Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lengyelf

lengyelf Fórum-zöldfülű

köszönöm-sikerült

2. lengyelf

lengyelf Fórum-zöldfülű

kell még küldj üzit

3. iloncamoly

iloncamoly Fórum-zöldfülű

gyerekek itt valami nem gömbölyű. 490 db korallra van szükség, a táp előallítása 1óra 30perc/db, ha szuper gyors malmod van, akkor sem lessz ídő, még a felét sem kikeverni, ha meg szupertáppal kell pótólni,akkor ezt az eventet nem szabad elkezdeni

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ahogyan azt az ismertetőben is olvashatjuk a koralltáp keverési ideje 01:30 perc= másfél perc.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!

5. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdvözletem!

Szükségem lenne Tengeri sóra.:) Természetesen, ha küld valaki, akkor viszonozni fogom, de figyelem! Nem biztos, hogy aznap, hiszen, ha sokan küldenének, akkor nem tudok egyszerre annyit visszaküldeni.:)

Köszönöm,
    Bolgár

6. mariska77

mariska77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Kérhetnék felropit?

7. Empee74

Empee74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék kérni tengeri sót. Természetesen ha írtok küldök én is. Előre is köszönöm! Empee

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok 11 felröpi kellene ahoz hogy a mai célomat elérjem mert így reggelre maradnának a feladatok amit nem szeretnék szeretném már ha a titokfákat tudnám nyitni

9. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Ha valaki küldene tengeri sót azt megköszönném és ha kéri én is küldenék neki gazdanevem .dolgos. és Tyúkanyó1949 gazda

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt Kedves Gazdák!Aki tud küldjön sót, mert 94-es szinten, 28-30-as rúnákkal sem jönnek.Vannak nemesített növényeim, de már alig van szupertrágyám. Lehet nem tudom befejezni az eventet ha meggebedek a vetésben-aratásban akkor sem.:cry:

11. .dolgos.

.dolgos. gazda vagyok de hiába dolgozom nem lesz kész az eventem a tengeri só miatt ha valaki küldene azt megköszönném 92 es szinten vagyok

12. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok,

Szorgosan ápolom a farmomat, vetek, aratok, de a felröppenők mégsem akarnak jönni kellőképpen. Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene és küldene nekem tengeri sót :) Szívesen viszonozom :)

köszönöm, Levendulavirág

13. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Aki hallja adja át Tyúkanyó1949 gazda vagyok és nem jön a tengeri só ha valaki küldene és ha kéred akkor tudnám is viszonozni 93 szinten vagyok

14. csigello

csigello Utánpótlás-írogató

sziasztok tengeri sóra van szükségem az event befejezéséhez . aki tud kérem küldjön. köszönöm.

15. zsucika

zsucika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sóra lenne szükségem , viszonozni is tudom . Köszönöm

16. gi_gi52

gi_gi52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítsetek,hogy be tudjam fejezni az eventet. Nem akarnak a sók hozzám röpködni. Akinek van felesleges szívesen fogadom,viszonzom is ha kéred.

17. .dolgos.

SOS nagyon kell a tengeri só kérlek aki teheti küldjön ... .dolgos. gazda köszi

18. merci981116

merci981116 Járnitanuló

Sziasztok. Az event befejezéséhez tengeri sóra lenne szükségem aki tud az küldjön. Viszonzom is ha kéri. köszönöm.

19. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. tengeri sóra lenne szükségem aki tud az küldjön. viszonozni is tudom ha kéred. Köszönöm

20. -Nikafarm-

-Nikafarm- Utánpótlás-írogató

syiasztok gaydatársaim.A segítségeteket kérném.Nem jön elegenső tengeri só felröppenőm.Ha tudnátok küldeni akkor aytt megköszönném.Bizonyos mennységig viszonozni is tudom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.