Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jakab_lorant

jakab_lorant Utánpótlás-írogató

Kérlek benneteket, már csak 5 felröppenő hiányzik, segítsetek!! :) :)

2. picur3156

picur3156 Utánpótlás-írogató

Egy kicsit későn írtál sajnos :(

3. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

4. mahal

mahal Aktív író

22 db titokdobozom volt, ma reggel rákkattintottam, gondoltam 1-et kinyitok, erre összes eltünt, csak egy nyitásssal az egészet kinyitom, mert akkor nagyon kevés a meglepetés benne. Egy kattintással az összes kinyilt azért tünt el?

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A dobozok egyenkénti kinyitása nem lehetséges. Ha több van felhalmozva a menüben, kinyitásnál mindet felhasználod!
    Kérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, használd a már meglévők egyikét problémádnak megfelelően.
    A feleslegesen nyitott topicot zárom, figyelmeztető büntetésedet megkaptad.

6. ejelaci

ejelaci Aktív író

Sziasztok! A TOP1000-be kerüléshez nálam a szűk keresztmetszet a felröppenők alacsony száma lesz... Ezért kérlek titeket kedves fórumozó farmerek, hogy ha van lehetőségetek, minden nap küldjetek nekem gombolyagot!
    Segítségeteket előre is köszönöm! Cserébe én is tudok küldeni néhány db-ot, ha valaki kéri.

7. melinda72

melinda72 Aktív író

Kérlek benneteket, kevés felröppi ki tud küldeni.

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
  8. csiandrás

csiandrás Junior szaki

sziasztok nagyon szépen megköszönném én is ha kapnék gombolyagot felröppenőt persze csak akinek van plusz és tud küldeni előre is köszike még egyszer

9. zsudicsi

zsudicsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Elég gyengén állok én is a felröppenőkkel, ha valakinek van pluszba hálás lennék érte. Köszönöm előre is :)

10. melinda72

melinda72 Aktív író

Kérlek benneteket, kevés felröppi ki tud küldeni.

11. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

hello
    aki tud felröppenőt küldeni, és megteszi annak köszönöm, aki szeretne cserébe az írjon,annak külldök viszont.

12. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

sziasztok.event növény ismét letermelve viszont felröppenőm 1db sincs aratásonként 18-db körül kapok :( szükségem lenne felröpire mert még 40db cicám hiányzik hogy meglegyen az event.akinek van lehetősége kérem küldjön gombolyagot

13. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    nekem is szuksegem lenne felropire
    koszi a segitseget

14. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok ki tud nekem segítetteni alig jönn felröpi.mitt csináljak

Utoljára szerkesztett: 6.8.15
  15. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

hello
    akinek kell röpcsi az írjon,7-et tudok küldeni, az első 7 aki ír.

16. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

Sziasztok!
    Felröppenőre volna szükségem aki teheti küldjön légyszíves,előre is köszönöm. :)

17. MöEszti

MöEszti Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudnátok küldeni felröppenőket? 29-es szinten vagyok és az egész farm learatása után kb. 4-5 darab jön.
    Előre is köszönöm annak, aki küld!

18. bonci77

bonci77 Utánpótlás-írogató

sziasztok. szeretném aki tudna küldene nekem felröppenöt,csak az hiányzik. elöre is köszi a segítséget. bonci77

19. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Helló ,felröppenőre lenne szükségem, napi 5-öt még tudok viszonozni a másik farmról még 7-et légyszi küldjetek és írjátok meg milyen névre kéritek a cserét. Köszi

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    A gyerek zombitanya05 nevű farmjára szeretnék gombolyagot kérni, még 40 macskajátékja hiányzik, szóval sok kell. Ha meg tudná kapni a napi 20at, akkor talán éppen be tudná fejezni a cicakáoszt...5 ajit ő is viszonozni tud és az én farmomról is tudok még 4et( a többi a még küzdő szomszédoké). Köszönöm a segítséget!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.