Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még ma be kell fejeznem az eventet mert holnap későn érek haza.Röpikre lenne szükségem légyszi segítsetek ha kéred viszonzom.

2. -Agile-

-Agile- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

32 db felröppenő hiányzik, én meg a hajam tépem az 1x1es területek felett! :D
    Ha valaki meg tudna segíteni, viszonoznám mindenképpen....:)
    Hálás lennék nagyon!

Köszönöm bárkinek is, aki küld.:)

3. Csuti03

Csuti03 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az egyik gazdatársunk nevében írok! Nagyon megköszönné,ha tudnátok küldeni neki felröppenőt (termoszt). A neve: pauschtamas

További jó gazdálkodát! :)

4. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

sziasztok
    közeleg a télapó meg ilyenek
    akinek már csak pár felrepi hiányzik írjon rám (baglyos levelet)*, egyet-egyet tudok küldeni a készlet erejéig

Utoljára szerkesztett: 4.12.16
  5. -Agile-

-Agile- Utánpótlás-írogató

Tudnál nekem 1-et küldeni?
    -Agile- éven vagyok fent!
    Dobj egy baglyot is, megbesz. a viszonzást

6. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Nagyon sok felröpi hiányzik még, és csak egy nap van hátra. Akinek van felesleg, nagyon szívesen fogadom. Szép estét és jó szurkolást, és sikeres befejezést.:)

7. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Nagyon szépen kérek termoszt, véletlenül több hátizsákot gyártottam! Előre is köszöbön aki segít!

8. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Nagyon örülnék termosznak, mert még sok hiányzik

9. szilvi1990

szilvi1990 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérlek segítsetek ki néhány termosszal mert már csak egy lámpám nem ég! Előre is köszönöm!

10. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! A másik topiban olvastam, milyen jól jönnek a felröpik, hát sajnos engem elkerült és még szükségem lenne rá. Ha Valaki tudna küldeni szívesen fogadnám. Köszönöm előre is! :(

11. norbicicuka

norbicicuka Utánpótlás-írogató

Sok felröpim hiányzik aki tud segítsen legyen szíves köszönöm

12. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Jó estét!
    Nekem is kellene még termosz,6 db-ot tudok viszonozni is. Köszi!

13. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Én is felröppenő hiányban szenvedek. Ha valaki tudna küldeni, annak nagyon örülnék

14. .Ircsike.

.Ircsike. Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak! Figyelmetlenségem okán 45 hátizsákot kevertem le a malomban 35 helyet. Ezt 130 termoszom bánja. Most nagyon kétes a dolog,hogy holnap 14 h. meglesz a felröpim, ezért azt szeretném kérni,hogy,aki tudna küldeni nekem termoszt, az tegye meg nekem. Előre is hálás szívvel köszönöm!

15. Sweet_Angel

Sweet_Angel Utánpótlás-írogató

Sok felröpim hiányzik, én is több zsákot kevertem! Akinek van felesleges kérem segítsen! köszönöm

16. kovibaba14

kovibaba14 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Szükségem lenne még pár felröppenőre, ha tudtok kérlek segítsetek. Köszönöm.

17. gazdane1959

gazdane1959 Járnitanuló

Sziasztok.Nagyon nagy szükségem lenne felröppenőkre,szépen kérlek benneteket segítsetek.Köszönöm.

18. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Sikerült!!!! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!!

19. tündérke2007

tündérke2007 Járnitanuló

szép estét! ha még van valaki nek kedve felreppenőket küldeni,azért nagyon hálás lennék...farmom neve tündérke2007,ma este még viszonozni is birom...előre is köszönöm!:inlove:

20. agica48

agica48 Aktív író

Segítség! Kérem küldjetek termoszt - még 10 db hiányzik

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.