Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. varghapeter

varghapeter Fórum-zöldfülű

Sziasztok 2 farmra kérek kőtáblát aki tud küldjön már. Hálás köszönet.

varghapeter

.janos39.

Köszönöm ha valaki rászán a küldésre pár másodpercet. xD:p;):D

2. LSIldiko

LSIldiko Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon nagyon szépen kérek mindenkit,aki tud az küldjön kőtáblát!! Már nem kell olyan sok és úgy szeretném teljesíteni az eventet!! Köszönöm szépen! :)

3. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

kérek kérek táblát 1 db 3 sz ög kell de nem jön össze a 18 se köszi Tyúkanyó1949 gazda-- 95 ös szinten vagyok

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
  4. eisberg2012

eisberg2012 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha még valakinek van lehetősége kőtáblát küldeni, akkor hálásan megköszönöm a segítségét.
    Üdv:

5. pingufiú

pingufiú Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem sincs még elég kőtáblám!!
    Ha valaki tud küldeni , azt megköszönném! :)

6. -Lotyika-

-Lotyika- Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is várom még a kőtáblákat!
    Bár egyre kevesebb a reményem, hogy sikerül ..... :(
    reggel is volt több mint 100 felröpim... de egyáltalán nem azt adja ami kellene :(

7. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    A TothBence2 farmra aki tud küldene kőtáblát, csak 1 db kör hiányzik a végéhez.
    Köszi aki tud segíteni.

8. ibs2001

ibs2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ez a kisfiam farmja. Egyetlen kulcs hiányzik a kitehetőkhöz. Kérlek, ha tudtok küldjetek kőtáblát. Köszönöm. Farmnév: ibs2001

9. mezöica49

mezöica49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Akinek nagyon kellene a Kőtábla küldjön egy üzenetet. Egy párat még tudok küldeni ! Farmnevem : mezőica49

10. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm aki küldött kőtáblát de sajnos így se jött össze a hullám kulcs :( kör és háromszög kulcsot kaptam.

11. -istvan27-

-istvan27- Fórum-zöldfülű

Aki tud segitsen kő táblával.Sajnos a felhőm nincs meg hiába kzdöttem. Már csak reménykedem hogy valaki kld.Előre is köszönöm

12. Pocokceca

Pocokceca Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Egy darab hullámos kulcsra gyűjtök,szükségem lenne pár kőtáblára.Rózsa aratás után vagyok, adott mindent,csak azt nem,amit kellene :( Segítsetek,kérlet Titeket!

13. Mamusz62

Mamusz62 Fórum-zöldfülű

Kedves Játékosok! Aki tud segítsen kőtáblával. Sajnos a véletlenszerű kulcsokban rengeteg hullámom van és a többi hiánya miatt sajnos nincs még meg a felhősorom. Előre köszönöm a segítségeteket!

14. Csipiszmacska

Csipiszmacska Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdák! Szeretnélek megkérni benneteket aki tud segítsen kőtábla gyűjtésben. Egy szem kör kulcsra gyűjtök. Előre is köszönöm a segítségeteket!

15. farkasgumo

farkasgumo Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Szeretnék kőtáblát kérni. Kérem akinek van lehetősége küldjön. Sajnos nem nagyon kapok háromszöget és szükségem lenne még háromszögre. Köszönöm.

16. Mal-vin

Mal-vin Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Szeretnék kőtáblát kérni. Kérem akinek van lehetősége küldjön.

17. Dikoka67

Dikoka67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Még néhány kőtábla kellene, hullám kulcsra gyűjtök, de most háromszöget adott. Köszönöm annak aki tudna küldeni. Dikoka67

18. eisberg2012

eisberg2012 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, még 4 db kőtáblára lenne szükségem, ha tudtok küldjetek legyetek szívesek! Köszönöm

19. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A paszulyt szeretném megszerezni, de sajnos nem elegendő a kőtáblám
    aki tud segíteni annak megköszönném!
    XIXO2002

20. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok! 8 db kőtábla kellene még egy utolsó próbálkozáshoz az utolsó hullám kulcshoz. Aki tud, küldjön légyszi! :) Köszike! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.