Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. komposzt02

komposzt02 Fórum-zöldfülű

Mivel a régi fórumon nem lehetett ebben a témában tovább irni:(, Ezért úgy döntöttem hogy inditok egy uj témát;). Mindenkinek jó beszélgetést!!:)

2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Üdv
    A bb-ota tenyézgetek,minden nap majdnem kisebb nagyobb sikerrel,igaz hogy keverve mennek be az állatkák,de az utóbbi pár napban sajna nincs siker

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

4. medi53

medi53 Utánpótlás-írogató

Somszedot keresek medi53 gazda

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

6. mahal

mahal Aktív író

JJó reggelt ! Az event ismerttőben a felröppenők között szerepel a máz, a mai aratás után az ajándékokkal együtt csak 3-4 mázam van és dirkt figyeltem, egy felröppenő sem vlt máz. Miért? Ez hiba!

7. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Szia, ez nem hiba, hanem ilyen keveset ad belole. A maz csak a Minitorta gyorsitoja, kozvetlenul nem szukseges az event teljesitesehez, tehat maz nelkul is teljesitheto az event. A kepregenybol viszont kell 950db, abbol biztos hogy joval tobb van mar a pajtadban...

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, a máz ajándékba is küldhető. Továbbá enélkül az érésgyorsító nélkül is teljesíthető az event.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!

9. kelereal

kelereal Utánpótlás-írogató

Az a problémám van, hogy a mostani event alkalmával nem tudom befizetni a meglévő dolgokat, pldául: uborka, paradicsom, répa és virág, egyszerűen nem működik a befizetés gomb

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy ki, majd belépés után ellenőrizd a befizetési gombot. Ne feledd, kiválasztani azt az ikont, melybe szállítani szeretnél.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a szavazáson való részvételét!

12. -mattmackó-

-mattmackó- Fórum-zöldfülű

Üdv Gazdák!

Ebben a topickban egymásnak segíthettek, oszthatjátok meg tapasztalatjaitokat!

Üdv,

-mattmackó-

Marika312 kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Törzsasztalban és máshol is bőven van beszélgetős topik, újabbra nincs szükségünk jelenleg.

14. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!
    Egyik kedves Szomszédomnak szeretnék segíteni!Nagyon rosszul jönnek nála a képregények.Már mindent letermelt,de félő hogy azok nem jönnek össze.
    Kérem aki tud küldjön képregényt!
    Farmnév:micey7474
    Előre is köszönöm!Szép napot mindenkinek!
    Elnézést,de elírtam a farmnevet.
    Helyese:mickey7474

Utoljára szerkesztett: 14.9.14
  15. Pug

Pug Utánpótlás-írogató

Azt írja, nincs ilyen nevű gazda.

16. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok,
    Nekem is jól jönne sok-sok képregény, talán még nem vagyok elkésve, még be tudom fejezni az eventet.
    Köszi mindenkinek, ha kell vissza, kérlek írj egy sort, hogy annak küldjem, akinek tényleg kell még.

17. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

A gazda neve mickey7474

18. akitakutya

akitakutya Törekvő

Kellemes vasárnapot kívánok.
    Nem sikerül a 11000 db lufivirág termelése. Szükségem lenne - köszönöm-ért - 1 db répás-almás csatnira, vagy legalább 2 db töklekvárra.
    Segítséget előre és itt "is" megköszönöm.
    További jó gazdálkodást. akitakutya

19. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok. Képregény hiányban szenvedek. Aki tudna nekem küldeni,megköszönném. Ma már nem tudok küldeni,viszont holnapra még van 3 szabad küldeményem.
    Üdv: kiszcica

20. elefánika001

elefánika001 Járnitanuló

nagyon gyéren kapok képregényt,pedig a legmagasabb tp vetek.kérhetek ?nagyon megkôszônném . tôbb mint 200hiányzik .a segítséget kôsz elôre is .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.