Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, sajnos nem elég a felröppenő elem, így azok akik tudnak küldjenek. Napi 7 embernek viszonozni is tudom az ajándékot. Előre is köszönöm, további jó játékot mindenkinek.

2. mx-880e

mx-880e Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nekem szükségem lenne 5db vekkerre aki tud kérem segítsen mindenkinek viszonzom. Köszi

3. bbeata11

bbeata11 Járnitanuló

Sziasztok!130 db elemre volna szükségem.Segítsetek hogy meglegyen az event.

4. Brazil81

Brazil81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van egy kedves szomszédom, akinek sokáig rossz volt a gépe. Így sajnos csak az event közepe táján tudott belépni, és persze így hiányoznak a felröppenői. Tudtok neki segíteni elemmel? Végezni biztos hogy nem tud, de legalább valamennyit befejezzen.
    A neve: festmaister
    A küldőknek a nevében is megköszönöm. Nem tudom hány darabra van szüksége, most olvastam a kétségbeesett üzenetét.

5. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos még hiányzik 95 db elem aki tud kérem küldjön nekem!
    előre is köszönöm:
    jmarxi

6. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok. Sajmos még mindig sok elem hiányzik. Aki tud kérem küldjön. Köszönöm

7. Jucika

Jucika Haladó

105 elem hiányzik. Kérem, aki tud küldjön, Farmnevem:szdonat

8. somimami

somimami Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Eddig nem volt problémám a felröppenőkkel,de most sok elem hiányzik még.Aki tud lécci küldjön,küldök én is amit kér.Köszönöm. :)

9. LudasManci

LudasManci Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tud valaki elemet küldeni? Még pár darab kell, de indulnom kell dolgozni 1 óra múlva.

10. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Sziasztok !! Még 30 elem hiányzik , hogy betudjam fejezni az eventet !! Tudnátok segíteni !! KÖSZÖNÖM ELŐRE IS !!

11. Lombik

Lombik Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is elemre lenne szükségem, még hiányzik 70 db :(

12. fanyűvő76

fanyűvő76 Utánpótlás-írogató

Üdv Kedves Gazdák! Én csatlakoznék az előttem "szólókhoz" Ha tudtok segítsetek ki az elemekkel. Már nyomatom a rózsákat 2x2-n, szupizom, hátha összejön event zárásig a hiányzó darabszám!De egy kis mankó jól jönne Tőletek!

13. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

Nekem is elemre lenne szükségem

14. margittka66

margittka66 Aktív író

Sziasztok!Elemre lenne szükségem,természetesen én is küldök!

15. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Nekem is elemre lenne szükségem

16. Sweet_Angel

Sweet_Angel Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 20 db felröppenő elemre lenne szükségem az event befejezéséhez! És délutánra mennem kell dolgozni.
    Kérem aki tud segítsen.

17. szencike

szencike Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves gazdatársak, még hat darab elemre lenne szükségem hogy befejezem az eventet. Kérlek szépen aki tud segitsen . Elöre is köszönöm :)

18. lizzi102112

lizzi102112 Fórum-zöldfülű

Felropikre lenne szuksegem ,kb 100 db hianyzik hogy betudjam az eventett fejezni, meg ultetek ezzerel, remelem meglesz.
    Nagyon szepen megkoszonem ha tudnatok kuldeni.
    Szep napot mindenkinek

lizzi102112

19. GáborZsuzsanna

GáborZsuzsanna Utánpótlás-írogató

Köszönöm azoknak a gazdáknak,akik küldtek nekem elemeket KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
    GáborZsuzsanna

20. varjútojás7

varjútojás7 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, megköszönném ha tudnátok elemet küldeni. Az első 5 gazdának tudom viszonozi is :) 20 hiányzik...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.