Visszajelzés Varázslatos város - Szülinapi event 2017 - csevegő topikja

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. beryke7070

beryke7070 Járnitanuló

Sziasztok,nem tudom kiváltani az ajándékcsomagot sehogyan sem,kérlek segísetek,A fent megadott link a leíráshoz vezet de hogy hol van a HÍREK és a RAJTA GOMB HALVÁNY FOGALMAM NINCS.Elöre is köszönöm.

Gio kedveli ezt.
  2. Kasmir87

Kasmir87 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Befejeztem az event nem kaptam meg a születésnapi zsúrt igy nem tudom kirakni.Segítsetek! Id:32874093

Gio kedveli ezt.
  3. strawberry49

strawberry49 Rutinos

http://kepkezelo.com/images/dxyplywh2s9qnjtxoymc.png
    Bal oldali gördülősáv, felülről a második gomb, amelyiken az újság van! Ha több hírek van, lehet lapozni egy középen található nyíllal, meg fogod találni!

Gio, mária4702 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  4. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ! Mit kell csinálni a szülinapi függönnyel ? Mert próbáltam kitenni és nem sikerült :( A Hireknél csak az akciókat találtam.

Gio kedveli ezt.
  5. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia! A Szülinapi zsúr az alap, a 4 db fejlesztést egymás után rakd rá, így kapod a szédületes szülinapi zsúr kitehetőt.

Gio és -kaktuszable- kedveli ezt.
  6. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia! Ez azért van, mert a 15. olyan helyen van, hogy csak az üzletközpont főépületének kivilágítása után tudsz hozzáférni. Ez az egy olyan, ahol minden épületet ki kell világítanod, hogy megkapd a szükséges üveggyöngyöket.

Gio, -kaktuszable- és mebajah kedveli ezt.
  7. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Gio, mária4702 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  8. .Apika.

.Apika. Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is ez van ! ezek szerint nem vagyok egyedúl ezzel a problémával . híába hajtottunk? e

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Gio, -kaktuszable- és ulmo12 kedveli ezt.
  10. béka

béka Haladó

Szép reggelt mindenkinek! Jó kis kényelmes event volt. Voltak akiknek nem tetszett, pedig sajnálhatják azok, akik nem szerezték meg az összes függönyt (pedig módjukban állt), mert igen jó dolgokat rejt a ládika. Már biztos elfelejtették, nem is olyan rég olyan event volt, amibe én is majd bele gebedtem még a 97. szinten is. Ja, és azoknak, akik a zöld fákat hiányolták: hááááát, ahol nincs lámpaoszlop, ott tök sötétben nem igen látni a fák zöld szinét. Biztos, hogy ennek a kényelmes kis eventnek lesz még böjtje. Külön örömben is volt részem, amit először csak néztem, hogy mi a csoda ez? Egy rózsa kaptár, mesésen néz ki. Legyen mindenkinek szép napja, az event készítőinek és a többi kedves munkatársaiknak is.

Rebcsok, Gio, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  11. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlök minden gazdát! Az eventet mindkét farmomon befejeztem,de nekem nagy csalódást okozott,unalmas és lehangoló volt.Decemberben,amikor a kedvenceink felől érdeklődtek örültem,úgy gondoltam,hogy ez már felkészülés a szülinapra,az innen kapott sok-sok információt hasznosítani fogják.
    Nem így történt sajnos!
    Egy Karneválkirálynőhöz hasonló mókás,színes,ajándéközönös játék helyett,egy gyenge,"skótos",az eddigiektől idegen grafikával készültet kaptunk.
    Vonzóbb,,a gazdatársak igényeihez jobban igazodó,a farmereket kényeztető eventekkel lényegesen többen játszanának,és többet is áldoznának.Ehhez nem kéne áremelés,csak egy kis szemléletmód váltás.

cskati01, Gio, durnieva és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

4 ajándék maradt bent : 5 tavaszi koszorú , 2 édes rózsalekvár , 2 guavalekvár , 10 bájital .

Szerintem egész jól álok ! :D Talán a tavaszi koszorút még kiszedem :p

Elhasználok pár szupitrágyát komforton , hogy meglegyen a felröpi ! xD:cry:xD

Gio, achmed1122, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  13. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Ez az event volt eddig a kedvencem. Sikerült mindet megcsinálnom. Sőt még felröppenőm is maradt. Köszönöm.

Rebcsok, -ágianyu33-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Az alapot a hírek felületben az event ideje alatt kapod meg, mint különleges ajándék. Ha kiváltottad (ma 14 óráig van rá lehetőséged), tedd ki és arra helyezheted rá az eventben megszerzett fejlesztéseket, azaz a függönyöket.

Gio és mária4702 kedveli ezt.
  15. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Végre elkészültem több tévelygés után és még a virágkötészet 4 is meglett! Sok sikert aki még kűzd! Köszönöm gangosok a sok tanácsot amit leírtatok kukori gazda neked az utvonal tervet! Nélkületek nem keveredek ki a sűrűből!

Rebcsok, -ágianyu33-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Suiasztok! Sajnos a felföpik miatt nem leszek készen az eventtel. A virág elég lett volna, csak a felröpik nem.Nagyon sajnálom, hogy nem tudom befejezni, pedig vettem szupertrágyát is, de ennél több pénzt nem tudok már befektetni. Nekem ne mondja senki, hogy anyagi feltétel nélkül be lehet fejezni.

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Pedig hidd el, hogy be lehet fejezni. A többi játékostársadtól sok trükköt elleshetsz, az első és legfontosabb a felröpi vadászatra, ha az event előtt már hosszú érésű, magas tp-értékű növényt, fát, ólat teszel ki, amiknek az érését az eventkezdésre időzíted. Így kezdéskor az első aratással rögtön nagyobb mennyiségű felreppenőt kapsz. További praktika, hogy az eventnövényt nappal termeled, éjszakára mindig hosszúérésű, magas tp-értékű növényt ültetsz. További ötletekért böngészd a fórumot és a csevegőkben kérdezd bátran a játékostársaidat!

Rebcsok, demeter03, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  18. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Az event-leírás elolvasása után úgy gondoltam, nem fogom csinálni, de másnap, mikor elkezdődött az event, automatikusan elültettem a kapott 10 magot minden jóval megszórva. Ha már így jártam, akkor végig is csináltam 100 %-ban. A titkosakból még nem tudom mi lesz, de mindegy is, mindennek örülünk. Így a finisben úgy gondolom, hogy most az alacsonyabb szintű játékosoknak is könnyebb dolguk volt a röpik terén, mert mindenféle hókusz-pókusz nélkül maradt még + 1657röpim. Remélem mindenkinek sikerült elérnie azt, amit célul tűzött ki maga elé.
    További szép napot mindenkinek Zsuzsa

Rebcsok, demeter03, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Hát pont ez az event olyan volt, amit nyugisan be lehetett fejezni, ráfordítás nélkül. Még a farmot sem kellett átalakítani hozzá! Majdnem 600 felröpim maradt!
    Tájékozódj a fórumon, rengeteg segítséget, ötletet kaphatsz!! Sikeresebb jövőt a farmon!

-ágianyu33-, Gio és mebajah kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Akinek még hiányzik néhány felröppenő a sikeres befejezéshez kérjen segítséget a span sarok ajándékok felajánlása topikban! Nagyon segítőkész,önzetlen gazdatársak is vannak.

Gio és achmed1122 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.