Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérdésed legközelebb egy már meglévő topikban tedd fel!
    A tölgynél nem a tenyésztés jogát váltottad ki, hanem egy tenyész állatot, vagy egy tenyésztői kosarat!

2. gonosz42

gonosz42 Fórum-zöldfülű

kérdésem az lenne,hogy lehet bizonyos árucikk a piacon 17000 és a kirakandó árut csak 290 csp ért rakhatom ki???a bölcs tölgynél a magasabb érték már ki lett váltva!nem vagyok kezdő de ezt nem értettem soha.valaki esetleg tudna ebben segiteni azt megköszönném!!!

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Legközelebb a kérdésed, már meglévő topikban tedd fel!
    Már rendben működik a piac!

4. tunde1223

tunde1223 Fórum-zöldfülű

Érdekes dolog a fejlődés! A párommal játszunk külön-külön, Ő a 90-ik szinten van én a 95-ik szinten! Ugyan azt vetünk és míg én 13 felröppenőt kapok, Ő csak egyet!? És ez mindig mindenben így van!!! Szerintem a feladatoknál egyenlőnek kellene lennünk!!

5. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sok mindentől függ még lehet az egyiknél nagyobb a legenda vagy több a panni ez befolyással van a felröpinél:)

6. -nacs1-

-nacs1- Fórum-zöldfülű

Sziasztok?
    Segítséget szeretnék kérni! hol kereshetem a cukrászdát amit állítólag ajándékba kaptunk?
    nem tudom kitenni a felhőre mert nem találom sehol a farmomon.
    Köszönöm a segítséget

7. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia! A váza ikon alatt mint kitehetőt keresd. Ad egy utalványt hat óránként, idő bonusszal felezheted az időt.

8. chili74

chili74 Fórum-zöldfülű

Szia! megvan, beszedtem hogy ki tudjam rakni a felhőre, de amikor rákattintok a helyére, nem tudom kirakni, nem látszik :(

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A felhőre csak az event befejezése után tudod kitenni. Ide másolom az event előzetesének az idevonatkozó részét :
    Az event ideje alatt a felhősort nem tudjuk beüzemelni, mert a Cukrászda dekort nem tudjuk ráhelyezni. Az említett dekorációs tárgy más tulajdonsággal bír(Tortautalványt ad). Event végeztével a dekor ezt már nem fogja nyújtani nekünk, és be tudjuk üzemelni a felhősorunkat.

10. zsuzsi5061

zsuzsi5061 Fórum-zöldfülű

Hello!
    Szeretném meg kérdezni,hogy hol lehet megszerezni a ,,a nagy cukrászpróba felhősorra˝ kitehető cukrászda dísztárgyat? Válaszukat előre is köszönöm! Zsuzsi5061 ;):)

11. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a kitehető dísz tárgyat autómatikusan megkaptuk event kezdéskor. DE!! mivel a kitehető az event alatt a tortagyártásához szükséges jegyet ad ha kiteszed a farm területre, ezért csak event végén lehet a felhőre kitenni! :) nálad valószinü még mindig bent van a váza ikon alatt a többi dekorod között :)

12. Petykoo22

Petykoo22 Fórum-zöldfülű

SZomszégokat keresek aki jofej jelöljön kérem szépen :)

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

14. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok . Vagy 1-2 helyem szabad, aki akar jöhet. -Mamicska-

15. mamarygen

16. Zsanee

Zsanee Fórum-zöldfülű

Mit tudok kezdeni a madaras ládával amit a paszuly ad? üdv Zsanne

17. yrmyyka

yrmyyka Fórum-zöldfülű

Sziasztok szomszedokat keresek!Aki szeretne egy szorgos szomszedot maganak kerem ne habozzon bejelolni :)

yrmyyka

18. Klara0421

Klara0421 Utánpótlás-írogató

Sziasztok eltűnnek a szomszédaim csak olyan szomszédokat keresek akik aktívak..Aki esetleg unja a farmozást és nem lép be az ne jelöljön..Köszike Üdv: Klara0421

19. mamarygen

Szia!

Engedély nélkül nyitottál új topicot!

Hirdetésed a meglévő, aktív Barátkereső topicok bármelyikében szerepelhetne!

Itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

A topicot zártam!

Szíveskedj elolvasni és tanulmányozni a fórum szabályzatát, a fórum működését!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

20. Barbus28

Barbus28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szomszédokat keresek. 19-es szinten vagyok. Új játékos vagyok. :)
    Rendes gazda vagyok minden nap fent vagyok nem hanyagolom el a kertjeimet és az állataimat se :) Minden este elérhető vagyok :)
    Előre is köszönöm annak aki a barátom lesz :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.