Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kazsy88

kazsy88 Utánpótlás-írogató

akinek züksége van felröppenőre szivesen küldök még 6 ajándékot tudok küldeni

2. akitakutya

akitakutya Törekvő

S.O.S. Segítséget kérek!

akitakutyára 9 db, keresztanyura 3 db, pünközsdirózsára 5 db, brennerzsuzsára 4 db hiányzik felreppenő.
    Küldjetek, hogy kellemes legyen a mai napunk. Cserét nem tudunk küldeni, mert egymás között már elküldtük.
    További kellemes ünnepet. A csoporttársaim nevében is: akitakutya

3. Fanncyca

Fanncyca Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    46db habzsákom hiányzik, hogy meg legyenek a titokzatosak. Megteszek mindent, hogy sikerüljön összehozni, de nagyon szépen kérem, aki tud küldjön nekem, hogy minél biztosabban meglegyen az event vége előtt. Ha küldesz levelet, viszonozni is tudom. :) Nagyon köszönöm előre is! :) Nagy Puszi! És Boldog Karácsonyt! :)

Légyszi, légyszi, légyszi, majd fél óra alatt 1 emberke jelentkezett. :( Segítsetek, kérlek!

Utoljára szerkesztett: 25.12.14
  4. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 12db habzsákom hiányzik!aki tus segítsen köszönöm szépen.Kellemes ünnepeket mindenkinek!

5. rai1

rai1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    25 habzsák hiányzik a többi megvan aki tud küldjön 2 db még én is tudok küldeni. Elöre is köszönöm.

6. akniron

akniron Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 22 db felröppenőm hiányzik. Van még küldési lehetőségem is. Ha valaki tudna küldeni, nagyon megköszönném. Egyszer aratok még, de nem biztos, hogy meglesz belőle. Köszönöm!

7. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

Köszönöm már nem kérek összejött.

8. topi45

topi45 Fórum-zöldfülű

szükségem lenne 40 db habzsákra köszi mindenkinek...topi45

9. Fanncyca

Fanncyca Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen kérnék még habzsákot, küldjetek légyszi. Viszonozni is tudom.

10. berdex

berdex Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Már csak 1 db habzsák hiányzik. Kb. 10 percig vagyok még gép előtt. FA-m nincs, sajnos venni sem tudok, aki tud kérem segítsen, hogy meg tudjam csinálni végig az eventet. További szép ünnepeket kívánok!

Utoljára szerkesztett: 25.12.14
  11. rai1

rai1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    30 db habzsák hiányzik kérem aki tud küldjön már nem tudom viszonozni.

12. b11219

b11219 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kéne még 14 felröpi! Köszi mindenkinek, aki segít!

13. Pocokceca

Pocokceca Utánpótlás-írogató

Kérem,aki tud még habzsákot küldeni,segítsen nekem!Ha most nem tudom már,a következő eventnél viszonzom!

14. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Kérem!!! Még 8 db felröpi hiányzik. Küldjetek. Köszönöm!!!!
    b11219 tudod viszonozni? Megnézem, hogy van-e még küldhető felröpim.

Elnézést! Már mind elküldtem!!!!

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Ez egy feleslegesen nyitott topic, ez a hozzászólás bőven megfelelt volna ezekbe a témákba.
    Fórumszabályzata értelmében a topicot zárom és a büntetésed megkaptad.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-f%C3%B3rum-szab%C3%A1lyzata.6827/

16. wildcontrol

wildcontrol Fórum-zöldfülű

Karácsonyfa mousehover event esetében a a megjelenő infó ablakon az évszám hibásan van megjelenítve 2011, 2014 helyett.

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Volt több Karácsonyfa nevű jutalom is, ezért van az egyik évszámmal megkülönböztetve a másiktól. Mivel abban az évben nyerhettük.

Ha valami másra gondolsz (nem egészen értem, hol találtad ezt az angol event-nevet, magyar szövegekkel dolgozunk mi is és a játék is), akkor kérlek fogalmazd meg pontosan a problémát, és pl. itt jelezd a dolgot:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.10981/unread

Külön témát nem szükséges nyitnod 1-1 hozzászólásnak.

18. öregfiu2

öregfiu2 Fórum-zöldfülű

Egyáltalán nincs cset még kiirás sem kaptam egy levejet amiben az email cimem kéri nem ezen a farmon a levél iró a asdasdasoo névre kéri adataimat

19. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Sziasztok,
    ha itt nem jó helyen vagyok, akkor bocs, és ha törölni kell ám legyen.
    De nem találok ilyen témát (vagy csak figyelmetlen vagyok)
    Régebben láttam olyat, ahol a szintlépésekről beszélgettünk, csak úgy általában.
    Nos én most csak egy kicsit dicsekedni akartam :p
    Ma 95. lettem.
    Érdekességként megnézném, mennyi időbe telt ez nekem, vagy másnak, de nincs dokumentálva (legalábbis az enyém).
    Így csak ennyi.
    Hajrá tovább 96-ra ;)
    R

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha régebben volt ilyen topik és most nincs, akkor annak az érdektelenség volt az oka. Megnézni valóban nem lehet, így ezt csak magad könyvelheted.

A topikot zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.