Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kismari72

kismari72 Utánpótlás-írogató

:(Szép napot mindenkinek! Nem szoktam írogotni, már évek ota játszom. Mindenem meg van az eventhez csak tengerisó hiányban szemvedek.:sleepy: Kérlek aki tud szánjon meg a felröpivel. Mindenkinek a segitségét meköszönöm.;)

2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Jól jönne még néhány tengeri só...akinek van lehetősége, kérem gondoljon rám:p
    Köszönöm szépen: nyuszika215

3. edo63

edo63 Utánpótlás-írogató

-.-Szép napot! Nagy az én gondom!!:cry: Tengerisóra lenne szükségem. Évek ota játszom minden meg van az eventhez csak a tengerisó nagyon hiányzik!! Aki tud kérem küldjön mindenkinek köszönöm elöre is.;)

4. manci1963

manci1963 Utánpótlás-írogató

:) Napsütéses délellötött mindenkinek! Kérlek aki tud segítsen tengerisóval. Minden letermelve az eventhez,:( csak ez a fránya tengerisó hiányzik!! Töb éve játszom még nem kértem ajikat. Köszönöm a segitséget. Szép napot mindenkinek.;)

5. TSzilvi01

TSzilvi01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A játékkal már régóta játszom, bár a fórumon nem sokat írok, de annál többet olvasok! Sajnos hiányzik még jó néhány tengeri só az event befejezéséhez, aki tud küldeni annak nagyon szépen köszönöm! Ill. az első 7 hét küldőnek répás-almás csatnit tudok küldeni cserébe! :)

6. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sót szeretnék kérni.Aki tud küldeni annak nagyon köszönöm.

7. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hiánízik egy kevés tengeri só .

8. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérek egy kis tengeri sót.

9. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

aki tud segítsen egy kedves szomszédomnak és már küldtem neki sót de még 5 db hiányzik szelmalom gazda Köszönöm

10. Lujzimujzi34

Lujzimujzi34 Utánpótlás-írogató

Mindenkinek köszönöm a segítséget! egy db hiányzik és kész leszek, de az már meglesz. Köszi, köszi.....

11. aryka44

aryka44 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget annak aki küldött,nem kérek többet.

12. Lombik

Lombik Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is kellene még 20 db só, ha valakinek már kész az event küldjön, ha lehet.
    Köszi mindenkinek előre is :)

13. Taticafarm

Taticafarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ha valakinek kell só írjon, még van három ajándék lehetőségem.
    Taticafarm

14. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Hát én is tengeri sót szeretnék kérni, akinek van még lehetősége küldeni nekem, viszont is tudok, írjatok bátran. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget. Szép napot kívánok! Aandi

15. szrx

szrx Járnitanuló

Sziasztok!
    30 felropim hiànyzik Legyetek szivesek segiteni, melyet nagyon szépen koszonok Minden kedves Jàtékostàrsamnak
    farmnevem szrx

16. Kitty8707

Kitty8707 Fórum-zöldfülű

Szép napot!

9 db sóm hiányzik és már nem tudok addig aratni. Kérem, aki tud, segítsen. Hálásan köszönöm! :)

Kitty8707

17. otium

otium Utánpótlás-írogató

Szia küldtem sót. Légyszi ha tud te is küldj :)

18. otium

otium Utánpótlás-írogató

Só kénne SOS viszonozni is tudom

19. cirbi7272

cirbi7272 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tengeri sót szeretnék kérni. Már csak 3db kellene. Viszonozni is tudom. Köszönöm.

20. Istvángazda80

Istvángazda80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ki tudna nekem segíteni.
    Nemrég készítettem egy denevér barlangot (1 szint ) Előkészítettem a helyét de mikor ki akarom helyezni valamiért nem engedi. mi lehet a baj?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.