Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Szeretnék köszönetet mondani a fejlesztőknek!
    Remek ez az utolsó kakukkos event!
    Nem beszélve a jól megszervezett, csábító szupertáp akcióról, meg a kiváltható rúnákról!!!
    Szinte úgy érezhetjük, hogy a kedvünkre akartak tenni!
    Csak így tovább, ha kérhetem :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. csillagom78

csillagom78 Fórum-zöldfülű

Köszönet a kis sárkányért! Varázslatos a grafikája és imádom,hogy az árnyéka is fut vele!!!

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a készítők nevében. Kérlek legközelebb valamelyik csevegőben vagy akár a Panaszkönyvben (igen, oda lehet pozitívumot is írni) mondd el. Ne nyiss külön témát neki. Köszönöm.

5. GyöngyiII.

GyöngyiII. Utánpótlás-írogató

Sziasztok Kedves Farmertársaim!
    Egy fontos kéréssel fordulok Mindenkihez. 27-én lesz egy fontos nagy műtétem amihez kell szereznem két irányított véradót. Csak az RH-negatív B-s vércsoport jó nekem. Ez nagyon ritka. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönöm.A farmomra várom a válaszokat, hogy meg tudjam adni a véradáshoz szükséges adatokat.Farmom:GyöngyiII.
    Előre is köszönöm,ha valaki ezzel lehetővé teszi,hogy meg tudjanak műteni. Elnézést kérek a kérés szokatlansága miatt,de itt annyi segítő szándékú emberrel találkoztam már,ezért bátorkodtam leírni és kérem a modikat, hogy most az egyszer ne töröljenek. Köszönöm.

Lupilu5 és nolina1965 kedveli ezt.
  6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Írtam neked levelet, de azt írta, nincs ilyen gazda.:sleepy:

Lupilu5 kedveli ezt.
  7. GyöngyiII.

Köszönöm. A Gyöngyi után a két vonal az két nagy i betű, azután pont. Légyszi probáld újra.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Van ilyen nevű Gazda. Kérlek, figyelj a pontos beírásra.

9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ó, köszi, a pont lemaradt a végéről.

10. GyöngyiII.

Köszönöm Laboviti a figyelmedet.

11. -Csillus-

-Csillus- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Barátokat keresek akikkel megoszthatnám az ajándékaimat!!
    Sajnos a szomszédaim közül csak egy van,aki néha viszonozza az ajándékküldéseimet...:( Légyszíves privátban írjatok,6 barátot keresek akikkel ajándékot cserélhetek!Üdv:-Csillus-

danyné és mimike kedveli ezt.
  12. danyné

danyné Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha esetleg valakinek van felesleges denevérbarlangja szívesen elfogadnám! Köszi előre is!!!

13. kalman756

kalman756 Fórum-zöldfülű

sziasztok

Gesztenyemanó felröppenő kellene nagyon aki tud küldjön ..

14. ...apa55...

...apa55... Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Felreppenőket szeretnék kérni. 35db hiányzik és az idő már szűkös. 2 kör kukorica fér még bele zöldkakizva az nem tudom mennyit ad. 14 ajándékot tudok még fogadni így aki tud kérem küldjön. Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 28.11.14
  15. Lufthansa1

Lufthansa1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Jó lenne ha eltüntetnétek azt a felugró ablakot ami alul jobbra lent minden egyes tárgy miatt megjelenik ami a learatott földről elő jön.A hó cipőm tele van hogy a szigeten nem lehet learatni kézzel a a termést csak az elefántal.És nem csak ott hanem a többi farm területen,mert mindig el dobja onnét az egér nyilát amikor le akarom szedni a terményt.Rakjátok onnét el a fenébe mert egyszer már volt ilyen akkor valamit csináltatok de ez így még szarabb.

Ericat és klarimama49 kedveli ezt.
  16. Böbe

Böbe Fórum-zöldfülű

Már bocsi a felháborodásomért, de egyszerűen nem tudom másképp kifejezni, ezt a kiszúrást a farmerekkel, hogy a nagy tesó elrontott valamit egész délelőtt nem lehetett, a zoknit kinyitni, délután egyéb okok miatt (a UPC nem volt a helyzet magaslatán az esőzés miatt !!! állítólag), most meg csak farmaranyért kaphatom meg!!!!!!! ez szinte hihetetlen, nekem kéne kárpótlást kapnom és közben én fizessem meg amit ők elrontanak???
    Miért kell elvenni az ember kedvét a játéktól?? sok éve csinálom már de egyre több a bosszúság.. Talán túl sokan vagyunk játékban??

szili48 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Sziasztok! Szeretnék kérni mikulássapkát,mert félek,hogy emiatt nem tudom végigvinni az eventet. Az első két ezüst és a harmadik feladat végig kész,növényem lenne még a negyedik ezüst aranyra,de a mikulássapka hiányzik. Ha van lehetőségetek kérem küldjetek,örülnék neki. Szép napot mindenkinek.:)

Kukori.és.Kotkoda és csio70 kedveli ezt.
  19. chrissz

chrissz Fórum-zöldfülű

Mikulássapka felreppenőt kérnék az eventhez. Még sose teljesítettem egyet sem, de most úgy döntöttem belevágok. Ehhez kérnék segítséget! Akár szomszédit is :)

20. epson27

epson27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Régen kértem bármit is, mert ne mnagyon tudtam játszani. Ezt az eventet talán teljesen be tudnám fejezni, de a sapka nagy hiánycikk. Még csomagból is jobban állok. Előre is köszönöm mindenki segítségét!
    epson27

csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.