Visszajelzés Varázslatos város - Szülinapi event 2017 - csevegő topikja

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Gio, ulmo12 és tereza6517 kedveli ezt.
  2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszönöm, cseréltem!

Gio, ulmo12 és mebajah kedveli ezt.
  3. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv mindenkinek!
    Haladgatok az eventtel, szépen lassan.
    Iskola, üzletközpont, kész, az állomásból 1+ az utolsó hiányzik...:)
    A fákról!: Említésre méltó a buzogányfa és a lilaakác, a többi levesbe. (De az említettekből is volt már 2, ill. 1 db.)
    A titkos rakományt még nem raktam ki, majd este...
    Kicsi apróságok az ajándékok, de hát ennek is lehet örülni...!
    Gratula a végzetteknek, kitartást a még küzdőknek...
    hegyivadasz71

UI: Természetesen köszönet a szomszédoknak, ismerősöknek a felröppenőkért, s a csatnikért::::)))

Melan, zotmar, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Végeztem én is, sőt, még többet is megcsináltam az eventből, mint terveztem. Szülinapi aji a fejlesztésekkel kinn. Jó kis event volt :)

zotmar, Gio, kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem! Event teljesen kész van.Dekor összes fejlesztéssel kint van, plussz titokzatos.
    Aki pedig még dolgozik rajta,annak sok felreppenőt és jó játékot kívánok!
    Mégegyszer is boldog Születésnapot Farmerama!:)

Melan, Ribiszke, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Jó reggelt ! Event kész! Titkosok éjjel beértek , csalódást okoztak semmi említésre méltó sincs! Pedig azt hittem,
    hogy OTT LESZ A SZÜLINAPI MEGLEPI , de nem ! :( Na nem baj majd legközelebb . Mindenkinek további jó munkát!:D

zotmar, Gio, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  7. picicicus

picicicus Aktív író

Végre ujra egy olyan event amit éjszakai aratások,pénzköltés nélkül meg tudtam csinálni!!

Gio, alpha58, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  8. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Részemről az event kész, bár van egy-két hiányosság, de a lényeg megvan! Köszönöm a segítségeket, Kukorinak az indulást, mert valahol elvesztem, ezért önállósítottam magam tovább! A hátralevő időben még kiszedek talán,amit gondolok és várom a titkosakat nagy reménnyel!! Drukkolok a kűzdőknek,sok felröpit is!
    Boldog Szülinapot Farmerek és Mindenkinek!

zotmar, Gio, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szép Vasárnapot :)

Azért van valami jó is ebben a szülinapi eventben, ma reggelre beért a titok bahás ólam és Axolotltavacska(párban vannak mostmár) lett belőle, a 3 db bahás titokfából pedig lett egy XL Huang pi, egy Buzogányfa és egy XXL Mangosztán.

Szerencsésnek érzem magam, lehetett vona sokkal rosszabb is.
    Nem értem a szisztémát, ugyanis amikor 30+1-es csomagban veszek titokólakat, nagyon ritkán ad a garantált újdonság mellé még, így voltam az Axolotltavacskával is. Most meg 1 árva titokólból lazán lett egy cukiság. :inlove:
    Mindenkinek hasonló szerencsét a titokólakkal :)

A 2 db titokzatos rakományból, amit tegnap este raktam ki, ott lett egy narancs Méhészet és egy piros nyúlketrec.
    Amit még az event elején kiraktam, azt hiszem ott lett egy narancs kaptár és egy kísértetjárta méhészet.

Melan, zotmar, Gio és 10 más kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

SZiasztok:)

Nekem szerintem megint nem fog sikerülni az event:) de sok sikert nektek akik küzdenek:)

Kitartás sok jó dolgot kivánok!! :) és még 7 évet:)

Melan, Gio, kedvenc62 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

A szülinapi event melyik része adja a bahás titokólat?
    Én nem kaptam sajnos, vagy elveszett?
    Nem értem, légyszi segítsetek:cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.17
    Gio és kedvenc62 kedveli ezt.
  12. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok!:D Én most raktam ki, délután kiderül, hogy mi lesz. Jó lenne nekem is egy új ólacska vagy fácskaxD

Gio, kedvenc62 és Cyra65 kedveli ezt.
  13. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok kedves Farmertársak!, Boldog szülinapot Farmerama!
    Ha minden igaz, kész lettem az eventtel, legalábbis remélem!
    Már nem találok ''üres'' épületet, de azt sem látom, hogy valahol kiírná, hogy végeztem!
    Remélem, hogy nem néztem el semmit!
    További jó munkát, és szép napot Mindenkinek!

Melan, zotmar, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Ananke

Ananke Fórumelemző

Üzletközpont 9-s doboz:)

kedvenc62 kedveli ezt.
  15. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia! Szerintem nem ad bahás titokólat, nekem sincs.:eek:

Ananke és Gio kedveli ezt.
  16. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

De az titokfát ad, és Cyra ólról írt.

Ananke, Gio és kedvenc62 kedveli ezt.
  17. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia Neked tényleg lett bahás titokólad? Mert nekem nem! Nem értem, nem egyformák a nyeremények?:(

Ananke kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Bocsánat,senkit nem akartam félrevezetni, tényleg nem ad bahás titokólat, most ellenőríztem le, azt valahol másutt kaphattam, elnézést :oops::)

Megnéztem és a Gazdaköri feladatok közül a Divatshow 6.befejező részénél kaptam egy "Kobalt" talányos titokólat, abból fejlődhetett ki az Axolotltavacska, még egyszer elnézést kell kérnem a félreírás miatt

Utoljára szerkesztett: 29.1.17
    Melan, Gio, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  19. Funtinelli_boszi

Funtinelli_boszi Utánpótlás-írogató

Az három Bornholm talányos tiki fát ad.

Ananke, Gio és kedvenc62 kedveli ezt.
  20. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Boldog Születésnapot! :) Az event kész, már mint addig amit szerettem volna kiváltani köszönet érte Kukorinak.
    Titkosakból a következőket kaptam: Struccászati TSZ narancs, Kísértetjárta méhészet, Katicabogárlak és Halastó piros :) Ezeknek mind örültem mert még nem voltak meg.
    A fákkal már nem volt ekkora szerencsém: Lilaakác ilyen még nem volt :) Kowhai XL, XXL ilyenek már voltak, Bahán achacha XL, ilyen már volt, Huang pi XXL, Kivifa XXL ilyenek még nem voltak :) :)
    Holnapig ami felröpi érkezik annak örülök és pár apróságot amit bent hagytam kiváltom. :) Ez már csak plusz.
    További jó munkát és szerencsét annak aki még küzd.

Melan, vmoni, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.