Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Téboly

Téboly Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Néhány flakonom hiányzik, aki tud segíteni,holnap szívesen viszonzom valamivel. köszi! Farmnevem: Téboly1

2. pisti64

pisti64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    15 db toll poroló hiányzik a befejezéshez, aki tud küldene? Köszi előre is!

3. Vakarka

Vakarka Junior szaki

Sziasztok! Még 12 tollporolóm és 9 szórófejes fakonom hiányzik. Aki tud kérem segítsen! Szeretném befejezni az eventet. Előre is köszönöm!
    Valamilyen módon meghálálom.

4. Vszidi

Vszidi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    3szórófejes flakonom hiányzik a lyeanyzo farmomról. Kérek segítsetek. Előre is köszönöm

5. Baby0409

Baby0409 Fórum-zöldfülű

Szia! Ha még aktuális,szeretnék jelentkezni.Igaz most kezdtem a játékot de nagyon igyekszem mindenben. Szeretettel várlak pici meghitt farmomon :)

6. Baby0409

Baby0409 Fórum-zöldfülű

Szia! Én is nem rég kezdtem a játékot,de kitartó vagyok.Ha engem választanál igyekeznék szebbé tenni farméleted :)

7. -oriflame1960-

-oriflame1960- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én is házisárkány vagyok, és leendő farmférjemet keresem. Aki megkérné a kezem, és én beérem ezüst gyürüvel is 84 szinten vagyok

8. Sissy901211

Sissy901211 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresem hűséges, szorgos férjem akire számíthatok, jó szomszéd és barát is egyben. ;)

9. schumi001

schumi001 Fórum-zöldfülű

10. schumi001

schumi001 Fórum-zöldfülű

Szívesen lennék!!!!!

11. Sissy901211

Sissy901211 Utánpótlás-írogató

Szuper :)

12. Marcee88

Marcee88 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Farmasszonyom keresem :) Előnyben aki aktív, kommunikatív és szorgalmas :)

22 éves vagyok. Aranyos jelentkezőket várom :)

Marci

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  13. gyongyosibarbara1

gyongyosibarbara1 Utánpótlás-írogató

A barátság a legjobb dolog a világon ha valamin összevesztek Béküljetek ki egymással.
    Mert ha valami baj van nem tud meg vigasztalni ÉS EZÉRT AJÁNLOM HOGY NE VESSZETEK ÖSSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert velem is volt ijen de ki is békültünk :D:D:D:D

KÖSZÖNÖM HOGY EL OLVASTÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):)

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a topicot engedély nélkül nyitottad. Ez a fórum szabályzatával ellentétes.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

Kérlek, legközelebb a beszélgetős topicok valamelyikében keress társakat a csevegésre.
    Illeszkedj a csoporthoz, alkalmazkodj a társakhoz.

A topicot zárom.

15. Queeg

Queeg Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Farmfeleséget keresek. 82-es szinten.
    :p;)

16. Martin9308

Martin9308 Fórum-zöldfülű

Sziasztok :) Újra farmasszonyom keresem.!! Legyen normális jó fej és megértő és szeressen nevetni !! :D :p

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  17. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, remélem jó helyre írok:D, sok felröppenőm hiányzik a mostani Fociláz eventhez a gumilabdacs. Aki esetleg tudna segíteni ,
    nagyon megköszönném és nem lennék hálátlan. :inlove: Sok az event növényem, de a gumilabdacsok nem gyűlnek. Nagyon köszönöm előre is a segítséget. inkognito2002 gazda. Nagyon várom a segítségeteket!:inlove::inlove:

csio70 kedveli ezt.
  18. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok, aki tud, kérem küldjön nekem gumilabdacsot, most valahogy nincs elég felröppenőm. Köszi szépen! lippi02

csio70 kedveli ezt.
  19. melinda72

melinda72 Aktív író

Sziasztok, aki tud, kérem küldjön nekem gumilabdacsot mert kevés jön. melinda72 ! köszönöm

20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Kedves Játékostársaim!:D:D:D Egy kedves szomszédomnak, aki szorgalmasan vet-arat kérnék segítséget a mostani Fociláz eventhez. Még sok gumilabdacs hiányzik neki, kérlek Benneteket, aki tud segítsen neki, tudom vannak önzetlen gazdák.:D:D
    Ha segítetek neki, nagyon köszönöm a nevében is:D:inlove::inlove: Nagyon szeretné az eventet megcsinálni. gazda neve:
    inkognito2002 A szorgos gazda megérdemli a segítséget. Mindenkinek további jó játékot kívánok!

csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.