Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tuminumi00

tuminumi00 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A szülők napjához szeretnék felröppenőket kérni, mert úgy néz ki, hogy megint ez miatt úszik el az egész! Köszönöm szépen!

2. mariska77

mariska77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

135 nagyítóra lenne szükségem. Tudna valaki küldeni. nagyon szépen köszönöm

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyítóra lenne szükségem. 91 db hiányzik még. Ma már viszonozni nem tudom, de aki kéri, holnap viszonzom. :) Előre is köszi,aki küld. :)

4. zsivány1987

zsivány1987 Utánpótlás-írogató

sziasztok, nagy szükségem lenne még nagyítókra, akinek van még ajándékozása, az küldene nekem? előre is köszönöm :)

5. era68

era68 Járnitanuló

Sziasztok!
    nekem a felröpikből a nagyitóból hiányzik. nagyon nehezen jönnek. ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.

6. monikaj70

monikaj70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok-e, de nagy szükségem lenne még jó pár felröppenő Nagyítóra.
    Nagyon szépen köszönöm, aki tud segíteni.
    Móni

Cyra65 és Agnesasszony kedveli ezt.
  7. Gombolyag08

Gombolyag08 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nekem is nagyítóra lenne szűkségem.Aki kéri viszonozni is tudom.Köszönöm.

8. tavirózsa04

tavirózsa04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem nagyító hiányzik még jó pár. Aki tud kérem küldjön. Ha kell viszonozni is tudom. Köszönöm

9. Ananke

Ananke Fórumelemző

Akinek még kell nagyító, küldjön baglyot. A napi ajándék terhére még tudok küldeni:)

10. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

SOS!!!!!!!!! Segítsetek!!!!!!! Még 61 db nagyító kellene az első eventem befejezéséhez! Akinek van lehetősége kérem küldjön!!!!!!!!!
    Köszönöm előre is a segítő szándékotokat :inlove:

11. Gaienhofen

Gaienhofen Fórum-zöldfülű

Szüksegem lenne meg 6 nagyitora , hogy egy resz betudjak fejezni , ha kell viszonzom. Köszönöm. Farmnev Gaienhofen .

12. Gombolyag08

Gombolyag08 Fórum-zöldfülű

Szeretnék még nagyítót kérni.Viszonozni is tudom,köszönöm az eddigieket.

13. tavirózsa04

tavirózsa04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még mindig sok nagyító hiányzik . Aki tud kérem küldjön. Ha kell még pár darab erejéig viszonozni is tudom. Az eddigieket nagyon köszönöm mindenkinek.

14. worker-peasant

worker-peasant Fórum-zöldfülű

Üdv Mindenkinek! Szeretném ha segítenétek, 72db nagyítóra lenne még szükségem! Ha tudtok küldjetek, légyszíves! Köszönöm!!
    23.700-at termeltem az apai szeretetből, az anyai szeretetből 7.000-et, de a nagyítót nagyítóval se találtam eleget.
    Előre is köszönöm a segítségeteket !

15. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Van egy kedves szomszédom akinek még nagyitóra lenne szüksége, ez az első eventje amit végig vinne ,segítségeteket köszönöm a nevében,az ajit erre a névre kérném.:erzsi540430 köszönöm

16. Kicsi-Farm

Kicsi-Farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hiányzik még 30db nagyító hogy betudjam fejezni az eventet.
    Előre is köszönöm a segítségeteket!

gergő36 kedveli ezt.
  17. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    2 db nagyító hiányzik még.ha valaki tud küldeni,annak nagyon örülnék.köszönöm.

18. kova535

kova535 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 2 db nagyítóra lenne szükségem. Nagyon köszönöm, ha tudtok küldeni.

19. Kariatida56

Kariatida56 Fórum-zöldfülű

3 nagyító kellene. Köszönöm, ha küldtök.

20. mendi1818

mendi1818 Utánpótlás-írogató

Köszönöm Kedves gazdatársaim! Nélkületek nem lett volna meg az első eventem:D:inlove: Mégegyszer nagyon szépen köszönöm:):inlove:

ho-hoboy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.