Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mónici87

Mónici87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok 2 db sapkát szeretnék kérni!!! Előre is köszönöm:)

2. misi29

misi29 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Segítsetek!?hiányzik 22db.ajándékcsomag,meg 8db.mikulássapka,küldjetek,aki tud.Misi29 gazda névre várom!Köszönöm!

olcsónadokmindent kedveli ezt.
  3. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok 10 db miki SAPKA hiányzik a befejezésig,aki tud legyen szives küldjön :) Köszönöm

olcsónadokmindent kedveli ezt.
  4. bakosagi541954

bakosagi541954 Utánpótlás-írogató

SOS 5db sapka hiányzik köszönöm

5. happy030965

happy030965 Utánpótlás-írogató

1 árva ajándékcsomag hiányzik :(

6. brummata

brummata Fórum-zöldfülű

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget :)))))))))))))

csio70 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  7. Lilian

Lilian Fórum-zöldfülű

Szia!A chat ablakom nem jelenik meg teljes egészében ezért nem tudom használni!Sajnos más hiba is jelentkezett nálam.A rendszer nem engedi az állattenyésztést.A tenyészteni kívánt állatott még kitudom választani de az ehhez szükséges szupertápot már nem lehet hozzáadni a tenyésztéshez!Tegnap próbálkoztam a frissítéssel,és töröltem a sütiket is a gépemről.Ez ideiglenesen működött de ma megint ugyan ez a hiba jelentkezett!Aratás közben ahogy klikelgetek a gazdanevem és az ID számom ahol elhelyezkedik a farm alján egy vékony csíkban bekékül.Kérlek segíts nekem megoldani a problémákat :( Segítségedet előre is köszönöm!!!
    brigittebaby ID:25454448

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Lilian!

A takarítás elvégzése naponta ajánlott, csak pár kattintás az egész.
    Ha sokat használod a gépet ( több farm gondozása, több netes ablak nyitása, minden olyan tevékenység ami igénybe veszi a gépedet ) akkor akár naponta többször is érdemes futtatni a takarítást.
    Legközelebb ha kérdésed van, akkor arra van külön hely a fórumon, ahol felteheted, illetve a hibát bejelented, azt használd.

https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

A géped rendbetételéhez pedig itt egy pár link, érdemes mindent elvégezni, amit tanácsol :

A játékhoz javaslom a Firefox böngésző használatát, a készítők erre optimalizálták a játékot.
    Ha ezzel nem rendelkezel, innen letöltheted ingyenesen :

http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Nagyon hasznos rendszeresen takarítani a gépet. Ehhez tökéletesen megfelel pl a Ccleaner program, aminek futtatása 1-2 percél többet nem vesz igénybe. Beépíthető a napi rutinba, asztalra kiteszed a kis ikont, és mondjuk minden nap első böngésző nyitás előtt kitakarítassz vele.

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner2.html

FlashPlayer használatához, letöltéséhez, frissítéséhez, adatainak törléséhez segítséget itt találsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

A Flash Player sütik törlése, és mentett adatainak törlése kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Böngésző gyorsítótárának (cache) ürítéséhez, a sütik (cookies) törléséhez segítséget itt találsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve érdemes másik böngészőn keresztül is belépned, de a takarítások akkor is szükségesek.

9. topi45

topi45 Fórum-zöldfülű

Ezt a ..... berakok a tenyészetbe 2 nagy értékü állatot és ad egy .....!!!!!!!! ...... a trágya szagát....elegem az egészből!!!!!

Nem ide való rész törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.12.14
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A hozzászólásod megfogalmazásánál ügyelj a kulturált hangnemre.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem a Panaszkönyv topicba írd le a véleményedet!​

11. Tigrincsné

Tigrincsné Fórum-zöldfülű

Nem túl komoly, de roppant zavaró katalin-jovó-lopici ismét zaklatólag hat a chatközönségre. Köszi. :)

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Köszi a jelzést, amire odaértem, már távozott, így nem volt szükség közbeavatkozásra.

13. tomi71

tomi71 Fórum-zöldfülű

Hello!
    Szeretném tudni,hogy miért nem működik már tegnap óta a tápkeverő?
    Köszi

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

15. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Az új promóciós kódod:72G6KWH8(10% bónusz)
    Fürge malomhoz használhatod!
    Jó játékot!

16. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Az új promóciós kódod: 2F8GHCD6 (10% bónusz)
    Arany vásárláshoz tudod használni!
    Jó játékot!

17. Gárden2010

Gárden2010 Utánpótlás-írogató

Sziasztok küldene nekem valaki barkácscuccot, fémhulladék kellene!!! Előre is köszönöm::))

18. Fülöpteki01

Fülöpteki01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sok jó szomszédom van, akikkel naponta ajándékozgatunk. A jelenleg engedélyezett 7 ajándék nem elég a "jószomszédság" ápolásához. Valamilyen formában lehetőséget kellene biztosítani több ajándék küldésére. A Bölcs Tölgy ága nem bírna el ilyen fajta bővitést? A szükséges csillagok mértékén még nem gondolkodtam, de szerintem megoldható lenne és nagyon sokan örülnének a lehetőségnek.
    Üdvözlettel, és várakozással: Fülöpteki 01

19. TomoriHajnalkaEva

TomoriHajnalkaEva Utánpótlás-írogató

Üdv! Jó ötletnek tartom a bővítést csupán szeretném kiegészíteni,hogy a jelenlegi ajándékozást egy kicsit át lehetne variálni. Komolyabb ajándékok is lehetnének,mint totyogó tyúk és társai. Nem látom értelmét rémtöknek és társai. 1 db cukor,só, kb. úgy érzem mint mikor olcsó silány terméket ajándékoznék barátaimnak. Leginkább csak eventekkor szoktam ajándékozni,de nehéz kiválasztani azt a hét szomszédot szívem szerint mindnek küldenék :)

Zsuzsa57, csopke1, mica60 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. rakisaci

rakisaci Utánpótlás-írogató

Nekem mindig kellemetlen érzésem van, amikor nem tudom viszonozni a szomszédaim ajándékát. Lenne egy javaslatom, aki elérte a 90. szintet, szintenként kapjon 1-1 ajándékozási lehetőséget. Visszamenőleg is. Aki magasabb szinten áll, a végén elérheti , hogy akár minden szomszédjának tud naponta 1 ajándékot küldeni. Tisztelettel: rakisaci

.Rozmaring., csopke1, mica60 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.