Visszajelzés Varázslatos város - Szülinapi event 2017 - csevegő topikja

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Aranyosak a Modik az biztos.Nekem már annyi lekvárom van, hogy tuti a következő 7évre is elég lesz.xDMég partyn is azt pörgetek mindigxDKövettelek folyamatosan, köszikexDAmúgy az öreggel, lassan 6x7-nél tartunk, de azért mert marha jó fej vagyokxDxD

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szegény öregedet nagyon sajnálom. xD Én már régen kerestem volna egy kötelet
    a helyében xDxD

Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

Ne mááááááááááááá,ceretet van!!Igaz néha falra mászik tőlem, főleg mikor itt vihogok, azt hiszi valaki csiklandozxDMost néztem meg apát a macskával, kaptak egy-egy puszit, de Micike olyan büdös gyógyszer szagúxDNa én meg itt a Farmerámán örzöm az álmaikat, szóval jó kis event volt, igaz az állomáson eleve megfagytam, úgyhogy a színházba is csizmába mentemxD

Utoljára szerkesztett: 28.1.17
    Melan, GA-BI-O-Farm, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem nem csak néha xD
    Remélem a cicus is felébredt közben és jól van, mi meg menjünk csicsikálni mert késő van.
    Cakát mindenkinek.

Melan, GA-BI-O-Farm, Gio és 7 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

Jó pihenést!

Gio, ulmo12, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  6. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

3 nagy épület kivételével mindegyik kivilágítva pompázik.... A fák sötétek maradtak, ami éjjel nem meglepő... 9 gyöngyöcske már csak a repülő magjaira vár, s talán sikerül befejezni ezt az eventet, bár az elején nagyon kételkedtem, ahogy még most is, a sikeres teljesítésben.... Nagyon sok az a mennyiség amit kérnek.... Csöpögő orral, és köhécselve, kézzel aratva rettentően nehéz bármit is megcsinálni....

Melan, zotmar, Gio és 10 más kedveli ezt.
  7. RoLaNDoSZoViCS

RoLaNDoSZoViCS Utánpótlás-írogató

Kicsit későn kaptam észbe, de a titok ólak és fák megvannak és még 300 felröpi és minden kócerájt ki tudok váltani

Gio, ulmo12, tereza6517 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Jól van na!:) Mindenki úgy játszik elvileg és gyakorlatilag, ahogy neki tetszik)
    Én "kapzsi kisjány" vagyok, kb 5 perce mindent bezsebeltem:)

Gio, ulmo12, tereza6517 és 6 más kedveli ezt.
  9. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.

A 2 Titokzatos rakomány l-ből lett:
    narancs hódvár, rózsaszín kaméleon :inlove::D;):p

Melan, Gio, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nem értem az ajándékok miatt panaszkodókat.
    Mifelénk az a szokás, hogy megajándékozzuk az ünnepeltet, nem pedig az, hogy az ünnepelt ajándékozza meg az őt ünneplőket.
    Most pedig ez történt, mi kaptunk ajándékokat - mégha azok gyengécskék is voltak.
    De legalább nem nekünk kellett ajándékokat adni.
    Igaz, a vacsorát az ünnepelt szokta szervírozni. És ebben volt némi kívánni való. Mintha a vacsoracsata, hal a tortán műsorok egyesek által ünnepelt bunkó celebjei (Dopeman, Ganxta, Berki, stb) szolgálták volna fel a vacsorát

Melan, tereza6517, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  11. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok,hogy kapom meg az ajándék dobozokat? Meg az iskola főépületét,mert nincs meg az az üveg.

tereza6517 kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép jó reggelt.
    Én is befejeztem az eventet :) nos nem 100 %.ban;) mert a lekvárokat még bent hagytam :)
    Kijártam az iskolát ;)
    tettem egy kört az üzletközpontban :)
    majd elmentem színházba:)
    végül az állomáson várakoztam :) - mert elfogyott a felröppenőm :sleepy: de mostanra az is összejött :).
    Olvasgattam a hozzászólásokat és némelyiken nagyon jókat nevettem;)
    és ilyenkor eszembe jut még jó hogy egyedül vagyok, és senki nem néz zakkantnak :);).
    Gratula a készen levőknek, és még egy kis kitartást a küzdőknek.

Melan, -tanaka40-1, Gio és 14 más kedveli ezt.
  13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Köszi,rájöttem :)

ulmo12 és heureca3 kedveli ezt.
  14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    A Mi ajándékunk az időnk és az energiánk volt!:D

zotmar, -tanaka40-1, Gio és 8 más kedveli ezt.
  15. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Szép napot mindenkinek!Event kipipálva ,remek volt nugis,nem tűkön ülős meglesz ,nem lesz meg gondolatokkal vért izzadva:wuerg:xD.Akik végeztek gratu,akik még nem hajrá a célig.

Gio, ulmo12, tereza6517 és 2 más kedveli ezt.
  16. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Tegnap készen lettem az eventtel. Kényelmesen. A frász azért rám jött közben ,mert az iskolával kezdtem.És itt írták,hogy nem szabad.Nem kellett itt számolgatni,rajzolni, okoskodni. Egyszerűen,csak csinálni,tetszőleges sorrendben .
    Boldog születés napot kívánok farmeráma ! Köszönöm a születésnapi ajándékot.
    Akik még csinálják azoknak sok sikert kívánok.

Gio, tereza6517 és heureca3 kedveli ezt.
  17. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok most végeztem kiváltottam mindent, a 4 függöny is megvan de most mit kell tenni ,hogy kitehető legyen nekem nem marad kint a függöny SEGÍTSÉG!!!!!babi358 ID:13085312

Gio kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia babi358!
    Az event kezdéskor kaptunk egy szülinapi zsúr kitehetőt - ezt a hírek menüben tudod megszerezni, és ezt kiteszed a számodra tetsző helyre és erre rakod rá a függönyöket.

-tanaka40-1, Gio, kisvirág és 2 más kedveli ezt.
  19. babi358

babi358 Fórummogul

Na köszi most újra próbálom de nekem leugrott, nem maradt rajta a 4 függöny vissza ment a menübe . Még egyszer próbálom majd írok. köszi

Na érdemes volt a próba köszi a segítséget most már OK !! Nehezen esett le kicsit,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.17
    Gio, Ribiszke, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Varadiista

Varadiista Utánpótlás-írogató

Segitség!! Végig csináltam az eventet, de 1 db. olló hiányzik, hogy lehet, mit rontottam el? ID 17950173

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.