Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Hiányzik még 354 felröpi. Aki tud segítsen.

Farmnév: Anikó2014

köszönöm

2. Lucapeticsenge

Lucapeticsenge Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretnék bögrét kérni, akinek van lehetősége küldeni! a napi 6-7 erejéig viszonozni is tudom! Köszönöm előre is a segítséget!
    Farmnevem: Lucapeticsenge

3. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, sajnos nagyon rosszul állok a bögrékkel. Óriási segítség lenne, ha tudnátok küldeni:) Persze, viszonozni is tudom :)

nagyon köszönöm,

Levendulavirág

Snoopy kedveli ezt.
  4. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Szeretnék bögréket kérni. :D
    Sajnos mára már kifogytam a küldhetőkből!:oops: Nagyon szükségem lenne rájuk! :wuerg: Még mindig hiányzik 300 db.:cry:
    Farmnevem: Snoopy1993.
    Előre is köszönöm!
    Üdv: Gabi

5. gedy666

gedy666 Fórum-zöldfülű

sziasztok hiányzik még 200 bögrém.légyszi küldjetek ha tudtok.elöre is köszönöm.farmnevem:GEDY666

6. Yago81

Yago81 Utánpótlás-írogató

Üdv Mindneki! Én is bögrét szeretnék kérni a farmomra, hogy meg lehessen az event. Előre is köszönöm mindenki segítségét, ha valaki viszont kér, kérem jelezze. Yago81

7. cycumycu

cycumycu Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Légyszi küldjetek bögréket, kész vagyok az eventnövénnyel, de bögrém még hiányzik. Aki vissza is kéri, jelezze egy bagollyal és a család másik farmjáról megoldható.
    Farmnevem: cycumycu
    köszönöm

8. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

Ha esetleg van valakinek felesleges bögréje megköszönném:)

9. Borbolya

Borbolya Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még 200 bögrém hiányzik,hogy kész legyek.
    Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!

10. VVani

VVani Járnitanuló

Sziasztok!
    Ezt a részt azért hoztam létre, hogy a játékosok megírhassák a véleményüket arról, hogy milyen változást szeretnének, elbeszélgessünk, arról, hogy mi a jó a játékban, és hogy mit szeretnétek elérni, milyen eventeket szeretnétek ami még edidg nincs, stb. Összátok meg élményeiteket, szeretném ha ez a kis "csevegő" olyan életteli lenne mint a ... :)
    Remélem, hogy nagy örömmel fogtok ide írni, és azt is remélem, hogy sokan leszünk állandó tagok. :)
    VVani

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem egy topik áll rendelkezésre a csevegéshez, illetve rendszeresen érkeznek közvélemény kutató kérdések is a központból. Külön Ötletek részleg is van, ahol a gazdák leírhatják ami a játékkal kapcsolatosan eszükbe jut. Így ezt a témát felesleges volt megnyitni.

12. VVani

VVani Járnitanuló

Sziasztok!
    Remélem, hogy itt olyan kutyaszerető emberek gyűlnek össze nap mint nap, akik szeretnék megosztani legviccesebb kutyás történeteiket és szívesen mesélnek kedvencükről. Közben szóba jön a farm is, de főként egy kis kikapcsolódásra gondoltam ezen a részen, hiszen eddig az összes témában csak a farmról vagy az ahhoz kapcsolódó dolgokról van szó szinte. Itt egy kicsit beszélhetünk kedvencünkről és a mindennapjaikról. :)
    Ismerkedhetsz új kutyafajtákkal is, sokat tanulhatsz itt. Megoszthatod tapasztalataidat.

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A farmerama fóruma nem állatos csevegő. Kérlek ne nyitogasd sorban a topikokat. Mielőtt szeretnél valamit, a supporton kell engedélyt kérned rá.

14. Gerike0414

Gerike0414 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem is sok fölröpi hiányzik meg, légyszi aki tud küldjön, elöre is köszönöm

15. Tűzokádó

Tűzokádó Utánpótlás-írogató

szép estét mindenkinek. Sajna én is bögre hiányban szenvedek, még 100 db hiányzik aki tud kérem segítsen holnap én is tudom viszonozni ha neki is kellene. Előre is köszönöm üdv: Tűzokádó

16. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

sziasztok 120 hiányzik aki teheti kérem segítsen köszönöm a múlt event is dugába dölt :(

17. cuki00

cuki00 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még 190 felrőppenő hiányzik.
    Segítsetek légyszi!:)

18. talicska110

talicska110 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 65 bögrém hiányzik még. Aki megteheti segítsen rajtam! Köszönöm!
    talicska110 vagyok

19. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok! 170 bögre hiányzik még andzsel farmomra. Aki tud segítsen legyen szíves. Még 3 bögrét tudok küldeni, aki kéri vissza. Köszönöm a segítséget

20. tüncimanó98

tüncimanó98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    ez az eventem is a felröppenők miatt nem fog sikerülni, hacsak nem segítetek ...
    aki tudna bögrét küldeni, annak töklekvárral viszonoznám
    Köszönöm szépen
    Tüncimanó98

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.