Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. monika01234

monika01234 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Férjet keresek még alacson szintü vagyok !!! monika01234 elöre is köszönöm!!!

2. moncsi0022

moncsi0022 Fórum-zöldfülű

Sziasztok házastársat keresek aki szeret beszélgetni !!!!!farmnevem moncsi0022 elöre is köszi

3. AK261995

AK261995 Fórum-zöldfülű

szomszédokat keresek jelenleg 48 as vagyok

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Feleslegesen nyitottál egy új szomszédkereső topicot.

Több csoportban, több kategóriában is találhattál volna helyet a hozzászólásodnak itt a Barátkereső alfórumban.

A topicot zártam.

Szíveskedj elolvasni a fórum használatáról szóló ismertetőt.https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

5. pumi1885

pumi1885 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Az én farmomat a kukacok valahogy elkerülik. Aki tud és van rá kapacitása,kisegítene pár holdféreggel?
    pumi1885

6. Szuzy.

Szuzy. Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is holdférget szeretnék kérni, aki tud nekem is küldene? Előre is nagyon köszönöm!
    Szuzy. (a pont kell a név végére):)

7. Kisteki

Kisteki Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    Kisteki-nek ha tudtok, küldjetek holdférget. Köszönöm.

8. Aján_de1

Aján_de1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szintén zenész.. a végéhez még kellene 62 db férgecske.

Előre is köszönöm annak aki küld!
    Aján_de1

9. _Anita84_

_Anita84_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Holdférget szeretnék kérni, aki tud küldene?
    Előre is nagyon köszönöm!

10. .emese47

.emese47 Aktív író

sziasztok...nem szoktam kéregetni...de most sajnos valahogy nem akar jönni a felröpi...itt nem tudok nullpercezni....ha esetleg maradt küldési lehetőséged, holnap meghálálnám....én ma már elküldtem mindet a szomszédaimnak. Köszönöm.
    .emese47

11. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Nem szeretek igy kéregetni,de most muszaj lesz megpróbálni.A meló végett nem tudom összeszedni a felröpiket,esetleg ha valaki ma vagy holnap megszánna nagyon örülnék Hátha sikerülne befejezni az eventet.Köszi mindenkinek

12. gabifarm72

gabifarm72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne pár holdféregre az utolsó rész teljesítéséhez. Korlátozott számban tudom viszonozni, esetleg következő eventeknél. Előre is köszönöm! gabifarm72

13. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok, Már csak 15 óra, és nem fogom tudni teljesíteni a feladatot a segítségetek nélkül. Hiányzik innentől számolva 53 db holdféreg, aki tud járuljon hozzá a feladat teljesítéséhez. Előre is köszönöm azoknak, akiknek már feleslegük, és átadnák nekem.

14. PUMPLIKA

PUMPLIKA Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nekem is jól jönne egy pár darab, még 18 db hiányzik. Nagyon beszeretném fejezni az eventet. Köszönöm

15. PUMPLIKA

PUMPLIKA Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nekem is jól jönne egy pár darab, még 18 db hiányzik. Nagyon beszeretném fejezni az eventet. Köszönöm

16. -törp-pilla-

-törp-pilla- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!! Aki megteheti ,legyen kedves megszánni engem pár kukackával :) még 20 db hiányzik :( köszönöm

17. gréta0716

gréta0716 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Legyetek szívesek, küldjetek néhány kukacot :)
    Még fogok aratni is, de nem hiszem, hogy elég lesz. Kicsi vagyok még.
    Előre is nagyon köszönöm!
    gréta0716

18. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz:kukacot kérnék.viszonozni is tudom csak írj!:)

19. gréta0716

gréta0716 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítsetek!
    Kukacokra lenne szüségem :)Köszi :)
    margó0716

20. aletta22

aletta22 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    15 holdféreg hiányzik még. Légyszi küldjetek párat. Lesz még egy aratásom, abból is számítok pár darabra :) Köszi előre is! aletta22

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.