Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Sziasztok!

Köszönöm azoknak, akik küldtek ma felröppenőket. :)

Még mindig tudok fogadni 11 db-ot, és szívesen is fogadom.

Nagyon nagy szükségem lenne most rá, mert holnaptól nem tudok gép előtt ülni, így még ma be kell fejeznem az eventet.

Előre is köszönöm a segítségeteket! ;)

2. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

Nagyon szépen kérem aki tud küldjön barátság italt 44-es szinten vagyok.Így nemsok felröppenőm jön szükségem van segítségre.Aki kéri holnap megpróbálom viszonozni :)

3. Anastasija08

Anastasija08 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Még több mint 100 felröpi hiányzik hogy az event számomra fontos feladatai készen legyenek ezeket mindenképp szeretném teljesíteni.
    Kérem akinek van még lehetősége a küldésre küldjön nekem.
    Sajnos viszonozni nem tudom mert minden lehetőséget kihasználtam.

Köszönöm előre is az önzetlen segítséget
    !
    :inlove:

4. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! én is szeretnék felröpit kérni.Viszonozni is tudom.Sok sikert mindenkinek

5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Van egy nagyon kezdő szomszédom, aki még nem tudott ide eljutni, de szeretne valameddig eljutni a játékban. Aki tud segítsen már neki barátságitallal. Amire kellene küldeni aki tud: 02kicsilany02
    A nevében is nagyon köszönöm a segítséget:)

02kicsilany02 kedveli ezt.
  6. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

Sziasztok.Aki tud kérem küldjön felröpit ezen múlik az eventem.köszönöm szépen

7. 02kicsilany02

02kicsilany02 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :) Nagyon rendes tőled ;)

Evita-55 kedveli ezt.
  8. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Sziasztok! Tegnap kezdtem el az eventet, mert nyaraltam. Szeretnék kérni felröpit, hogy be tudjam fejezni, a növények megérnek (remélem csatnival) , de gyéren adja a felröppenőket. Előre is köszönöm, én is tudok cserébe küldeni.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. Laboviti

11. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

sziasztok felröpire lenne szükségem aki tud küldjön kérem

12. Laboviti

13. DeathDJX

DeathDJX Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék kérni néhány felröpit. Előre is köszönöm :)

14. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

sziasztok.Még mindig sok felröpi hiányzik az event végéhez.kérem aki tud küldjön barátság italt megpróbálom viszonozni.Köszönöm

15. zidan0729

zidan0729 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Már nem kell sok barátságital a végéhez, de elég rosszul adja nekem.. Előre is köszönöm a segítséget! :)

16. DeathDJX

DeathDJX Fórum-zöldfülű

Sziasztok, még hiányzik néhány felröpim, szeretnék kérni. Sajnos csak holnaptól tudnám viszonozni, mással.
    Előre is köszönöm.
    Még 7 db hiányzik, hogy a harmadik kitehető meglegyen :)

Utoljára szerkesztett: 29.7.15
  17. zsuzsamama

zsuzsamama Utánpótlás-írogató

Ha esetleg tudnátok küldeni barátságitalt " barátságból",azt nagyon szépen megköszönném.Az event teljesítéséhez már csak sok-sok barátságitalra van szükségem.Előre is köszönöm,ha küld valaki.

18. Kati010539

Kati010539 Utánpótlás-írogató

kedves Gazdák
    köszönöm a segítségeteket az eventet sikerült befejeznem. a Bitalt már nem kérem

19. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

Sziasztok nekem még mindig kb.100 ital hiányzik és mivel tök a leghosszabb érésű növényem nem sokat tudok összeszedni aki esetleg küldene megköszönném :)

20. Maca2013

Maca2013 Aktív író

Sziasztok! Szeretnék kérni felrőpit! Még 9 darab hiányzik és sajnos már holnap nem tudok gép közelben lenni hogy befejezzem! Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!!! Maca2013

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.