Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Sziasztok 140 kövem hiányzik .Ha valaki segítene nagyon örülnék neki. bokaerzsi ID 9906183. Köszike.

2. topi1990

topi1990 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos felröppenő hiányban vagyok, nagy segítség lenne ha küldenétek a top1990-re ! Cserébe küldök én is!
    Köszönöm előre is! :)

3. [Nyuma]

[Nyuma] Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nehezen haladok, ha tudnatok felropit kuldeni, megkoszonnem :)
    Koszonom elere is. Szep estet Nektek.

4. moni649

moni649 Fórum-zöldfülű

Sziasztok férjet keresek aki szeret beszélgetni!!!!!!!!!Farm nevem moni649 elöre is köszi!!!

ZetorTibi kedveli ezt.
  5. kuvik23

kuvik23 Fórum-zöldfülű

Mészköves segítségre lenne szükségem, ha van valakinek felesleges ,kérem segítsen!!

6. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Kérlek benneteket, ha tudtok segítsetek mészkőre volna szükségem, ha volna felesleges megköszönném!!

7. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép jó "reggelt"!
    Épp hogy csak gurulnak a kövek! :-( Aki tud kérem segítsen!

8. igaba

igaba Junior szaki

Sziasztok, ha tudtok segitsetek , meszko kene meg 200 db most hosszum van vetve meg egy aratas ha belefer

9. picicicus

picicicus Aktív író

Sziasztok! hiányzik még pár mészkő! aki tud küldjön lécci picicicus néven vagyok a farmon is,ha valaki kér cserébe tudok küldeni csak irjon rám hogy kér,és már megy is postafordultával vissza!Köszönöm!

10. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Hát nagyon úgy néz ki megint a felröppenön bukom el az eventet, esetleg aki tud küldeni annak megköszönném, most el kell mennem de még talán egyszer tudok aratni, és akkor viszonozni is tudom az ajándékot.:)

11. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok , az utolsó kinyitandóhoz kellene még pár mészkő, kérlek segítsetek...tudok visszafelé is küldeni . Nagyon köszönöm :)

12. monikaj70

monikaj70 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak! A felröppenőkkel küzdök, akinek van fölösleg megköszönném ha küldene. Szép napot mindenkinek :)

13. csillababa1979

csillababa1979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok˘! ha valaki tudna felröpit küldeni megköszönném

14. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Sajnos még elég sok felröpi hiányzik. :( Kérlek, ha tudsz küldj nekem, viszonozni még 6-ot tudok!
    Előre is köszönöm!
    Farmom: Snoopy1993
    Üdv: Gabi

15. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok!
    Ha valaki meglepne felröppenővel, annak nagyon örülnék. 72 db hiányzik.

16. katica063

katica063 Törzsjátékos

Ha tud valaki küldeni felröpit, nagyon megköszönném! 26db hiányzik a felhőhöz!!!

17. TSzilvi01

TSzilvi01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajna még kb. 100 mészkő hiányzik az event teljesítéséhez, nagyon örülnék hogyha valaki meg tudna lepni vele! Köszönöm! :)

18. bambusz78

bambusz78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is a mészköveken bukom el sajnos! Ha valaki tudna küldeni megköszönném. Viszonozni sajna már nem tudom. bambusz78 a farmnevem. Köszönöm előre is!

19. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Akinek van felesleges mészköve, kérem szépen,küldjön!:) Nagyon izgulok, még sok hiányzik. Köszönöm!!!
    Viszonozni is tudom!Küldj baglyot!:)

Utoljára szerkesztett: 18.9.16
  20. katalinka

katalinka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én is szeretnék mészkövet kérni! Köszönöm, ha tud valaki segíteni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.