Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Aug 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Angel1313-

-Angel1313- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! kellene még pár kukac jó lenne, ha tudnátok küldeni -angel1313- farmra előre is köszi.

2. Unique21

Unique21 Utánpótlás-írogató

Hello mindenki
    Megkérnék minden jólelkű és segítőkész gazdát kinek van felesleges csalikukaca - kérem küldjön ! Még egy ládát szeretnék kinyitni és ahhoz 3db hínárt kell megenni a halacskáknak. Tehát 39 db kellene ! Én a 29. szinten vagyok és lassan haladok alig 15% -nál jelenleg,de az a láda jól jönne(óceánpucolók) - köszönöm előre is - szép napot nektek ! Ide : Unique21
    Én is KÖSZÖNÖM azoknak akik küldtek kukacot tegnap de nekem már nem lesz meg ! - További szép napot nektek :)

Last edited: Jul 21, 2016
  3. jenny1958

jenny1958 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, köszönöm szépen a kukacok, azoknak akik küldtek, de még mindig hiányszik, így megkérlek benneteket aki tud az segítsen és küldjön kukacot, . köszönöm szépen előre is.

4. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Valahogy engem is nagyon elkerülnek a kukacok, ezért segítséget szeretnék kérni! Ha tudtok küldjetek nekem pár darabot! A segítséget előre is köszönöm!

5. eperke911

eperke911 Aktív író

szasztok kukachiányban szenvedek aki tud segitsen köszi eperke911

6. Ananke

Ananke Fórumelemző

Ha tud valaki röpit küldeni, segítsen!:) Sajnos viszonozni nem tudom:oops: köszönöm

7. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nagyon fontos lenne sok kukac. Meghálálom és én is küldök amikor neked kell felröpi. Köszike!
    Farmom: vicuska1955

8. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nagyon fontos lenne sok kukac. Meghálálom és én is küldök amikor neked kell felröpi. Köszike!
    Farmom: vicuska1955

Most is tudok küldeni kukacot annak aki nekem küld.

9. Fanni_11

Fanni_11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Hűséges férjem keresem !! Szint nem lényeges !! ;);):inlove:

10. pijutka

pijutka Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék kérni segitséget kukac gyűjtéshez :)
    Én már sajnos nem tudok küldeni, mert a napi 7 ajándékomat elküldtem.
    Előre is köszönöm! pijutka

11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Kérnék kukacot akinek van még, viszonozni már nem tudom köszönöm:)

12. jenny1958

jenny1958 Utánpótlás-írogató

sajnos továbbra sem jönnek a kukacok még mindig 3 hínár hátra van nagyon szépen megkérek mindenkit aki tud segitsen, hogy megtudjam szerezni a felhő sort, amúgy nagyon rosszul jöttek ebbe a játékba a felröpik.köszönöm a segítségeket.

13. 07jani07

07jani07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 5 db kukacra lenne szükségem. Sajnos viszonozni már nem tudom. Előre is köszi.

14. SzRegi2003

SzRegi2003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne egy pár kukacra, tudom viszonozni! Köszönöm! :)

15. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Sziasztok!Egy kukac kellene még.Ha valaki kisegitene,megköszönném.

16. kaktusz73

kaktusz73 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szomszédot keresek! ;)

17. duplakávé

duplakávé Fórum-zöldfülű

szia mindenki szédűlt szántó hoz keresek szomszédot ,barátnőt ,feleséged legyen vidám mindenbe vegyen részt SZERELEM

ZSÓFIgazda92 likes this.
  18. szabi1973

szabi1973 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Házastársat keresek nevem szabi1973 aki szeret beszélgetni és persze játszani!!!!

BOGIgazda11 and emcsa001 like this.
  19. emcsa001

emcsa001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Férjurat keresek :p

20. shakira38

shakira38 Utánpótlás-írogató

Sziasztok , Házastársat keresek shakira38 névre aki szeret játszani és napi szinten levelezni és ö kérje meg a kezem!!!!Kalandorok kiméljenek!!!!

Thread Status:
Not open for further replies.