Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Tyúkanyó1949 már 2 napja 3 szögre várok de nem jön össze már sokadjára ültettem kérem azokat a gazdákat akik már végeztek hogy küldjenek nekem kőtáblát a felhösor a tét ---- köszönöm ------ Tyúkanyó1949 gazda

2. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Kedves Gazdatársaim, aki tud segítsen, hiányzanak még a kőtáblák. Nagyon megköszönöm előre is, ha tudnátok küldeni, nagyon szeretném befejezni a feladatot. :inlove::inlove::D:D:D

3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni 4 játékosnak, akiknek kell még kőtábla. Nagyon megköszönöm, ha ha tudnátok nekik segíteni.:D:inlove: Írom a neveket: Trisax -Lotyika- inkognito2002 pingufiú :inlove: Ha tud valaki nekik küldeni, a nevükben is megköszönöm.

-Lotyika- kedveli ezt.
  4. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

feleséget vagy férjt keresek , 77 szinten vagyok

Minicsenge kedveli ezt.
  5. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok a felesleges 10 háromszög és a 13 körkulcs mellé egyetlenegy hullámkulcs kellene a felhősor megszerzéséhez, de nincs elég kőtáblám. Kérem, akinek lehetősége van küldjön felröppenőt nekem. Köszönöm!

Sikerült ma reggelre az utolsó hullámkulcsot is beszereznem. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy tegnap küldött kőtáblát!

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Harmadik napja nem jön a háromszög akármit csinálok.:cry:Küldjetek kőtáblát ha tudtok.Köszönöm szépen.

7. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok! Harmadik napja nem jön hullám kulcs már csak a paszulyt kell.Küldjetek kőtáblát ha tudtok.Köszönöm szépen.

8. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Bennem most tudatosult, hogy holnap vége az eventnek és én holnap csak reggel tudok aratni aztán már csak este tudok belépni, mert az apukám 80-dik szülinapját ünnepeljük! Szóval nagyon szépen meg köszönném ha küldenétek nekem kőtáblát.Előre is köszönöm a segítséget!

9. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Én is szeretnék kérni kőtáblát, mert hipp-hopp ás itt az event vége és én még nem vagyok kész!

10. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Kedves Gazdatársaim! :D Még mindig szükségem van kőtáblákra, aki tud küldeni, nagyon megköszönném:inlove::inlove:
    És a feladatot is nagyon szeretném befejezni. Akik idáig küldtek, azoknak külön megköszönöm. :inlove::inlove:

11. melinda72

melinda72 Aktív író

Sziasztok! Én is szeretnék kérni kőtáblát,mer még egy koralakú kulcsot 2 napja vár hogy legyen hogy az utolsó kiehetőm is meglegyen segitsetek.. melinda72 farnevem

12. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Sziasztok.Szeretnék kőtáblát kérni légyszíves küldjetek aki tud már csak egy hullám kulcs kellene. SOS

13. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném ha segítenétek. Hiányzik kőtábla aki tud küldeni nagyon megköszönném.:)

14. AndyMoonXy

AndyMoonXy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! SOS kérnék kőtáblát, mert hiányzik. Aki tud segíteni annak előre is köszönöm.

15. jimfromhu

jimfromhu Fórum-zöldfülű

Sziasztok Kedves Barátaim! Szükségem volna kőtáblára, kérlek küldjetek.Köszönöm.

16. tavirózsa04

tavirózsa04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kevés a felröpim, aki tud kérem segítsen. Néhányat még tudok viszonozni, ha kell. Köszönöm

17. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Csütörtök óta 1 db 3 szögre várok most arattam de csak kör jön mindenem kész csak FELHŐM nincs az ídő meg kevés küldjetek kótáblát legyetek szívesek __ Tyúkanyó1949 gazda köszi

18. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szükségem lenne kőtáblákra! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni, én is viszonzom! Előre is köszönöm. :)

19. 1998zotya

1998zotya Fórum-zöldfülű

Mindenkinek köszönöm a kedvességet. Amit szerettem volna, sikerült.

20. S.Bianka

S.Bianka Aktív író

Sziasztok! Akinek van lehetősége még az tudna kőtáblát küldeni? :)csináltam az eventet végig de sosem olyan kulcsot ad ami kellene:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.