Visszajelzés Varázslatos város - Szülinapi event 2017 - csevegő topikja

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Pedig már reménykedtem...........Kösz a válszaszt

Gio, kedvenc62 és Cyra65 kedveli ezt.
  2. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Kész lettem, megcsináltam az egészet! Nagyon örülök neki:)

ulmo12, zotmar, vmoni és 7 más kedveli ezt.
  3. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Segitséget kérnék!!mNem tudom kirakni a függöny .azt irja 1-1es kijön 2-esben és kész jellel de lerakni nem tudom.Mit csinálok rosszul?

kedvenc62 és Gio kedveli ezt.
  4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    az event kész kényelmesen:)
    titok fákból semmi új:(

titok ólakból régíségek:(marad a raktárban majd jó lesz valamire;)
    aki még küzd sok szerencsét sok felröpit:D

Melan, zotmar, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  5. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nekem a Rakomány 1 hozott narancs tehenészet (a tej olcsóbb a piacon, mint a tehén ami kell bele) meg piros kaméleont (jól jön, de volt már) a három trópusi fából a buzogányfa új, mangosztánból XXL az nem rossz, kókusz XXL ajándék lónak esete. A normál titkfákat és rakomány 2-t még nem raktam ki bár ahogy a piacot elnézem, ott is a bekerülő állat többet ér mint a kikerülő termék, úgyhogy inkább csak cserealapnak kellettek.

zotmar, kedvenc62 és Gio kedveli ezt.
  6. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

KÖZBEN RÁJÖTTEM !!!!!!!KÖSZI

Gio kedveli ezt.
  7. Backrita

Backrita Fórum-zöldfülű

Segítség én is így jártam Üzletközpont! Minden ollót össze szedtem és még sem engedi a 15-ös ajándékot kiváltani!!!! Azt hiszem éppen egy aranybanán!! ID 53627350!!!!!!!!!! Köszönöm Üdv Backrita.

Gio kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szisztematikusan járd körbe a építményeket. Mindet, mind a 4 egységet. Ellenőrizd, minden házrész (kisebb és nagyobb ház) kivilágított-e?

Kell lenni olyan elemnek, amit még nem tudtál kiváltani, azt is tekintsd meg, van-e elegendő díszhagymád és repülő magod a leadáshoz.

Fenyvesi1010, -kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  9. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok:) Kívánok Nektek még sokszor 7 évet ilyen vidámságban, szeretetbenxD

Szia! Jobbulást kívánok Neked!

Szia! Gratulálok:D

Szia! Eddig egyetértek Veled, bár én csak a grafikát találom szegényesnek és nem ünnepinek. Szerintem a nyeremények arányosak a befektetett energiával. Persze mindig többet, jobbat várnánkxD

Szia Cyra, Neked is gratulálok:D, mindegy, hogy honnan vanxD

Mindenkinek vidám vasárnapot kívánokxD!

Fenyvesi1010, -kaktuszable-, Melan és 4 más kedveli ezt.
  10. Backrita

Backrita Fórum-zöldfülű

Szia Minden épület kivilágítva benne a zöld pipa a főépület is megvan de a 15-ös ajándékdoboz nem nyitható??????????????????????????? Üzletközpont!!

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kérlek arra, hozz az épületről egy képernyőmentést. A kép linkjét tedd be a hozzászólásba.

A kép készítéséhez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416158

vagy ez:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

Gio kedveli ezt.
  12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia!
    Rakd ki előbb a szülinapi zsúrt, és aztán arra teheted őket, mint fejlesztést.

Fenyvesi1010 és Gio kedveli ezt.
  13. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Szia Varadista.Nézd végig az összes szobát,valahol 1 épület kimaradtt

mebajah és Gio kedveli ezt.
  14. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Szia! Jobbulást kívánok Neked!

Köszönöm, a kedves szavakat, de ez az állapot kitart a tavasz első napsugaráig sajnos.... Nekem egy nátha 2 hónap..... és nincs olyan ami segíteni tud.... (már nagyon sok dolgot próbáltam...)
    Még egy nagy épületet kivilágítottam, így már csak kettő sötét.... Még reménykedem, hogy sikerül, hiszen még elég sok idő van hátra....

-kaktuszable-, Melan, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  15. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ami miatt nagyon szerettem volna a januári felhősort, az a csemegés láda, ezért be is szereztem.
    Na, nem fogjátok elhinni, mi jött ki belőle! - Aranybanán!!! - bizony, bizony, 1 db, azaz egy darab aranybanán! :D
    Csak meg akartam veletek osztani az örömömet... :D

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

-kaktuszable-, zotmar, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  16. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Kis eltévedésekkel kész az event! Nagy öröm buzogányfa,titkos ügynök! Gratulálok aki kész sok sikert a kűzdőknek!

-kaktuszable-, mebajah, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Gratula! Az AB mostanában igen "értékes ";););)

tereza6517, Gio és szotyola2011 kedveli ezt.
  18. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Hát, igen... - a 296-os szinten vagyok a Bahamán, és a megszerzendőkhöz elég sok, sőt, mondhatnám rengeteg banán kell...- :):)

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

19. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Afrika. Az segít. :)

Gio és mebajah kedveli ezt.
  20. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Event 100 %-ban kész, a titokfákból lett 1 lilaakác és 1 zúzmarás jegenyefenyő :inlove: még egyik sem volt.

-kaktuszable-, zotmar, Beus85 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.