Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wgazda

Wgazda Utánpótlás-írogató

Üdv mindenki.Pár percre "Elakadt a lélegzetem!":)

Úgy értem,hogy már 15-ös szinten vagyok,és megvan a "Titokzatos erdei tisztás.":)

És ezt ki használtam:volt ott egy 4x4-es területem.

Tudom,hogy ti,moderátorok,le fogjátok zárni a témát,MERT FÖLÖSLEGES!!

A Skyramában már megszoktam.-.-

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben tisztában vagy a szabályokkal, akkor miért kell szándékosan megszegni őket? Kérlek a jövőben tartózkodj ettől.

3. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Nekem nagyon jól jönne a felröpi, eltűnt az egyik kupám és így alig kapok egy-egy aratásnál, ugyanez a helyzet a másik farmomon is, ez a .kaméleon70. oda is szívesen fogadom és igyekszem viszonozni. Előre is köszönöm a segítséget!

4. heni018

heni018 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nemrég kezdtem a játékot, a 32 -ik szinten vagyok és sajnos nagyon kevés felröppenőm van. Összesen 150 db. Nagyon nehezen jönnek ezek a felröppenők,mert alacsony szinten vásárolni sem tudok tp növelőket.Kérlek benneteket, ha valakinek lenne felesleges lámpafüzér, gondoljon rám.Köszönöm előre is
    heni018

5. laszlodoro

laszlodoro Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nagy szükségem lenne felröppenő lámpafűzérre, aki tud, küldjön. Nem biztos h tudom viszonozni.

Köszönöm!
    laszlodoro

6. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérlek küldjetek nekem lámpafüzért! Köszönöm szépen! editka55

7. seanesnoah

seanesnoah Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Keresek 2 gazdatársat, akikkel napi szinten tudnánk ajándékot cserélni.
    Üdv; seanesnoah

8. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

Ha esetleg valakinek van szabad ajándékozási lehetősége, szívesen venném a felröppenőt

Előre is köszönöm

pecanegra1976

9. Hrubigazdasszony

Hrubigazdasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Olyan játékosokat keresek, akik az event visszalévő idejében minden nap felröpit tudnak küldeni. Mindenkinek felröpit küldök vissza, minden nap.
    Előre is köszönöm

10. kivi2007

kivi2007 Fórum-zöldfülű

Kedves készítők egy kérdésem lenne ,ha a bahama szigeten aranybanánért lehet kiváltani az újabb és újabb növényeket,állatokat stb. akkor a bahamás gazdaköri feladatokért miért nem lehet aranybanánt kapni csillag helyett? Köszönettel kivi2007

11. kivi2007

kivi2007 Fórum-zöldfülű

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A játék tervezői így határozták meg a sziget működését. A régi rendszerben szintenként lehetett növényhez vagy állathoz jutni, ebben az új rendszerben a banán felváltotta ezt, így mindenki a saját elképzelése szerint válthat ki ezt vagy azt. Amennyiben banánt kapnánk csillagok helyett, egy hónap alatt kivégezhetnéd (jó esetben) a szigetet és onnantól semmi haszna vagy játékélménye nincsen.

Kérlek, ha mondandód van, ne nyiss új témát, hanem használd a már meglévő topikokat.

13. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Sziasztok!
    Ha esetleg tudna valaki nekem felröppenőt küldeni nagyon megköszönöm.
    Nagyon szeretném befejezni az eventet,de ebben az eventben igen kevés lámpafűzér jön sajnos,ezért nagyon örülnék ha tudnátok nekem segíteni.
    Köszönöm: -mami53-

14. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok,
    Nekem is felröppenő-hiányom van, pedig jó lenne velük feldíszíteni a szárnybontogatómat, ha meglesz. Persze ehhez még sok segítségre van szükségem.
    Ha valaki tud küldeni, azért hálás leszek. Persze, ha szüksége van rá, akkor vissza is küldöm.
    Akinek nem kell már felröpi, annak event után hálálom meg barkáccsal vagy amit kér, azzal. :)
    Köszi,

SzilvaG

15. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia,
    Próbáltam baglyot küldeni neked, de nem tudom, azt írja, nincs ilyen gazda.
    Ha még megvannak a lehetőségeid az ajándékküldésre, nekem nagyon jól jönne egy.

Köszi szépen,
    SzilvaG

16. Mumurc

Mumurc Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is füzérre lenne még szükségem. Mindenkinek küldök vissza, aki kéri, akinek meglesz(megvan), annak event után viszonoznám!
    Előre is köszönöm!
    Mumurc

17. Henigazdasszony

Henigazdasszony Járnitanuló

Sziasztok, még sok felröpim hiányzik ha valaki tud küldjön már legyen szíves,még 6ot tudok küldeni.

18. Téboly

Téboly Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is sok hiányzik még, de reménykedek, no meg persze kérlek, ha tudtok küldjetek. Viszonzom. Farmnevem: Téboly1
    Köszi!

19. békácska

békácska Junior szaki

Szia!Máris küldöm!:)Nem ez a farmnevem,csak mindig elfelejtem kiírni :-/ Bocsi,de küldök mindenképpen ,máris:)
    Szép napot!
    KisAlexandra

SzilvaG kedveli ezt.
  20. suzyyy

suzyyy Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, aki teheti legyen szíves küldjön nekem felröppenőt! Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
    Üdv suzyyy

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.