Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hercegnoo92

Hercegnoo92 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Férjet keresek! 41-es szintű vagyok és minden nap játszom és szeretek beszélgetni is.
    Köszi!
    Hercegnoo92

2. sumpfy

sumpfy Fórum-zöldfülű

Hallo zusammen
    Kann ich meine Farm bitte wieder in Deutscher Sprache haben?
    Besten Dank
    sumpfy

3. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, hátborzongató ősz-eljövetelt8)

Szeptemberben várható egy Telihold event. Nem egy naposra ígérkezik, mivel eventkosarakat is kapunk.

----------------

Minden egy fával kezdődött: (Latin neve: Hippomane Mancinella)
    Ez a fa a Mérgező almafa. A második teliholdas a polipcsápfa után.
    A fát Jack boltjában szerezhetjük meg az eventbeni megszerzés mellett.
    ----------------

Felröppenő, egy kukacféleség: [​IMG]
    Kettő eventnövény lesz: [​IMG] [​IMG]
    A növények lehet, hogy bent maradnak a játékban, és akkor egy új gazdaköri küldetés is jelenhet meg a kipipálandók között.
    -----------------

Kielius készített egy tükröt, ami sokat sejtet:
    A bal alsó sarokban elhelyezkedő holló, egy új kitehetőt fejezhet ki. Ami a boltban, vagy akár event nyeremény, vagy gazdakörinek a nyereménye.
    A jobb alsó sarokban lévő üst a fortyogó gülüszemekkel, még nem lettek megfejtve. Volt szó, új receptről, de hamar lekerült a térképről.
    ------------------

Hivatalosabb képek:
    Kielius tükre is hasonló)

Kosár:

Matrica:

Minden kép gangról való. Újabb részletek esetén frissítem ezt a hozzászólást. Megkérek mindenkit, hogy ne ide írjon. Ez egy összefoglaló. Gangról fogom ideollózni az újdonságokat. Megkérek egy moderátort, hogy ha elkezdődik az event, akkor zárja be a topicot és rakja át az archívumba. Köszönöm.
    Minden spekuláció, hivatalos, megerősített ismertetőért, várnunk kell.

(Nem tudom le lehet-e lakatolni a topicot, hogy csak frissítéskor tudjak írni.)
    Véleményezést a gangra várok, itt nem fér az el.;)
    Ha szabad akkor ezentúl is nyitok ilyen összefoglaló topicokat, összefoglalóként.

Kedves moderátor. Ha ez a topic nem engedélyezett, kérem törölje. Köszönöm.

Fent van egy szavazás. Én nem azért szavaztam "igen-nel", mert én készítettem el a topicot, hanem mert az alapötlet már eleve tetszik.

Utoljára szerkesztett: 22.8.16
    csio70 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy engedély nélkül nyitott topic.

Fórumszabályzata értelmében a topicot zárom.

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  5. monika973

monika973 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Férjet keresek! Aki szeret beszélgetni is!! Farmnevem, monika973 Elöre is köszi!!!

barathjozsi2 kedveli ezt.
  6. -mammy-

-mammy- Utánpótlás-írogató

91-s szinten vagyok, a kivi madárnak nem tudok készíteni tápot, mivel a babérlevél, csak a 95 szinten érhető el, akkor az 55 -s szinten hogy lehet kezdeni.
    Köszönöm

Hechingen kedveli ezt.
  7. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia.Nekem is régóta van kivimadaram,és még 78 szinten vagyok.Ugy hogy a gazdaköri feladat is ad 120 kivitápot,most nem tudom melyik pontosan..vagy a piacon is vásárolhatsz addig amig 95 nem leszel:)

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kivifészek

Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Farmos területek
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szaporulati idő: 26:00 óra
    • Amit ad: 160 TP, 1x kivimadár, 5 egység trágya
    Kivitáp tulajdonságai:
    Előállításához szükséges:
    • 8x rozmaring
    • 4x babérlevél
    • 2x kivi
    Táp előállítás ideje/1 egység: 00:18 perc

* A kivimadártáphoz szükséges babérlevél a 95-ös farmszinttől vethető.
    Azoknak a farmereknek, akiknek a régi eventből maradt néhány darab a pajtájukban (a növényt az event végén nem váltották be, játékban maradt), a malomban a tápkeverés lehetséges. Amikor azonban az elfogy, akkor nem tudnak vásárolni újabb babérleveleket sem a gazdaboltban, sem a piacon.
    Számukra a kivitáp vásárlás lehetséges a piacon a 95 szint eléréséig.

A Gazdakörben a Láda titka küldetésben is szerepel a nyeremények között kivitáp.

Új topicot nyitottál a kérdésedhez, mely a fórum szabályzata értelmében tilos!.
    A rendelkezésre álló segítségkérő topicokban is kaphattál volna választ, ha oda írsz!!

A fórum szabályzata: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

A topicot zártam.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves Játékosok ;) Egy kedves szomszédom részére szeretnék felreppenőt kérni a farmneve kamijozsi
    Köszönöm ha segítetek neki , Kérlek írd meg a farmomra hogy mivel tudom viszonozni a támogatását ;)

andzsi kedveli ezt.
  10. kuvik23

kuvik23 Fórum-zöldfülű

Kedves játékosok segítséget szeretnék kérni felreppenő kosár ügyben, ha tudtok kérlek segítsetek.
    Előre is köszönöm és megpróbálom viszonozni is...

11. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni felröppenő ügyben. hajnalban elutazunk és nagyon szeretném megszerezni a felhősort :) Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék. Természetesen , ha tudom, viszonozom :)

köszönöm szépen,

Levendulavirág

12. barathjozsi2

barathjozsi2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!!Feleséget keresek,akivel beszélgetni is lehet.

13. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Kedves Gazdatársak! :D A mostani Kalandos Piknik eventhez nem lesz már meg a felröppenőm, a piknik kosár.
    Kérlek Titeket , aki tud segítsen, amit előre is nagyon megköszönök.:D Aki tudna küldeni, ide: inkognito2002

14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok Gazdatársak!:D:D:D Egy szomszédomnak szeretnék segítséget kérni , hiányzik neki még neki sok piknik kosár:(,
    Ha tudnátok neki segíteni nagyon megköszönném, biztosan nem lesz hálátlan. ;);) Előre is köszönöm a nevében is!
    Gazda neve: inkognito2002

15. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Csak pénteken késő este tudtam elkezdeni az eventet, ezért igen gyéren állok a felröpikkel. Aki tud, kérem segítsen, párat még tudok viszonozni. Köszönöm

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  16. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Gazdatársak! :D Kérlek Titeket, aki tudna küldeni piknik kosarat, nagyon megköszönném, még sok hiányzik. A növények megvannak, csak felröppenők kellenének még. Ahogyan tudom, viszonzom. Akik idáig segítettek, megköszöntem szépen privátban.:D
    Bízom még mások segítségében, máshogyan nem lesz meg az event, pedig nagyon szeretném.:inlove::inlove::inlove: Előre is nagyon szépen köszönöm!!!!

17. Eva3111

Eva3111 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos a Nublion akkuk miatt úgy érzem, hogy nem lesz meg a felröppenőm, pedig már minden növényem megvan. Kérlek benneteket, aki tud, segítsen!:cry:

18. Kicsi-Farm

Kicsi-Farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos 3 nappal később tudtam bekapcsolódni az eventbe. Növényeket letermeltem, de nincs elég felröpim a kitehetők megszerzéséhez. Még nagyon sok hiányzik. Aki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm :)

19. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Én is segítséget kérnék, 110 db piknik kosár hiányzik, hogy meglegyen a harmadik kitehetőm. Minden kis segítség jól jönne. Köszönöm mindenkinek, üdv. J.

20. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szisztok segítséget kérnék hiányzik a felhömhöz 70 kosár még aratok de nem lesz meg aki tud Sos segítsen nekem meghálálom:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.