Visszajelzés Varázslatos emlékek csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 24.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fancsaly

fancsaly Járnitanuló

Koszi :) A mindent letoroltem majd szurovel megtalaltam :)

2. HKnéIlike

HKnéIlike Járnitanuló

Kérlek segíts tenyésztésnél kék jelvényt kaptam, de bordóra lenne szükség
    Mikor kapok bordót? köszönöm

bindi5454 és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia!

Rakjál be méheket és jön a jelvény!!!

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Méhek tenyésztése ad csak bordó színű jelvényt.

Az emlős állatok tenyésztésénél véletlenszerűen is kaphatunk a kék mellé bordót... de ez esetleges ...

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Csak az izeltlábúak tenyésztéséért kapsz lila érmet. És izeltlábúként csak a méh van jelenleg. Tehát méhet kell tenyészteni!

osztrak12, Gio, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Meday

Meday Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Bocs ha rossz helyre írom..

Olyan problémám lenne hogy farmaranyat szeretnék venni viszont a game szerint tiltva van a bankkártyám és forduljak a szolgáltatóhoz vagy próbálkozzak más kártyával. Ezzel az a probléma hogy egyrészt biztos vagyok benne hogy nincs tiltva másrészt bármilyen fizetési módra megyek ugyan ezt dobja ki, kártyaszámot sem kér hogy megtudjam adni.
    Valakinek van ötlete ?

osztrak12 kedveli ezt.
  7. atyka88

atyka88 Fórummogul

na befejeztem elso ablakot
    tobbit kihagyom

tovabi szep eventezest mindenkinek"D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.17
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Szupportra kell írnod, mert itt maximum csak útbaigazítani tudunk, konkrétan segíteni, vagy a gondodat megoldani sajnos nem.

Gio, osztrak12, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Kész az 5. kép első feladata, holnapután tenyésztgetek, 14 emlős és 27 méh jelvény kell a teljes befejezéshez, befér ennyi a pávák közé. Nagyon szép a piros ól és a terményes, nekem ez is fontos.

Utoljára szerkesztett: 26.4.17
  10. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Újra megnéztem az event leírást, de nem találok utalást, hogy véglegesen vagy átutazóban van az ylang fa. Ha csak az eventhez kellett, akkor máris söpröm ki, mert több a fa, mint a hely.

osztrak12, bindi5454, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha szeva50

Ha csak event kellék , akkor miért piacképes ? :music:
    Az ismertetőben nem szerepel hogy piacképes lenne , tehát ebből az következik , hogy itt marad velünk:p

meszimarsi, drunyi, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A te fáid, te döntöd el mit teszel velük ;):), de Angyalszárny Modi a 238-as hsz-ben (12. old.) ezt írta:
    "Magdi1954

ylang-ylang fa marad az event után is?
    Szia!
    Igen maradandó játékelem lesz!"
    :):):)

meszimarsi, csopke1, almáspite48 és 6 más kedveli ezt.
  13. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm. (Ezentúl, ha kérdésem lesz nem a lexikont ütöm fel, hanem a piacra megyek.)

Köszönöm a választ. Biztos nem én vagyok az egyetlen akinek nem sikerült az eddig megjelent 470 hsz-t elolvasni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.4.17
  14. Milyen felhőt aktiváltál!?

osztrak12 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. strawberry49

strawberry49 Rutinos

emocy91, csopke1, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Gondolom a tenyésztéssel sikerült a csp-s felhő (édes meglepetés) utolsó dekorját kivennie az eventből és így aktiválta a felhőjét:)
    Szia Jancsika:)
    Nos én megnéztem, hogy mennyiért is tudnám piacra vinni ezt csodaszép fatermést és úgy döntöttem dédelgetem még egy picit a pajtában, had szaporodjon a számuk, mert ennyiért nem rakom ki:)

meszimarsi, csopke1, almáspite48 és 7 más kedveli ezt.
  17. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én kiteszem. Úgy döntöttem, akin tudok segíteni, vigye, én az event ideje alatt kiteszem. Ezen nem múlik a csp-m, sem a szintem sem. De így páran felverjük az árakat is. Tehát én kiteszem, van aki gazdagodik, de lehet talán segítek valakin, ha 1 ilyen van, már megérte.

Utoljára szerkesztett: 26.4.17
    meszimarsi, emocy91, ursa11 és 19 más kedveli ezt.
  18. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Na, ez gyönyörűűűűűű.... kéne még egy pár ilyen gazda, aki gondol másokra is.... nekem is olyan jól jönne egy pár darab, hogy tudjak haladni... / valamit elronthattam, hogy még nem gyűlt ösze a kért mennyiség / , de sajna a piacon csak szűrke a helye. Nagyon gratulálok ehhez a - gondolkodás módhoz -, szép, nemes gesztus. Csak kár, hogy nem egy piacon vagyunk. De hátha felcsigázzuk más gazdák segíteni akarását. Hajrá, k i r a k n i a f á k t e r m é s e i t !!!!! KÖSZÖNJÜK

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kacsakatázni és turbótrágyázni kell a fákat és aratás előtt egy ananászos sütit megenni.

Nem vagy annyira kezdő játékos, hogy 892 méz vagy 1420 tehéntej gondot okozzon. Ha mégis, azért nem lehet a BP-t hibáztatni.

20. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Kilencvenkilencedikes lettem !! Már csak 104 milla és százados leszek 8).
    Jó az event, ne hagyjátok ki !! Úgy, mint Én ... xD

Ribiszke, meszimarsi, csopke1 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.