Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lámpafűzér hiányom van, kérlek szépen, ha van küldési lehetőségetek, küldjetek! Viszonzom annak aki kéri! Köszönöm!

2. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Nekem még 350 hiányzik :(

3. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

Sziasztok, kérnék szépen felröppenőt, még 420 db ra lenne szükségem, a készlet erejéig viszonozni is tudom.

4. tabascos

tabascos Járnitanuló

Nekem még 304 db felröppenőm hiányzik?
    Akinek van még feleslegben lécci segítsen ki engem. Látom sokan vannak még akik ilyen rosszul állnak. Még szerencse, hogy meghosszabbították az eventet.

5. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Sziasztok! Nagyon sok lámpafüzérem hiányzik,360 körül.Örülök,hogy meghosszabbították az eventet,különben esélyem se volna a befejezésre.Az eventnövények reggelre készen lesznek,a malomlapátok is délelőtt,de a lámpafüzérek ritkán reppennek.Akinek van lehetősége kérem küldjön nekem.Nagyon szépen köszönöm.Szép estét mindenkinek! :)

6. heni018

heni018 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Nekem is nagyon sok lámpafüzérem hiányzik, nagyon kérlek bennetek, aki tud küldjön nekem nekem lámpafüzért.
    Köszönöm előre is
    heni18.

7. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Kérném, hogy aki tud segítsen felröpit gyűjteni, 3 napom sajnos kimaradt a játékból ( nem volt jó a gépem ), ezért egy kicsit le vagyok maradva. Hogy végig meg tudjam csinálni már csak a felröppenőkön múlik :) Várom a segítségeteket és akinek kell írjon és viszonzom:) További jó játékot és sikeres event befejezést:) Aandi

Utoljára szerkesztett: 12.11.14
  8. torpi19

torpi19 Törekvő

én is kérnék szépen felröpiket

torpi19

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Egyszer majd lesz belőle. Ritka kincs, nagyon lassan jön össze az 5 db.
    Kérdésedet már egy meglévő topicban is feltehetted volna. A felesleges topic nyitását a Fórum szabályzata tiltja és bünteti:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/
    A Témát, zárom!
    A kérdésednek megfelelő alfórumok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/kérdések-és-válaszok-kezdőknek-és-haladóknak.283/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/technikai-kérdések.282/

10. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Kérem aki tud küldjön lámpafüzért, már csak az hiányzik a befejezéshez. Amíg tudom viszonzom. Köszönettel: mirpi

11. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

2 lámpafüzért tudok ma küldeni,de kellene cserébe nekem is,mert még 256 darab hiányzik.

12. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok.Aki tud küldjön felröpit, segítség nélkül nem lesz meg. Előre is köszönöm. Párat még tudok én is küldeni, ha szeretnél cserébe.

13. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Rengeteg felröpim hiányzik sajnos. :( Aki tud, kérem küldjön, ha van felesleges. :)
    Cserébe, ha kell és tudok én is küldök!
    Előre is köszönöm és további szép napot mindenkinek!
    Farmnevem: Snoopy1993

14. tabascos

tabascos Járnitanuló

Már csak (?!) 208 felröppenőm hiányzik, remélem bízhatok gazdatársaim segítségében!

15. Lufthansa1

Lufthansa1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Még mindig van néhány hiba a játékban és azóta egyik hiba sem lett javítva.
    Pl vegyük a farmon a jobb oldalt lent felugró ablakot ami azt mutatja hogy a termőföldről termény leszedés közben milyen tárgyak pottyannak ki.Nekem az a hiba benne hogy a legkisebb 1x1 es termőföld van lerakva ez nem is lenne baj csak az a gond hogy amikor ez az felugró ablak felugrik akkor nem tudom leszedni a terményt mert a felugró ablak az egér mutatóját eldobja onnét és nem engedi leszedni csak akkor ha a felugró ablak már nem ugrik fel a szántó farmra.És ez minden farmon így van (szédült szántó,normál,sziget és erdei tisztás)Még akkor sem engedi leszedni ha a felugró ablakot eltüntetjük az egérrel úgy hogy a termőföld ahol a felugró ablak elhelyeszkedik,az egeret oda rá húzzuk.Ez csak a legalsó 1x1 néhány termőföldhöz vonatkozik.Úgy hogy az operátorokat megkérem a játékfejlesztőknek ezt a pici hibát elküldeni tessék.A másik jobb oldalt az ikon a szomszédokat nyissa meg a bal meg a föld,fák,állatok kirakását megvételét stb.Ezek az ikonok rossz helyen vannak.Mert zavarja a termőföldet főleg azt ami rajta nő,mert bele log a termő földbe és mindig az ikon nyílik meg elsőnek ha le akarjuk szedni a termést.Olyan helyre tegyék az ikonokat ahová sem termő fölre nem fákra nem nyúlik bele és nem zavarja a leszedést.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A továbbiakban a véleményed lejegyzésére használd a Panaszkönyv topicot.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

17. mazsika7070

mazsika7070 Fórum-zöldfülű

Azt szeretném megtudni, ha lehetséges, hogy hogyan lehet fémhulladékra szert tenni, a csacsikovácshoz? Előre is köszönöm a segítséget.

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Olyan szerszám-hozzávaló mint a többi, tehát ugyanúgy érkezhet: aratáskor felreppenőként, vagy barkácscuccban találhatod.

Kérlek legközelebb ne nyiss új témát, a kérdésedet a már meglévő topikok valamelyikében tedd fel.

19. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

Sziasztok!
    Látom sokan küzdünk a felröppenőkkel, nekem is szükségem lenne rá4
    Megköszönöm annak aki küld!
    zsazsi04

20. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Még 116 lámpafüzér kellene, igyekszek taktikusan vetni-aratni, de ha tudtok, küldjetek padamak nevű farmomra!
    Köszönettel.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.