Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ászborász

ászborász Fórum-zöldfülű

Sziasztok! :)
    hiányzik még néhány felröppenő, ezért kérem, hogy aki tud, küldjön légyszi ászborász névre :D napi 7et biztosan tudok küldeni, csak írjátok meg, hogy kinek :)
    köszi előre is, sok sikert!

2. Gombolyag08

Gombolyag08 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudok küldeni felröpit de légyszi írjatok rám.Csak kis időkre tudok itt lenni.Szívesen segítek de légyszi könnyítsétek meg a dolgomat.

3. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

Sziasztok, nagyon kellene nekem gombolyag. :) Légyszi aki tud, küldjön nekem, nagyon köszönöm. :)

csio70 kedveli ezt.
  4. csicsoka7676

csicsoka7676 Fórum-zöldfülű

Az első 4 gazda aki küld baglyot, annak küldök gombolyagot, cserébe nem kérek.

5. -Lacika76-

-Lacika76- Fórum-zöldfülű

Az első 6 gazda aki küld baglyot, annak küldök gombolyagot, cserébe nem kérek. Még csak egy gazda jelentkezett úgyhogy még van 5 ajándék gombolyag de csak annak küldök aki küld baglyot, sorba írja nincs ilyen gazda, szóval akinek kell az írjon, most megyek dolgozni de este 11 körül küldöm aki kéri, csere nem kell.

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
  6. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Nem szoktam felszállót kérni, de sajna már nagyon fogy a szupitrágyám(amivel még pár kör fűzfát kellene ültetnem, nem 0 perces rózsát), és lassan csúszok ki az 1000ből. :(
    Köszönöm

7. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Holnap az első5 jelentkezőnek tudok küldeni felröppenőt. Sok kicsi sokra megy:)Küldjetek baglyot!Nem kérek cserébe!

8. cencebence

cencebence Járnitanuló

sziasztok szeretnék felröppenőt kérni mert nagyon kevés van

9. Myra80

Myra80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Még soha nem kértem felröppenőt, most a 391. helyen állok a Top 1000-ben, de elfogyott a felröppenőm és nem szeretnék már kiesni, aki tudna küldeni, megköszönném.
    Köszönöm mindenkinek!!!

Myra80

10. maradifarm

maradifarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Szeretnék felröppenőt kérni :)
    Már nem sok kellene, hogy be tudjam fejezni.
    Köszönöm a segítséget: maradifarm

11. Sagittarius12

Sagittarius12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék felröppenőt kérni, mert nagyon kevés van.

Köszönöm!

12. ászborász

ászborász Fórum-zöldfülű

sziasztok :) ma 11 felröpit tudok még küldeni, írjatok ászborásznak!
    Sok sikert mindenkinek!!!

13. zombitanya05

zombitanya05 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne még jó néhány gombolyagra! Nagyon szeretném végigcsinálni ezt az eventet, ez lenne az első amit be tudnék fejezni! Kérlek segítsetek! köszönöm szépen!
    zombitanya05

14. Fantázia-világ

Fantázia-világ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Gombolyagra lenne szükségem. Tudom viszonozni :)
    Köszönöm!

15. cencebence

cencebence Járnitanuló

sziasztok nagyon szeretnék kérni 60db felröppenőt hogy be tudjam fejezni mert kis szintű vagyok és kevés jön fel köszönöm a segítséget

16. zombitanya05

zombitanya05 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Orchidea elég jól adja a röpit, tíznél több jön fel egy területről!!! Még leérik a végéig!
    Mindenkinek köszönöm a segítséget, az első 4 bagolyra még tudok röpit küldeni! SIKERÜLT végigcsinálni az eventet!

17. cencebence

cencebence Járnitanuló

sziasztok még 18 röpi kellene köszönöm a segítséget

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! van még 4 ajim mára. Aki kér, írjon!

19. cencebence

cencebence Járnitanuló

sziasztok még 7db felröpi kellene köszönöm a segítséget

20. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

9 Cicával kellene még játszanom. Szóval 54 Felröpi hiányzik. Tud valaki segiteni ???? o_O:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.