Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Keresem:
    Szeress, ne szeress (kitehető)

Írjátok meg, mit szeretnétek érte!

szellorozsa kedveli ezt.
  2. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok nagyon keresem az igrid ezöst lány .igrid arany lány ,rózsa ólakat adok érte várom a baglyokat

szellorozsa kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm:) már írtam neki:)

apuci30 kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

igen egyezkedünk :)

5. pumi1885

pumi1885 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van cserére: menyét, vöröspandakuckó, cédrát xxl, amherstia xxl, berkenye xxl, őszibarack xxl, kökénybokor xxl, hegyi borókafenyő xxl, ötlevelű akébiafa xxl, feketefűz xxl stb. Rózsa vagy neon ólak, bölény, gőte, krokodil érdekelnek. Mást ajánlatot is meghallgatok.

6. ricsi19940822

ricsi19940822 Járnitanuló

szia tudok adni pisztácia fát

7. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Az új teliholdas területre kitehető dekorokat adok, mindből több darab van:
    -szörnyláda (12 óra, 2x1, 1240 pont),
    -gombaerdő (12 óra, 2x1, 1100 pont),
    -gyáva madáríjesztő,
    -tél boszorkány,
    -házi kísértet,
    -Totemkármen fáraó,
    -Kerberosz,
    -fortyogó puncs.

Adok:
    -rózsa terményeseket: sajtos, kartonos, legyezős, létrakészítő, aranymosó, struccászati Tsz stb.,
    -kis gazfickók (178 darab),
    -tökéletes torta,
    -bájitalfákat,
    -édesanya szíve - 2 rózsa pálcikásért,
    -szívek királypálmája - 5 rózsa pálcikásért,
    -májusfa.

Keresek:
    Ágról szakadtak, alvászavar, íjesztő történet, függőben, csapda, Ingrid, a gyémánt hölgy, Ingrid, a viking libalány, Ingrid, az ezüst lány, virágözön, jégszörf, bolhapiaci stand, óriás cukorrúd, birkanyáj (1x1, 12 óra, 50 tp), szerelmes Róbari, szerelmes Juhlia, epekedő Róbari, epekedő Juhlia, májusfa fejlesztései, cukorrúd L, söröskorsó xl, csibe kitehető és fejlesztései, összefogás, pompás parádé, farsangi felvonulás, nagy söröskorsó, nagy bolhapiaci stand, töktánc kitehetőket,
    valamint Páncél Pannikat,
    rózsa terményeseket,
    rózsa ólakat (lúd, páva, macska, egér, hód, medve)
    neon béka, tyúk, kutya ólakat,
    papagájtollfákat, alap és xxl-es tojásfákat.

Tigrislady és tina07141983 kedveli ezt.
  8. ferenc5359

ferenc5359 Fórum-zöldfülű

Szia:Én rendelkezem az általad keresett kitehetővel,írj privit.

9. pumi1976

pumi1976 Járnitanuló

Sziasztok! Van cserére: tatu, zúzmarás jegenyefenyő, őszibarack xxl,tamarindus xxl, cédrát xxl, amherstia xxl, berkenye xxl, kökénybokor xxl, kesufa xxl, szomáliai balzsamfa, narancs medve, stb. Rózsa vagy neon ólak, bölény , gőte érdekelnek elsősorban. Más ajánlatot is várok.

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Neonólat adok krokodilért.

11. surda39

surda39 Utánpótlás-írogató

Szórol-szóra egyetértek, úgyszintén így jártam én is,úgyhogy nem is írok már semmit....:wuerg::p

Kukackukac kedveli ezt.
  12. dijja5

dijja5 Járnitanuló

Sziasztok! Volna cserére pár ólam,fám,kitehetőm:
    *Európai borz* Farkas* Gólya* Menyét* Kivi* Mosómedve* Teknős* Vidra,* Róka(+narancs)* Tatu* Mormota *Vakond* Pillangókert *Sasfészek(+narancs) *Piros Hollóhajlék *Rózsaszín kacsaól* Rózsaszín kecskeól *Rózsaszín nyúlketrec* Rózsaszín békató *Flamingó*Viziló*Rózsaszín szamár *Gördeszkagyár *Piros Illatszertár *Legyezőgyártó*Textilmalom*Aranymosó hollótanya(+narancs)*Bajusz szalon*Nyírfa*Perzsa selyemakác*Óriás mamutfenyő *Akácia*Buzogányfa*Akébiafa(+XXL)*Szantálfa*Szomáliai balzsamfa*Tegyék meg tétjeiket*Pókerarcok*Túlvilági tánc*Kockáztatók*tökéletes torta
    Amiket keresek:
    *Lidércfényű fa*Krokodil*Narancs mosómedve*Rózsa ólak vagy terményesek*Csokiérme meglepetés*Muffinmeglepetés*Gyümölcsöző űrtechnológia kitehetők,Pannik

Délelőttös műszak átka,hogy most megyek aludni,de 4 órakor kelek,és minden konkrét ajánlatra válaszolni fogok,és esetleges csere esetén küldöm a kívánt dolgot! :)
    Jó éjt!

amilocrystal kedveli ezt.
  13. margittka66

margittka66 Aktív író

Sziasztok!Én csak egy Pannit szeretnék.Nem tudom mit adhatnék érte.mi az amiért cserélne valaki.

14. ricsi19940822

állatok közül mit nem lehet cserélni ?

15. szamaj

szamaj Járnitanuló

Krokit adok Panniért!

16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Zsiráf, fácán.

Sonche kedveli ezt.
  17. Hörcsipofa

Hörcsipofa Utánpótlás-írogató

Ha bemész a cserefelületre, az ajánlat kezelése fülön használod a válaszd ki mit szeretnél érte cserébe gombot és tadammm, minden, ami ott van cserélhető. Ami nincs, az nem. Ha a felajánlást nézed, csak abból tudsz választani, ami neked is van, ezért célszerű itt mazsolázni. De a zsiráf és a fácán tutira nem cserélhető sajna.

Lilieth kedveli ezt.
  18. ricsi19940822

értem
    akkor pingvint tudok szerezni trutyi szörnyet is valahogy

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Keresek pink terményes ólakat. :) Legyező,hódfa érdekelne.Pannival nem szolgálhatok érte. Ha cserélnél, konkrét ajánlattal keress meg. Csak reálisan! :)
    Hála a drága Tinámnak pink kókuszkopasztót és pink tűzcsapgyárat már nem keresek.
    Köszönöm drága. :) :inlove: És ugye tudod... ;)

Utoljára szerkesztett: 22.10.17
    apuci30, LBetti és *bálint* kedveli ezt.
  20. tothimrene1

tothimrene1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kitaláltam valamit. A következő cserenapra összehozok egy rozsa strucc TSZt
    Ha valaki hozzájárulna struccolal vagy szines struccal, esetleg szines TSzel, annak nagyon örülnék.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.