Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pöttön

pöttön Járnitanuló

Sziasztok ! Nem rég kezdtem a játékot :pöttöm a felhasználó nevem 48-as szinten vagyok ,így hosszú érésű növényeim még nincsenek.A felröppenő tengeri só nagyon kevés. Szeretném megcsinálni a felhősort, ehhez kérnék segítséget - só - formájában.
    Nagyon szépen megköszönöm előre is a segítséget !! További sikeres gazdálkodást kívánok mindenkinek ! pöttön

2. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem is hiányzik még "néhány" só. :cry::oops: Pontosan 432 db. :cry:
    Ha tudnátok küldeni, megköszönném. :D Amíg tudom, viszonzom! :D
    Farmnevem: Snoopy1993.
    Előre is köszönöm!
    Üdv: Gabi

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
  3. Lujzimujzi34

Lujzimujzi34 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Még nagyon sok só hiányom van (160 db). Ha tudtok segíteni megköszönöm. Már az összes szupitrágyám elfogyott, hosszú érésűeket teszek, de nem akar összejönni. A malomba sem sok tápot kevertem, inkább vesszen a szupitáp, hogy maradjon só, de nem akar meglenni a maradék.
    farmnevem: Lujzimujzi34
    Előre is köszönöm!

Snoopy kedveli ezt.
  4. szisza74

szisza74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

320 só hiányom van. Tudom, hogy az összeset nem tudom megszerezni, de ha még valamennyit sikerül annak is örülök. Jutok ameddig lehet. Szívesen vennék segítséget is, akinek van rá lehetősége, de még az utolsó percig küzdök én is. Köszönöm! szisza74

5. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Sót szeretnék kérni.Aki tud küldeni annak vissza is tudom küldeni.
    Köszönöm.

6. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Szívesen fogadnék sót, aki készen van és már a szomszédainak sem kell, legyen szíves küldjön. Holnap tudom viszonozni az első hét adakozó gazdának. Köszönöm szépen.

7. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sót szeretnék kérni.Aki tud küldeni annak nagyon köszönöm.

8. Kicsi-Farm

Kicsi-Farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    490 só kell még a befejezéshez. Szerintem lehetetlen, de jó lenne minél több feladatrészt megcsinálni. Kérlek benneteket aki tud segítsen!
    Előre is köszönöm !

9. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Sziasztok. Szeretnék kérni tengeri sót mert még elég sok hiányzik Aki tud legyen szíves küldjön már.Előre is köszönöm

10. ikarusz669

ikarusz669 Utánpótlás-írogató

17 felröpire van szükségem aki tud küldjön. köszönöm.

11. .-Ami-.

.-Ami-. Fórum-zöldfülű

Szép estét!

Szeretnék felröpiket kérni. Hálásan köszönöm! :)

.-Ami-.

12. pocaklakóm

pocaklakóm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék kérni tengeri sót, ha valaki tudna segíteni nagyon jó lenne. Tippet is szívesen fogadok, mit érdemes ültetnem.
    Előre is köszi minden segítőkész gazdának!!!!

13. pocaklakóm

pocaklakóm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérhetnék pár tengeri sót kedves gazgatársak?!?
    Köszi

14. Karalábéka

Karalábéka Fórum-zöldfülű

Helló mindenkinek!
    Segítség nélkül nem boldogulok. Aki tud küldjön tengeri sót kérem szépen!!!!!

15. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Tengeri sót szeretnék kérni Tőletek aki tud segítsen .Előre is köszönöm.

16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Nem gondoltam volna hogy sikerülne de itt vagyok az általam felállított cél előtt 5 db só hiányzik aki tud kérem segítsen hagy had gondolkodjon a 12-12 fám az éjszaka

17. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ma még tudok küldeni 6 sót....küldjetek levélkét és az első 6-nak megy is :)

18. papesz0829

papesz0829 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék tengeri sót kérni,de sokat,legalább120-at már csak azok hiányoznak a küldetésből
    kérlek benneteket segítsetek hogy meglegyen előre is köszönöm
    papesz0829

19. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

én szeretnék köszi

20. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

én szeretnék tengeri sót kérlek küldjetek ha van .köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.