!

Akkor is, ha pl. ezrekbe kerül egy új állat tápja.
    A drága táphoz szorgalommal elő tudjuk teremteni a CSP-t,
    de szupertápot csak FA-ért vehetünk.

- érdemes csak akkor pörgetni a szerencsekeréken,
    ha van szupertáp (vagy farmmunkás) nyeremény,

átlag kb. napi +1 szupertápot nyerhetünk vele, azaz havonta kb. +30-at;
    - a ládák némelyike is adhat szupertápot, számoljunk havi +5 szupertáppal;
    - ha mondjuk 4 havonta kerül sor új állat tenyésztésére,
    a hozzá kapcsolódó

gazdaközi feladatokból kb. 70 szupertápot nyerhetünk ki
    (a 8-9-10. tenyésztéses feladatokkal nem számoltam),
    ez havi átlagban kb. +20 szupertáp;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ez eddig havonta kb. 135 szupertáp bevétel.
    Ehhez hozzájönnek
    az új, nem tenyésztéses gazdaköri feladatok és az új eventek nyereményei:
    + 65~215 bizonytalan szupertáp-jutalom (vagy kapunk, vagy nem).

Ezek becsült számok és lehet más szupertáp-forrás is (pl. szomszédok, mentorbolt, kütyük, stb.),

amit esetleg kihagytam.

Aki ingyenesen játszik,
    havonta kb. 200~350 szupertáphoz juthat ingyenesen.
    (Direkt szigorúan kalkuláltam és a gazdakörben esetleg bennmaradt szupertápokkal sem számolok.)

A farmáruda limitált szupertápjait (160 db)
    szinte kötelező kiváltani az ingyenes játékosoknak, ha van rá fedezetük.
    Ez alkalmanként összesen 370 FP-t jelent.

Az összesítésbe csak azért nem számolom bele ezeket a szupertápokat,
    mert mindig akadhat valami olyan az árudában,
    amit a szupertáp elé helyezünk (pl. varázsfa, 50 farmarany, aranybanánok, stb.).

Amikor csak lehet, váltsuk ki őket, legjobb lenne minden alkalommal.

Ha a jövőben többet használunk föl havi kb. 250~350 szupertápnál,
    valószínűleg fogyni fog a szupertáp-készletünk
    ---> ki kell hagynunk 1-2 tenyésztési lehetőséget (pl. ami a piacról is megoldható);
    ---> hozzá kell nyúlnunk a gazdakörben maradt "szupertáp-aranytartalékunkhoz";
    vagy
    - vásárolnunk kell szupertápot.

A számításaim eltérhetnek attól, amit a gyakorlat mutat majd,
    de a lényeg változatlan és egyértelmű:
    nagyon jól kell taktikáznunk és szigorúan kell gazdálkodnunk a szupertáppal,
    mert az utóbbi időben észrevehetően kevesebbet kapunk belőle nyereményként.

Vegyük észre:
    Sok rutinos, régi játékos hagyja ki vagy teljesíti csak részben ezt az eventet,
    mert a következő tenyésztéses eventre tartalékolják a szupertápjukat.

Ez egy játék,
    tehát amikor olyan kedvünk van, használjuk el nyugodtan akár az összes szupertápunkat,
    de számoljunk azzal,
    hogy a következő tenyésztésről lemaradunk.

További jó eventezést,
    nagy ugrásokat és sok plusz-jelvényt kívánok Mindenkinek!:)

Köszönet genka53 gazdának a tartalmas kiegészítésért:inlove:, melyet itt találtok.

Utoljára szerkesztett: 26.4.17
    ursa11, Sonche, _Cygnus_ és 42 más kedveli ezt.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nem csavarodott el a citromtól a szád????? én limcsinek szeretem!
    Persze örömmel olvasom, ki mire jutott, nekem csak egy lépéssel nagyobbat adott a rendszer szokás szerint. Igy azután elég nehéz haladni, de nem csalódtam.......ez van majd talán a hét végén. Jó reggelt mindenkinek és egy kis pihenést és pajtatöltögetést, mert megint szükség is van rá.

nekem egy cukornád jutott!!!! persze, mert kevés van belőle

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.17
    újfarm53, kukori80, Evita-55 és 4 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt Neked kell eldönteni. Kinek mi éri meg az relatív. Időd van hozzá bőven, mert a hétvégi bumm az nagyon messze van.
    Segítségek a döntéshez:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tos-emlékek-csevegő.14994/page-10#post-687447
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tos-emlékek-csevegő.14994/page-21#post-688027

osztrak12, Gio, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

maszilva, Sonche, majoranna65 és 7 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:). Csoda szép reggelt mindenkinek:)
    Végeztem, az eventtel, látom vitatkoztok a megéri, nem éri meg kérdésen.. Elhangzottak érvek ellene és a megéri mellett is. Kaptunk egy feladatot, amit én elvégeztem. Hogy megéri-e vagy sem mindig attól függ, hogy hasznos lesz-e a jövőben bármire, vagy sem. Ezt pedig jelenleg nem tudom eldönteni. A fák miatt mindenképpen megcsináltam volna, akár mi is lesz az ólak és a terményes sorsa a jövőben.
    Sok sikert az eventhez és jusson el mindenki odáig, ameddig szeretne eljutni. Nyerjen közben annyi magasabb szintű színes állatot, amennyit csak szeretne:) Ha ez teljesül, nem eventezett hiába és még csoda szép óljai is lettek közben.

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Magdi! Sziasztok!
    Gratulálok mindenkinek aki már befejezte :D!
    A reggeli aratással nekem is meglettek az Ylang-Ylang fatermések, a tegnapi Boom alatt meg legyártottam a jelvényeket, így én is végeztem :D:inlove::
    http://kephost.com/images/2017/04/26/Varazslatos_emlekek-keszen.jpg :D
    A "megérősséget" kedves farmtársunk Leho részletesen ecsetelte, bár én már a kiírás olvasásakor eldöntöttem, hogy megcsinálom, mert minden kellett amit az event adott. ;):D
    Kirakom az összes új ólat, hadd lehessen gyönyörködni bennük legalább a következő akciós feladatig, a fák meg már amúgy is kint vannak. :D A hétvégi Boomkor meg sok ugrást kívánok minden tenyésztőnek!
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

Sonche, almáspite48, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  20. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!
    Az event részemről letudva, csak az 1. 2. ablakig csináltam, a többi úgy döntöttem nem éri meg, szptápom is csak 366 van, nem akarom törni a fejem, hogy honnan szerzek még. Ebből a felhőre az utolsó kitehetőm megvan és az új fák is.

Kukori.és.Kotkoda, alpha58, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.