Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gkata0924

gkata0924 Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt mindenkinek !
    Most arattam, kaptam is sok felröpit, de a befejezéshez
    még 89 db kellene........
    Kérem szépen, aki teheti, küldjön nekem egy kis segítséget !
    Előre is köszönöm !
    Kata Szegedről

210 csillagom van, de a kupa kiváltásához 300 kell/ene/...
    Ez az oka a kéregetésnek és nem az én lustaságom......

2. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Azt szeretném kérni, hogy 16:00-ig tartsanak az eventek. Sajnos nagyon sok eventet (pl. a mostanit) nem tudok befejezni, mert 14:00-kor vége . Én még akkor dolgozom. Volt régebben, hogy tovább tartottak. Lehetne ezt újból kérni ??? :)

3. emancika

emancika Aktív író

Igen, nem lenne rossz, ha kitolnák egy kicsit a befejezés időpontját, mert a munkahelyen nem mindenki játszik, hogy teljesítse a feladatot.Így hiába hajtjuk magunkat sokan, nem érünk a végére! :-(

4. Levendulavirág

Levendulavirág Járnitanuló

Sziasztok, nagyon nagy szükségem lenne még felröpire, ahhoz, hogy be tudjam fejezni a játékot. Kérem, aki tud, segítsen :) Tudom viszonozni :)

köszönöm,

Levendulavirág

5. gyorgyirozsa

gyorgyirozsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is nagy szükségem lenne még képregényre. Ha valaki tud, kérem küldjön. Ha tudom viszonzom is szívesen (ha még szükséged van rá).
    Előre is nagyon köszönöm!
    Szép napot kívánok mindenkinek!
    gyorgyirozsa

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ideje alatt a játékban nem volt fennakadás, így nem várható hosszabbítás annak időtartamában.

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

7. -MOGYI2-

-MOGYI2- Utánpótlás-írogató

sziasztok sajnos felrepeno hianyban szenvedek ha tud valaki segitsen nagyon megkoszonem

8. gregori7

gregori7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is szükségem lenne még képregényre az event befejezéséhez. Kérem hogy aki tud az küldjön képregényt. Viszonozni is tudom.
    Köszönet annak aki segít!

9. Amary

Amary Fórum-zöldfülű

Nem gondoltam, hogy ennyire kevés képregény gyűlik össze, nem szokott gondom lenni a felröppenővel. Most mégis arra kérek mindenkit, aki megszán, hogy küldjön képregényt Amaryneni címre. Köszönöm előre is. (Még 60 db kellene.)

10. BabócaMazsolkája

BabócaMazsolkája Fórum-zöldfülű

Köszi mindenki segítségét! :)

11. gazdandi

gazdandi Fórum-zöldfülű

Nekem is jól jönne egy két felröppenő.Cserébe én is tudok küldeni.Köszi

12. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sziasztok! Hiányzik még 28 képregény! Talán 10-15db-ot még aratáskor tudok szerezni. Légyszi aki tud küldjön, 4 játékosnak viszonozni is tudom. Előre is köszönöm a segítséget.

13. gazdandi

gazdandi Fórum-zöldfülű

Sziasztok Jól jönne nekem is pár felröppenő.Tudok én is küldeni cserébe. Köszi

14. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Nekem már csak 13 felröppenő hiányzik, aratok is, de akinek van feleslegben, szívesen fogadom! Köszi!

15. gabulab

gabulab Fórum-zöldfülű

küldjetek baglyot es megy az ajandek

16. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! S:eek::S segitség kellene, hiányzik a képregényből, így nemtudom befejezni az eventet.Nagyon szépen kérek mindenkit aki tud az segitsen.
    Köszönöm.
    Üdv.mama47. :(

17. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem is hiányzik még pár felreppenő,aki tud küldeni,annak köszönöm előre is a segítséget.
    brildiko

18. Akmaroldet

Akmaroldet Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem is felreppenő gondjaim vannak. Aki tudna, kérem küldjön, köszönöm!

19. bodnarjudit

bodnarjudit Fórum-zöldfülű

Sziasztok:)

Van még 5 darab küldési lehetőségem;)
    Nem kérek viszonzást!

Már csak 3 darab van!

Utoljára szerkesztett: 16.9.14
  20. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Vannak még csodák, 700 képregény csücsül a pajtában, köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.