Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni én is. Sajnos még sok felröpi kellene az utolsó kitehetőhöz. Kettő ajándékom még van, kettőt tudok viszonozni. Előre is köszönöm, ha valaki segít és küld ezüstharmatot.

2. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Sziasztok. Én is segítséget szeretnék kérni, akinek van még küldési lehetősége szeretnék kérni ezüstharmatot. A segítséget előre is köszönöm.

3. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Sziasztok.Még kell egy pár ezüstharmat az eventhez,ha valakinek van még küldési lehetősége és tud nekem küldeni nagyon megköszöném.

4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én is kérnék felröppenőt .
    Előre is köszönöm szépen.
    soresne

5. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Hiányzik még pár ezüstharmatom. Ha tudtok küldeni nagyon hálás lennék érte. Köszönöm

6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Ha tudnátok küldeni ezüstharmatot nagyon megköszönném:)
    Holnap egy különleges ajándékkal viszonoznám;)
    előre is megköszönném a segítséget;)

7. {PST}Barracuda

{PST}Barracuda Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem sincs elég harmatom, köszönnöm annak aki tud küldeni.

8. Uriel82

Uriel82 Járnitanuló

Sziasztok. Harmat ügyben én is beállnék a sorba....................Köszönöm

9. repashock

repashock Haladó

Én ma tudom bevetni a szupitrágyáimat, de még sok-sok harmatka is kell. Az utolsó percet is kihasználom, szívesen fogadom a harmatot. 2-t tudok viszonozni. És köszönöm a két új barátomnak akik küldtek már.

10. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Kedves Gazda társaim! Segítséget kérek harmat ügyben! Kérem küldjetek, mert nagyon elkeserítően gyéren jött ma is! Mindenkinek előre köszönöm!!!!!

11. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Ha valaki tud küldjön már fölröppenőt előre is köszönöm?

12. agika48

agika48 Törekvő

Kedves Gazdatársaim! Kérem szépen küldjetek harmatot - nagyon köszönöm!

13. agica48

agica48 Aktív író

Kedves Gazdatársaim, kérem küldjetek harmatot még 100 db-ra van szükségem! Szorgalmasan gazdálkodom, de a mai nap kritikán aluli felröppenés volt! Köszönöm!

14. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !Van meg 2 db felropim , irjatok es kuldom , nem kerek erte semmit ;)
    Elkeltek a felropik :D

Utoljára szerkesztett: 23.11.16
  15. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Gazdatársak! Akinek van felesleges kapacitása, kérem küldjön nekem felröpit. Köszi!

16. Hörcsilla

Hörcsilla Utánpótlás-írogató

Kedves Gazda társaim! Segítséget kérek harmat ügyben! Kérem küldjetek, mert nagyon elkeserítően gyéren jött ma is! Mindenkinek előre köszönöm!!!!!

17. Ananke

Ananke Fórumelemző

Sziasztok! Aki tud, segítsen ki röpivel, mert nálam nem akar jönni. Köszönöm:sleepy:

18. Petrácska2002

Petrácska2002 Fórum-zöldfülű

Igencsak kifogott rajtam ez az event, nagyon megköszönném, ha tudnátok küldeni nekem felröppenőt. Amint tudok, én is küldök ajándékot! :)

19. Zsanna80

Zsanna80 Fórum-zöldfülű

Még hiányzik jópár ezüstharmatom, hogy be tudjam fejezni a játékot! Légyszi küldjetek, ha tudtok! :) Előre is köszönöm! Mindenképpen meghálálom valahogy! :)

20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Akinek felröpi hiánya van,írjon a farmomra.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.