Visszajelzés Varázslatos város - Szülinapi event 2017 - csevegő topikja

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Ellenőrizte a az S-moderátor munkatársam a farmodat, az event teljesítésével hol tartasz.

Az iskola területén az 1.sz. épület balra fenn nincs kiváltva még.

Az állomás területén a 4.sz.ház jobbra fent még megoldandó munkát jelez számodra.

A színház lapon nem adtál be semmit még.

Javaslom, ahogyan írtam az előző hozzászólásomban is, nézz szét, keresd meg azokat a házakat, amiket az eventnövényekkel és a felröppenővel ki tudod váltani.

Van még idő a feladatok teljesítéséhez. Sok sikert kívánok!

-kaktuszable-, Melan, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A lekvárokat és a koszorút sem hagytam bent. :)
    A titokfákból lett 1 szantálfa :inlove: még nem volt így hát szuper, a farmos fákból lett 1 piros anjou körte, 1 bougainvillea bokor.

-kaktuszable-, Melan, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  3. agica48

agica48 Aktív író

A függönyöket hova lehet kitenni - most nagy piros felkiáltó jel van rajta és nincs mire tenni. Köszönöm!

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Ez az alap dekoráció, erre kell ráhelyezni a függönyös fejlesztéseket:
    Szülinapi zsúr
    Érési idő: 07:00
    Amit ad: 420 tp/btp kihelyezéstől függően
    Területigény: 1x2
    Kihelyezhető: bárhol

5. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Először is kívánok mindenkinek Boldog Születésnapot. Farmeramanak és a Játékosainak :)

Szülinapi város elkészült a Bulira. Event befejezve! :)
    Meg kell mondjam tetszett ez az Event szépen kitalált volt :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják.

Várom hogy a titokzatosak és beérjenek :D

Üdv: DRAGON86 (6 éve vagyok Játékos, még jól bírom :) ).

-kaktuszable-, Melan, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Köszönöm szépen, most a függönyöket nem tudom kirakni - nagyon szomorú vagyok - többször elolvastam, de nem értem!!!

7. mamarygen

Szia!

Ez az alap dekoráció, erre kell ráhelyezni a függönyös fejlesztéseket:
    Szülinapi zsúr

https://board-hu.farmerama.com/inde...város-szülinapi-event-2017.14693/#post-639641

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hát ez az event nem lesz meg felröpik híján. Holnap már meló, nem tudom csinálni. Hát ennyi volt. :) Sebaj. :) Gratula mindenkinek aki befejezte, kitartás a még küzdőknek. :)

kedvenc62, bindi5454, Melan és 3 más kedveli ezt.
  9. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szép estét.
    Kész lettem, igaz csak a spórolós útvonalon. Köszönöm BombadilToma, Kukori és Melan gazdának(ábécé sorrendbe raktam, nehogy megszésrtődjön valamelyikük:)) a számolgatást.
    Aki még eventezik, hajrá!

-kaktuszable-, ursa11, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

50 perc és felépítve a kitehetők egy adag 1*1 és a titkosak is meglesznek felröpik meg vannak :D

11. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szegény mamarygen! Kb. 3628-adszor magyarázod már ezt. Becsülöm a türelmedet. Kedves játékosok! Olvassatok egy kicsit vissza, mielőtt igénybe vennétek kedves modiainkat. Vasárnap este van. Már ők is fáradtak. :)

-kaktuszable-, ursa11, kedvenc62 és 7 más kedveli ezt.
  12. cecilia04

cecilia04 Fórum-zöldfülű

Érdeklődök, ha itt nem kapok választ, hol kérdezhetem, erre a farmomra miért nem kaptam szülinapi ajándékot. Az event majdnem kész, nem folytatom, mert ha nem kapom meg az alap kitehetőt mire rakjam a fejlesztéseket. Ha valaki válaszol, előre is köszönöm.

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

encibaba52 és Gio kedveli ezt.
  14. cecilia04

cecilia04 Fórum-zöldfülű

15. Backrita

Backrita Fórum-zöldfülű

szia
    én képet nem tudok átküldeni hozzá sem fogok mert fogalmam sincs hogy kell az ajándékdoboz továbbra sem nyitható ID 53627350.
    Szia sikerült az iskolánál az 1 sz épületet aktiváltam és az üzletközpontban ki tudtam váltani az ajándékomat, ezek szerint összefüggés van az összes épület között köszönöm a segítséget!
    a színházra már nem fog a felröppenőm összejönni de én ennek is örülök. Boldog Szülinapot!!

Gio kedveli ezt.
  16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Mindennel kész vagyok de a szülinapi függönyt nem engedi kirakni 4 db van belöle. kérek segítséget valamire rá kell rakni? a raktárba egybe van a 4

17. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    A szülinapi függönyöket a Szülinapi zsúr elnevezésű kitehetőre tudod ráhelyezni, ezzel tudod fejleszteni az alap dekort, amit a hírek menüfelületéről tudsz átvenni holnap két óráig.
    Szülinapi zsúr
    Szükséges szint: 2
    https://board-hu.farmerama.com/inde...város-szülinapi-event-2017.14693/#post-639641

Melan és Gio kedveli ezt.
  18. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Köszi szépen meg van

Gio kedveli ezt.
  19. cecilia04

cecilia04 Fórum-zöldfülű

20. vmoni

vmoni Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:) Én is sikeresen befejeztem az event nagy részét. Amit szerettem volna az meglett :) A titokzatosokból lett egy rózsaszín halastavam aminek nagyon örülök, ezenkívül piros tyúkól, narancs guanógyár és hattyúfészek (ezek már voltak amúgy is, de valamire azért jó lesz)

Beus85, -kaktuszable-, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.