Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsucika

zsucika Utánpótlás-írogató

Szeretnék kérni felröpit hogy be tudjam fejezni az eventet.
    Köszönöm
    Farmnevem:zsucika

2. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    5 gazdát keresek,akik szívesen cserélnének ajándékot minden nap.
    Olyan gazdákat keresek,akik lehetőleg nem felejtik el,és a legtöbbször küldenek is ajándékot.
    Egyedi kérés esetén,ha az event felröppenőjét kéri valaki,természeten azt küldöm.
    Aki szeretne jelentkezni,a farmomon egy bagoly kíséretében megteheti.
    Üdv.,

3. rai1

rai1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok még 15 csokrot kellene kikevernem ehez kérnék segítséget csokortaróm elfogyott, holnap tudok cserébe küldeni akinek szükséges.

4. jozseflzr56

jozseflzr56 Járnitanuló

Irj rám és küldök. Szia

5. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Holnap többet leszek gépnél,ha írsz küldök csokortartót.Sok sikert mindenkinek.

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

10dbot küldtem, ajcsi nem kell.

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok 2 aratásom van még event végéhez 28 felröpi kellene kérném aki olvassa a posztomat az kérem küldjön csokortartót köszönöm

8. axima

axima Járnitanuló

Sziasztok! Léccilécci segítsetek! 12 csokortartó hiányzik az utolsó liliomjaimhoz.... :(
    axima
    cserébe kérhettek ti is!
    köszönöm előre is!

9. MrLaboska

MrLaboska Fórum-zöldfülű

Hali! 20 csokortartóra még lenne szükségem, aki tud legyen szíves küldjön, köszönöm

10. ßaßa8888

ßaßa8888 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem találtam topokot, de segítsen, aki tud, please!! 15 db csokortartóra lenne még szükségem, hogy be tudjam fejezni az eventet. gyorsan, please, mert még a malomban is keverni kell a csokrot! Köszönöm!! Viszonzom valahogyan!! :) farmnév: ßaßa8888

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!!
    Végre sikerült a 0-ás szegfű,minden hozzávalót aktiváltam. Ezért van vagy 1400 felröpim,így kérem a kedves ajándékozó szomszikat,barátokat,hogy holnap a felröpi helyett matrózteát kérnék ajiba. :D

12. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! Szeretnék vörösgránátot kérni, ha van valakinek feleslegbe.
    Sajnos viszonozni már nem tudom. :(
    Előre is köszönöm!
    Farmnevem: Snoopy1993.
    Üdv: Gabi

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
  13. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Akinek van felesleges felröpije, kérem küldjön, már nem sok hiányzik. Szeretném befejezni ezt az eventet, növényeim már meg vannak. Mindenki segítségét előre is köszönöm. magdalena1967

14. Imi8991

Imi8991 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

73 szintű vagyok és szeretnék kérni kisebb értékű termékeket most kezdtem újra a farmot és jól jönne pár segítő kéz
    Előre is köszi :)
    Imi899

H`oótch™ kedveli ezt.
  15. *abo44*

*abo44* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Akinek van felesleges felröpije, kérem küldjön, 37-es szinten vagyok és még 50 gránát hiányzik a farkashoz. Reggel még tudok aratni, de abból sajna nem jön össze.
    Mindenki segítségét előre is köszönöm
    *abo44*

16. Pintyőke73

Pintyőke73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Aki tud küldeni felröpit, kérem küldjön, máskor is tudom viszonozni, mert a szomszédaim nem ajándékozó kedvűek, írjatok üzit és megbeszéljük. Köszi. Barátlista felvételre szükség van az email címre? Másképp nekem nem sikerült küldeni ajit ,aki nem szomszédom...Pintyőke73

Utoljára szerkesztett: 20.4.15
  17. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

Akinek kell felröpi, írjon. Farm név Elizabeth 19551 vagy rok007 farmra. küldöm

18. szabcsiadi

szabcsiadi Utánpótlás-írogató

29 vörösgránát hiányzik az event befejezéséhez. Aki esetleg tud, küldjön, párat énis tudok még küldeni. Köszönöm

19. Pintyőke73

Pintyőke73 Fórum-zöldfülű

Én szeretnék még felröpit, ha tudsz küldeni megköszönném. Ma már sajnos nem tudok küldeni, de ha felveszel barát listára akkor utána bármit küldök amit kérsz. Pintyőke73

20. kismixeres

kismixeres Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, még 30 db felröpim hiányzik a teljes befejezésig. Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.