Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Üdvözlet Barátaim!
    SOS. szereném kérni, hogy aki tud felröppenővel segíteni azt szívből megköszönném.
    Üdv.mama47.

2. AndyMoonXy

AndyMoonXy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitségeteket szeretném kérni, sajnos nagyon kevés a felröppenőm hiába ültetek hosszú tenyészidejü növényeket alig van egy pár darab.A segitséget előre is köszönöm.:(

3. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! Hiányzik még 95 felröpim. Segítsetek, hogy meglegyen! Cserébe tudok én is küldeni. Köszönöm

4. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Akinek lenne lehetősége az kérem küldjön felreppenőt két picike farmomra. Előre is köszönöm.
    repper1990
    krok22

5. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Sziasztok!Aki tudna küldeni felröppenőt nagyon megköszönöm.
    -mami53-
    -moncsi75-
    Kívánok jó játékot mindenkinek.

6. eparaszt

eparaszt Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék felröppenőt kérni én is, mert elég sok hiányzik még. Bár érnek a földek, de a segítségetek nélkül aligha lesz meg a szükséges :(
    Amíg futja a napi ajándékokból viszonzom ma és holnap is!
    Előre is köszönöm a segítséget!

7. Hajnaliharmat

Hajnaliharmat Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék én is egypár felröppenőt kérni !
    Előre is köszönöm mindenkinek, aki küld!

8. tess6308

tess6308 Haladó

Kérek minden kedves gazdatársat aki ezt a beírást olvassa ,ha lehetősége van küldjön nekem ma és holnap event zárásig egy felröppenő füzért ajándékba . ( Máskor én küldök a kérőknek , most én kérek mivel nagyon gyéren jön még komfort talaj mellett is . :cry:)
    Előre is nagyon köszönöm a segítséget !!!!!!:):):)

9. Ibifarmja

Ibifarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ibifarmja vagyok.Szeretném kérni,hogy aki tud légyszi segítsen mert a növényeim készek,de rengeteg felröppenő füzér hiányzik:154.Nagyon szeretném ha egyszer már sikerülne sikeresen befejezni a játékot.Természetesen én is küldök viszont,és a következő eventnél is.Köszönöm.

10. Atraktor007

Atraktor007 Fórum-zöldfülű

szeretnék én is kérni , természetesen viszonoznám . Atraktor007

11. saranghee42

saranghee42 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kelet-csillaga nevű farmomon még mindig hianyzik 157 felröppenő füzér. A növényeim készek, de mivel nincs még kiváltva a rúnám nem sűrűn röppenek a füzérek. Nagyon örülnék ha be tudnám fejezni ezt az eventett. Kérlek segítsen, aki tud. Nagyon szépen köszönöm és viszonom is persze.

12. _Enike_

_Enike_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget kérnék felröppenő ügyben.. aki tud, küldjön legyen szíves.. természetesen ha kéri, viszonzom is. Köszönöm.

13. agromen

agromen Utánpótlás-írogató

Helló! Jöttem én is segítségért.. akinek van lehetősége, küldjön felröpit.. minden más megvan, csak az hiányzik még..
    aki viszont kér, írjon rám.
    Köszönöm.

14. girhes85

girhes85 Utánpótlás-írogató

Segítség.... sürgősen felröppenőre lenne szükségem. aki tud szánjon meg, ameddig készlet van viszonzom is, akinek szintén szüksége van rá...

15. Katnip

Katnip Fórum-zöldfülű

Sziasztok! sajnos nekem is hiányzik még 150 körüli felröpi, így segítséget szeretnék kérni, viszonozni is tudom :)
    Köszi, sziasztok
    Farmnevem: bakfisch

16. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!írjatok és reggel küldöm a felröpit.Sok sikert mindenkinek.

17. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!írjatok és reggel küldöm a felröpit.Sok sikert mindenkinek.

18. balázs555789

balázs555789 Fórum-zöldfülű

Akinek még röpi kell írjon!Küldeni fogom.

19. Cilifarmja

Cilifarmja Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Sajnos én is felröppenő hiányban szenvedek, ezért szeretnék segítséget kérni. Köszönöm

20. nyugtonmalac

nyugtonmalac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tud valaki 1db lámpafüzért küldeni nekem most?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.