Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, sajnos nekem is meggyűlik a bajom a felröppenőkkel. Kevés repked a farmomra. Ha valaki tud és segít, nagyon megköszönném:)

Levendulavirág

2. -Viharles97-

-Viharles97- Járnitanuló

Sziasztok! 3 Db izzóformára lenne szükségem,örülnék ha küldeni valaki :) -Viharles97-

3. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem is izzóra lenne szükségem Viszonozni is tudom.Köszi előre is.

4. Jucika

Jucika Haladó

Még 100 db izzóra lenne szükségem. Viszonozni is tudom. Farmnevem, szdonat. Köszönöm.

5. Bigsanyi

Bigsanyi Utánpótlás-írogató

Kérek szépen segítséget, nem lesz meg a felreppenőm, max Veletek ;)
    Előre is köszi! :)

6. 72Kincsem

72Kincsem Junior szaki

Sziasztok hiányzik 50 felröppenő és már nem tudom meg csinálni.
    Holnaptól nem leszek 1 hétig.. Aki tud segítsen. 72Kincsem a név.
    Köszi

7. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    60 db felrüppenőm hiányzik viszonozni nem tudom de aki így is tud annak előre is köszönöm. (ha valakinek úgy jó, hogy holnap napi ajándékot vagy a követekző everent alkalmával felröppenőt küldök.)

8. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak!
    Kérem, akinek lehetőségében áll felröppenőkkel segítsen hozzá az event befejezéséhez!
    Üdv,

9. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok. Akinek van lehetősége küldjön felröpit.
    Előre is köszönöm
    vivica65

Köszönöm de ne nekem már ne küldjön senki mert sikerült összeszedni a hiányzókat. átadom más gazdáknak a lehetőséget.
    Köszönöm

Utoljára szerkesztett: 23.3.15
  10. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

sziasztok! segitséget szeretnék kérni felröppenő hiányában. aki tudnea segiteni nagyon megköszönöm.

11. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Felröppenőkkel segítsetek event befejezéséhez.60db kell. És valaki irja meg hogy tudok küldeni annak aki nem a szomszédom.

12. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

Sziasztok .Felreppenő hiányzik még 130db ha Valaki tudna segíteni hálásan köszönöm.:(

13. balu

balu Haladó

Sziasztok Gazdák!
    Szeretnék kérni felröpit azonnal vissza is küldöm csak 8 db hiányzik! Meghálálom!!!

14. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Szia! Küldj egy baglyot neki. A levelednél kattints ad "barátlistára" melletti négyzetre. Akkor a barátaid közé kerül és már küldhetsz.

15. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Szia! Mi a farmneved? Azt írja, hogy ilyen gazda nincs. Küldj egy baglyot, ha még kell!

16. vblanka28

vblanka28 Haladó

Sziasztok... húúú szerencsére nagyon rég kellett ilyet kérnem... de aki tud küldene nekem felröppenőt??? :( Nagyon kellene... mindenkinek viszonzom (akinek konkrét igénye lenne, az írjon egy üzenetet is nyugodtan és küldöm ) előre is köszönöm :)

17. balu

balu Haladó

Gazda: eilingsfeldbalu

18. JourneyRickmanFarage

JourneyRickmanFarage Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,60 darab felröpim hiányzik ,légyszi aki tud segítsen.Köszönöm :)

Nevem : JourneyRickmanFarage

19. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

sziasztok nekem is sok hiányzik létszi segítség ,visszaküldöm én is ....akinek kell köszi

20. éva1175

éva1175 Fórum-zöldfülű

Légyszi küldjetek felröpit!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.