Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

2. cseresznye67

cseresznye67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Szeretném megtudni hogy a Parti malomlapátott hohyan tudnám értékesíteni mert nekem nem jönbe a piacra köszi
    cseresznye 67
    ID24859752 vagyok

3. TimkóBarnabás

TimkóBarnabás Fórum-zöldfülű

nem tudok játszani mert hetek óta nem tölt be

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Aranyvásárláshoz:
    Az új promóciós kódod: 1HD4FR76 (10% bónusz)
    Sok sikert!

6. wikireka

wikireka Fórum-zöldfülű

nem tudom hogy csak számomra ,vagy másnak is de idegesítő hogy még ha 5 perccel előbb is beléptem a Hírek menü MINDÍG beugrik. van másik tanyám is és ezek közt cikázok így a mindenkori belépésnél ez előjön .Ezelőtt ilyen csak kb 3 óránként ugrott be mégha 5 percenként is váltottam tanyát .Főleg akkor zavaró ha siet az ember.Amúgy ha már itt tartunk e témánál javasolhatnám hogy a Hírek menüben legalább 1 nappal előbb legyenek infók a leendő eventekről holdtöltékről ,és babyboom-ról vagy egyéb kezdődő dolgokról.Sokszor munkából hazajőve a játék indításánál derül ki hogy már futnak küldetések stb.-k.Szóval ez a Hírek menü jó dolog ok de 1 nap 1x pont elég ,későbbiekben már hátráltatja az embert a kikapcsolása főleg ha siet. köszönöm ha válaszoltok rá sőt ha megfontoljátok és változtattok kicsit ezen.

Hangya és UFOKA64 kedveli ezt.
  7. Ericat

Ericat Járnitanuló

Nagyon szépen kérjük továbbitsátok a fejlesztöknek, hogy vegyék ki a programból a jobb oldalon felugró sárga sávot
    amiben a megszerzett tárgyak listája látható, hisz ugyan ez alul középpen is kinyitható..
    Ne kelljen ehez kikapcsolni az animációt, csak szünjön meg.... :( Léccciii :( Mindenkit nagyon zavar..
    nem mindig tünik el és van hogy végig ér a képernyön, olyan hosszú :(

8. -East17-

Sziasztok!

Az ötletek fórumrészlegben nem nyitunk külön topikot semminek, mert minden témakörnek van megfelelő helye.

9. Ericat

Ericat Járnitanuló

Nagy dilema az ólak kérdése , mint olvasom az uj Producer is töri a fejét
    " Jelenleg egy olyan megoldáson dolgozunk, hogy legyen a játékban egy olyan „tároló hely”, ahol az összes ólatokat és tenyészterepeiteket elhelyezhetitek, anélkül, hogy megszűnne bennük a termelés."

Pár régebbi játékos és én is azt javasolnánk, hogy lehessen több ólat egymásra tenni ( mint a fejlesztésnél!) Egy kicsi szám ,vagy szin (ez részlet kérdés) jelölje , hány ól van egymáson, Pl. Lehet mondjuk max 5 azonos ól egy 4x4 es helyen egymáson, Ez rengeteg helyet sporolna meg!
    Kérjük küldjétek tovább ezt az ötletet! Köszönet!

10. -East17-

Szia!

Mivel az ötletek közt már lejegyezted, így teljesen felesleges volt még egy külön témát is nyitnod.

11. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

sziasztok.nekem még nagyon sok habzsák hiányzik,megköszönöm ha küldtök.szép napot mindenkinek,és kellemes ÜNNEPEKET.

12. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem nagyon nehezen gyűlik a felrőpi :(
    Esetleg tudnátok küldeni,ha szépen megkérnélek titeket :)

13. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Üdv Mindenkinek!

Kellemes ünnepvárást kívánok játékostársaimnak!

Ha valakinek lenne felesleges ideje, őszinte hálával fogadnám a számomra elküldött eventajándékot.
    Sajnos, alig jönnek aratáskor, a szomszédok sem igen játszanak :(

14. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Aki tud kérem küldjön habzsákot.a 3. feladathoz hiányzik még 130 darab.A 4.feladatot is szeretném befejezni a titokólak miatt.Kérlek segítsetek.
    Mindenkinek jó készülődést és Boldog,békés Karácsonyt!

15. eketaliga75

eketaliga75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, nehezen jönnek a felröpik. Előre is köszönöm, ha valaki tud küldeni! Legyen szép és nyugis napotok! :)

16. FARAO

FARAO Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Én már befejeztem az eventet, de 4-5 farmomon vannak még felröppenők, ha érdekel valakit írjon rám egy üzenetet. Szívesen segítek. Boldog karácsonyt!!!!!

17. andi061181

andi061181 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Aktív szomszédokat keresek. Minden nap játszom. 77 szinten vagyok. :)

18. Wgazda

Wgazda Utánpótlás-írogató

Azért nyitottam meg a témát,hogy tudjunk beszélgetni a farmokról.

Kezdem is:

AZ ÉN FARMOM OLYAN,HOGY RENGETEG "ÜLTETŐ-TERÜLET,VAGY-MI" VAN,EGY-KÉT ELHASZNÁLT "HASZON-DEKORÁCIÓ",ÉS A TÖBBI HELY:AZ ÁLLATOKÉ.

ÉS A TIÉTEK?;)

19. -East17-

Szia!

Köszönjük, pont elég csevegő topik található a fórumban, nincs szükség újabbakra.

20. monik2285

monik2285 Fórum-zöldfülű

Szia én event felröppenőt kérnék és cserébe küldök azt amit szeretnél

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.