Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok! Filctollat kérnék még, nagyon megköszönöm aki tud küldeni, piros bólét küldök érte. Farmnevem: wilddemon. Előre is köszönöm :)

2. poszatacsirke1

poszatacsirke1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Szükségem lenne még néhány filctollra,nagyon hálás lennék ha küldenétek.Nagyon:inlove:köszönöm.Farmnév: poszatacsirke

3. melinda72

melinda72 Aktív író

Sziasztok.Szükségem lenne még néhány filctollra15 db,nagyon hálás lennék ha küldenétek.Nagyon:inlove:köszönöm..Farmnév melinda72

4. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

Sziasztok még 10 felröpi hiányzik kérlek segítsetek! Köszönöm előre is.

5. r.inci

r.inci Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Szükségem lenne még néhány filctollra. Köszi

6. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok! Nagyon kevés a filctollam, kérlek, segítsetek! Én is tudok küldeni, másik farmomról is.

7. Lady*Sif

Lady*Sif Junior szaki

Sziasztok! Szükségem van még sok filctollra, ha tudnátok küldeni, viszonoznám! Nagyon köszönöm!

8. Magdaa75

Magdaa75 Fórum-zöldfülű

Szeretném a segitségeteket kérni. Szükségem lenne filctoll felröpire. Nagyon szépen kérem aki tud segitsen befejezni az eventet. Bizom benne, hogy segitetek. N agyon köszönöm magdaa75

9. r.inci

r.inci Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Szükségem lenne még néhány 15db-ra filctollra. Köszi

10. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szükségem lenne még néhány filctollra, nagyon hálás lennék, ha küldenétek.
    Nagyon köszönöm!
    Farmnév: Cicafiú70

11. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Van még 2 küldési lehetőségem, ha vkinek csak pár db hiányzik, írjon levelet, és küldök egy filctollat :)

Utoljára szerkesztett: 2.6.15
  12. Csilla47

Csilla47 Utánpótlás-írogató

Légyszíves küldj nekem.
    :)

13. melinda72

melinda72 Aktív író

Sziasztok.Szükségem lenne még néhány filctollra.még 13 darabra KösziSziasztok. farmnevem melinda72 sajnos úgy nézik nem lesz meg már mindent bearadtam

Utoljára szerkesztett: 2.6.15
  14. Csilla47

Csilla47 Utánpótlás-írogató

Ha tudtok, kérlek Benneteket küldjetek filctollat, már csak 21 hiányzik. Köszönöm szépen.

15. !witch33!

!witch33! Fórum-zöldfülű

Sziasztok..nekem is nagyon kevés felröppenőt adott,küzdök vele még!minden feladat kész lett már vasárnap estére.nagyon szomorú vagyok,ha ezen múlik...ha valaki tud,küldjön filctollat nekem is.sajnos még 25 db hiányzik a felhősorhoz,de nagyon szép névnapi ajándék lenne mára,ha sikerülne...bízom benne még,nagyon szépen köszönöm.farmnevem: !witch33!

16. ujabb

ujabb Fórum-zöldfülű

sziasztok ,már csak huszondarab filc kéne-tudok visszaküldeni is szolj
    segitsetek kérlek

17. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szükségem van még filctollra. Aki tud, kérem segítsen! Tudok cserébe küldeni még én is!
    Köszi!
    Farmnév (ahova még kellene filctoll): Cicafiú70 Csokisüti
    Farmnév (ahonnan tudok küldeni filctollat vagy ami szükséges cserébe): Csokisüti, kicskajuli, Nyuszika-40, Rétisas250​

lengyelf kedveli ezt.
  18. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyon szükségem lenne még pár filctollra! Én sajnos nem tudok küldeni, ha valaki küldene, nagyon megköszönném! Előre is köszi. :)

19. ujabb

ujabb Fórum-zöldfülű

segitséget kérnék,kell még 22-tudok még köldeni vissza párat
    nevem:ujabb

20. !witch33!

!witch33! Fórum-zöldfülű

Gyerekek!!húzós volt,de sikerült!! :) megvan a felhősorom is..köszönet a gazdáknak,akik segítettek..ahányszor meglesz a csatni,annyiszor gondolok rájuk,kellett a segítség..így már nekem ne küldjetek,még inkább a többieknek,akinek még nagyon elkel a filc...további szép napot,és remélem mindenkinek sikerül még,kitartás..sziasztok

lengyelf kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.