Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Angel1313-

-Angel1313- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! kellene még pár kukac jó lenne, ha tudnátok küldeni -angel1313- farmra előre is köszi.

2. Unique21

Unique21 Utánpótlás-írogató

Hello mindenki
    Megkérnék minden jólelkű és segítőkész gazdát kinek van felesleges csalikukaca - kérem küldjön ! Még egy ládát szeretnék kinyitni és ahhoz 3db hínárt kell megenni a halacskáknak. Tehát 39 db kellene ! Én a 29. szinten vagyok és lassan haladok alig 15% -nál jelenleg,de az a láda jól jönne(óceánpucolók) - köszönöm előre is - szép napot nektek ! Ide : Unique21
    Én is KÖSZÖNÖM azoknak akik küldtek kukacot tegnap de nekem már nem lesz meg ! - További szép napot nektek :)

Utoljára szerkesztett: 21.7.16
  3. jenny1958

jenny1958 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, köszönöm szépen a kukacok, azoknak akik küldtek, de még mindig hiányszik, így megkérlek benneteket aki tud az segítsen és küldjön kukacot, . köszönöm szépen előre is.

4. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Valahogy engem is nagyon elkerülnek a kukacok, ezért segítséget szeretnék kérni! Ha tudtok küldjetek nekem pár darabot! A segítséget előre is köszönöm!

5. eperke911

eperke911 Aktív író

szasztok kukachiányban szenvedek aki tud segitsen köszi eperke911

6. Ananke

Ananke Fórumelemző

Ha tud valaki röpit küldeni, segítsen!:) Sajnos viszonozni nem tudom:oops: köszönöm

7. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nagyon fontos lenne sok kukac. Meghálálom és én is küldök amikor neked kell felröpi. Köszike!
    Farmom: vicuska1955

8. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nagyon fontos lenne sok kukac. Meghálálom és én is küldök amikor neked kell felröpi. Köszike!
    Farmom: vicuska1955

Most is tudok küldeni kukacot annak aki nekem küld.

9. Fanni_11

Fanni_11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Hűséges férjem keresem !! Szint nem lényeges !! ;);):inlove:

10. pijutka

pijutka Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék kérni segitséget kukac gyűjtéshez :)
    Én már sajnos nem tudok küldeni, mert a napi 7 ajándékomat elküldtem.
    Előre is köszönöm! pijutka

11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Kérnék kukacot akinek van még, viszonozni már nem tudom köszönöm:)

12. jenny1958

jenny1958 Utánpótlás-írogató

sajnos továbbra sem jönnek a kukacok még mindig 3 hínár hátra van nagyon szépen megkérek mindenkit aki tud segitsen, hogy megtudjam szerezni a felhő sort, amúgy nagyon rosszul jöttek ebbe a játékba a felröpik.köszönöm a segítségeket.

13. 07jani07

07jani07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 5 db kukacra lenne szükségem. Sajnos viszonozni már nem tudom. Előre is köszi.

14. SzRegi2003

SzRegi2003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne egy pár kukacra, tudom viszonozni! Köszönöm! :)

15. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Sziasztok!Egy kukac kellene még.Ha valaki kisegitene,megköszönném.

16. kaktusz73

kaktusz73 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szomszédot keresek! ;)

17. duplakávé

duplakávé Fórum-zöldfülű

szia mindenki szédűlt szántó hoz keresek szomszédot ,barátnőt ,feleséged legyen vidám mindenbe vegyen részt SZERELEM

ZSÓFIgazda92 kedveli ezt.
  18. szabi1973

szabi1973 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Házastársat keresek nevem szabi1973 aki szeret beszélgetni és persze játszani!!!!

BOGIgazda11 és emcsa001 kedveli ezt.
  19. emcsa001

emcsa001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Férjurat keresek :p

20. shakira38

shakira38 Utánpótlás-írogató

Sziasztok , Házastársat keresek shakira38 névre aki szeret játszani és napi szinten levelezni és ö kérje meg a kezem!!!!Kalandorok kiméljenek!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.